Golfbaan de Texelse wederom gestegen op ranglijsten

Een van de beste golfbanen van Nederland

Golfbaan de Texelse is wederom flink gestegen op de ranglijsten van De Golfers' Choice Rankings van Leading Courses. De Texelse staat nu op positie 11 van de beste golfbanen van Nederland, hiermee is de golfbaan ten opzicht van 2023 maar liefst 4 plekken gestegen. Deze ranglijst komt jaarlijks tot stand op basis van de beoordelingen van golfers.

Restaurant_Hanenhuus_Golfbaan_De_Texelse_web

Fantastische omgeving, gastvrijheid en staat van onderhoud

Golfbaan de Texelse scoort gemiddeld een 8.5 op basis van 921 beoordelingen. Hiermee staat de golfbaan op positie 11 van 279 golfbanen in de ranglijst van de 'Beste 18-Holes Golfclubs (overall) van Nederland en ontving het predikaat ‘outstanding’. Op verschillende onderdelen scoort De Texelse zelfs een top 10 positie, namelijk op ‘Best surroundings’ (positie 6), ‘Most hospitable golfclub’ (positie 8) en ‘Best maintenance’ (positie 10).

De Golfers' Choice Rankings geven een overzicht van de Beste Golfbanen in Europa en daarbuiten. De ranglijsten worden bepaald op basis van beoordelingen van de Leading Courses community.

Iwan Groothuis, directeur van De Krim Texel en golfliefhebber, is heel trots op deze waardering. “De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in de golfbaan en in het nieuwe clubhuis met restaurant. Mooi om te zien dat de golfers ons, net als in 2023, met hoge cijfers beoordelen, waardoor we wederom zijn gestegen in deze ranglijsten”.

Over Golfbaan De Texelse

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met grote greens, duinen en waterpartijen. Een baan die u gespeeld wilt hebben! Gasten van De Krim Texel ontvangen 30% korting op greenfees bij Golfbaan De Texelse. Lees meer over Golfbaan De Texelse.

Een zekere aanrader!

''Kan niet anders zeggen, we hebben genoten! Vooral de laatste 6 holes, deze zijn zo mooi dat je je aan de westkust van Ierland waant. Hole 18 is een finish zoals het hoort, een par 5 om water heen. Het restaurant verwelkomt je daarna hartelijk voor dat welverdiende biertje. Al met al, een bovenverwachting mooie ervaring. Zeker voor de laatste zes holes zou ik een groot stuk omrijden.'''

9.1M.W.Helfrich, 23 maart, 2024

Lees meer nieuws

Nieuw zwembad
29-05-2024

Op Camping Loodsmansduin is een gloednieuw buitenzwembad geopend!

Lees meer
De Texelse stijgt in ranglijsten
29-03-2024

Golfbaan de Texelse is flink gestegen op de ranglijsten van De Golfers' Choice Rankings.  

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 29 maart, 15:58, 2024

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.