Golfbaan de Texelse flink gestegen op ranglijsten

Een van de beste golfclubs van Nederland

Golfbaan de Texelse is flink gestegen op de ranglijsten van De Golfers' Choice Rankings 2023. De Texelse staat nu in de Top 15 van de beste golfclubs én golfbanen van Nederland. De Par-3 baan staat zelfs in de Top 10! Deze ranglijst komt jaarlijks tot stand op basis van de beoordelingen van golfers.

Restaurant_Hanenhuus_Golfbaan_De_Texelse_web

Waardering door golfers

De Golfers' Choice Rankings geven een overzicht van de Beste Golfbanen in Europa en daarbuiten. De ranglijsten worden bepaald op basis van beoordelingen van de Leading Courses community. Golfbaan de Texelse scoort gemiddeld een 8.4 op basis van 836 beoordelingen. Hiermee staat de golfbaan in de top 15 van de 'Beste 18-Holes Golfclubs (overall)'en 'Beste Golfbanen van Nederland' en in de top 10 van 'Beste Par-3 golfbanen' van Nederland. 

Iwan Groothuis, directeur van De Krim Texel en golfliefhebber, is heel blij met deze waardering. “De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in de golfbaan en in het nieuwe clubhuis met restaurant. Mooi om te zien dat de golfers deze veranderingen waarderen en met hoge cijfers beoordelen, waardoor we in 2023 aanzienlijk zijn gestegen in deze ranglijsten”.

Over Golfbaan De Texelse

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met grote greens, duinen en waterpartijen. Een baan die u gespeeld wilt hebben! Gasten van De Krim Texel ontvangen 30% korting op greenfees bij Golfbaan De Texelse. Lees meer over Golfbaan De Texelse.

Een zekere aanrader!

"Fantastisch nieuw clubhuis. Hole 1 recent aangepast en afslag verhoogd, waardoor de eerste 9 holes beter aansluiten op de 2e negen holes en je veel meer het idee krijgt dat je in de duinen speelt. Een prachtige baan met leuke doglegs en blind holes waar de wind een geduchte tegenstander kan zijn. Na een fantastische ronde was het goed toeven in het clubhuis onder het genot van een heerlijke kop koffie en Texelse koek! Een zekere aanrader!"

9.2Jawremie, 11 januari 2023

Lees meer nieuws

Texelpop 2024
01-02-2024

Voor liefhebbers van muziek van eigen bodem is er op 16 maart 2024 weer Texelpop!

Lees meer
Fotowedstrijd
22-11-2023

Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 29 maart, 11:00, 2023

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.