Het Coronavirus en uw verblijf bij De Krim Texel

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij De Krim Texel / op Texel. Natuurlijk hebben uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Binnen De Krim Texel en op Texel volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Hieronder leest u meer over de maatregelen. 

De actuele situatie

Al onze parken en campings zijn geopend. Hierbij volgen we de landelijke regelgeving die geldt. Als u vragen heeft, bent u welkom of gebruik de Whatsapp-service.

Op Texel
De Gemeente Texel, TOP, TESO, de Texelse huisartsen en de VVV Texel heten u ook graag welkom en hebben een gezamenlijke brief opgesteld voor alle bezoekers die komende tijd naar het eiland komen. Met deze brief willen zij u, voorafgaand aan uw verblijf, op de hoogte stellen van wat wij doen om u een veilige vakantie te bezorgen en wat zij van u vragen. 

TESO / Boot
Bekijk welke maatregelen op de boot gelden. Lees meer 

Openbaar vervoer op Texel
Bekijk de actuele informatie over reizen met openbaar vervoer.

Hygiënemaatregelen 

 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak;
 • Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact;
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren en werken indien nodig thuis;
 • Om het contact met de receptie te beperken, kunt u uw vragen tijdens uw verblijf ook stellen via onze Whatsapp-service. Ook dient u vooraf de gehele reissom voldaan te hebben. Wij accepteren geen contant geld;
 • Zorg ervoor dat u zelf ook de vereiste hygiëne maatregelen neemt en de maatregelen en de instructies van onze medewerkers op de parken volgt;
 • Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap. Er kunnen ter plaatse eventuele aanvullende instructies van toepassing zijn als de situatie daarom vraagt. Wij rekenen op uw begrip!
 • Wilt u onze uitgebreide Corona protocollen lezen? Bekijk deze dan hier.

De Krim Texel houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. Onze excuses voor enig ongemak.  

Directie De Krim Texel update: 26-01-2022

undefined

Alle faciliteiten op onze parken zijn geopend.
Er gelden natuurlijk nog wel enkele maatregelen: 

 • Voor alle faciliteiten (zwembad, kinderspeelparadijs, indoor midgetgolf, indoor lasergame, bowlingbaan, fitnessruimte en alle restaurants) is het vanuit de Rijksoverheid verplicht een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen voor iedereen vanaf 13 jaar. Houd daarbij uw legitimatiebewijs bij de hand;
 • Het is tevens verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar om een mondkapje te dragen. Deze mag af zodra u aan uw tafel zit of aan het sporten bent.

Aanvullende informatie:

 • Actuele openingstijden Vakantiepark De Krim;
 • Actuele openingstijden Camping Loodsmansduin;
 • Actuele openingstijden Camping De Shelter;
 • De recepties zijn geopend;
 • Het zwembad op Vakantiepark De Krim is open;
 • Het kinderspeelparadijs is geopend;
 • De indoor midgetgolf en indoor lasergame zijn geopend. Vooraf reserveren is verplicht;
 • De bowlingbaan is geopend. Vooraf reserveren is verplicht;
 • De fitnessruimte is geopend. Aanmelden via de balie van het zwembad;
 • Golfbaan De Texelse is geopend. Vooraf online reserveren is verplicht;
 • De restaurants op Vakantiepark De Krim zijn geopend;
 • Het restaurant van Hotel Molenbos is geopend;
 • Er is kinderanimatie (t/m 12 jaar) op Vakantiepark De Krim. Bekijk hier het programma;
 • Fietsverhuur is geopend;
 • Kapsalon Amber is geopend;
 • Uiteraard gelden overal de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Heeft u vragen omtrent uw boeking?

Bij uw vakantie krijgt u onze 10 Krim Zekerheden cadeau. Een van deze zekerheden is de Corona omboekgarantie. Met deze garantie kunt u, als er onverhoopt een negatief reisadvies geldt, uw reservering (indien rechtstreeks via De Krim Texel geboekt) gratis omboeken naar een andere aankomstdatum in hetzelfde jaar. Bekijk alle informatie en voorwaarden.

 • Wilt u omboeken? Stuur dan een e-mail naar: omboeken@krim.nl. Omboeken is enkel schriftelijk mogelijk middels dit e-mailadres.
 • Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Bij voorkeur via e-mail: reserveringen@krim.nl. Telefonisch 0222-390112. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 9.00-18.30 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur

Wilt u het reserveringsnummer bij de hand houden en/of vermelden bij uw vraag? Bij voorbaat dank.

Coronatoegangsbewijs

Het is vanuit de Rijksoverheid verplicht in alle horeca (behalve afhaalrestaurants), op de terrassen, in sportscholen, in zwembaden en bij evenementen een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen voor iedereen vanaf 13 jaar. 

De volgende QR-codes vanuit uw CoronaCheck-app zijn geldig:
- Negatieve uitslag bij PCR-test via ' Testen voor Toegang' van maximaal 24 uur oud (gratis)
- Volledige Vaccinatie
- Herstelbewijs
Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u op www.coronacheck.nl

Hoe werkt Testen voor Toegang?
Stap 1: Download de CoronaCheck-App
Stap 2: Plan uw gratis PCR-test via www.testenvoortoegang.nl
Stap 3: Doe uw PCR-test op de afgesproken locatie
Stap 4: Upload uw toegangsbewijs in de CoronaCheck-App
Stap 5: Laat QR-code scannen vanuit uw CoronaCheck-app bij toegang
‍Lees meer over Testen voor Toegang op www.testenvoortoegang.nl

Evenementenhal Texel, entree
Aanreisinformatie per park

Hieronder vindt u de adressen, routes en aanvullende aanreisinformatie voor de verschillende parken van De Krim Texel. Klik op het plusje om de informatie van uw bestemming te bekijken.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Maak dan gebruik van onze WhatsApp service via 0613491966. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 20:00 uur en helpen u graag!

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Vakantiepark De Krim

Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 6 kilometer vervolgt u (op de rotonde) de weg rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 8 kilometer wordt De Krim-afslag (zijweg 33) naar links aangegeven.

Vanaf 11 oktober 2021 wordt verkeer richting De Cocksdorp omgeleid. Volg de onderstaande route naar Vakantiepark De Krim:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Sla na ongeveer 600 meter, rechtsaf de Georgieweg op richting De Waal. Rij vervolgens rechtdoor tot u bij een rotonde komt en neem de derde afslag naar de Laagwaalderweg richting De Cocksdorp. Vervolg de weg over de Zaandamerdijk die overgaat in de Hoofdweg. Sla na ongeveer 4,5 kilometer linksaf de Oorsprongweg op. Ga aan het einde van de weg rechts de Postweg op. Na ongeveer 1800 meter wordt Vakantiepark De Krim-afslag (zijweg 33) links aangegeven. Lees meer.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats – of accommodatienummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Vakantiepark De Krim bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Indien u een bungalow heeft gereserveerd dan is deze vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. 
 • Voor een familievilla of een chalet heeft u een deurcode ontvangen voor het slot. Deze code kunt u vanaf 15:00 gebruiken om de deur van uw accommodatie te openen. U hoeft niet langs de receptie en kan meteen doorrijden.
 • Wanneer u een hotelchalet heeft gereserveerd geldt de ontvangen code voor zowel de slagboom als voor de deur. Deze code geeft u vanaf 15:00 uur toegang tot uw verblijf. U hoeft niet langs de receptie en kan meteen doorrijden.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Vakantiepark De Krim? Bekijk het actuele parkprogramma.

Fietsverhuur:
Op het park kunt u fietsen huren. Deze vindt u in het centrum van het park. Via onze webshop kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Villapark De Koog

Boodtlaan 80
1796 BG De Koog - Texel

Routebeschrijving:
Op Texel volgt u de borden richting De Koog. Eenmaal in het dorp volgt u de weg die naar rechts afbuigt. U rijdt dan op de Nikadel. Na de Jumbo slaat u linksaf. Op de kruising met de Boodtlaan slaat u rechtsaf. Na een paar honderd meter ziet u het voetbalveld van SV De Koog met oprijlaan aan uw linkerhand. U neemt de oprijlaan en u kunt zich melden bij de centrale receptie van De Shelter.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw villanummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Villapark De Koog bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Op uw aankomstdag kunt u inchecken vanaf 15:00 uur. Voor de toegang tot uw Luxe villa / familievilla heeft u geen sleutel meer nodig. U ontvangt hiervoor een persoonlijke code. Zodra u de eerste keer uw code gebruikt wordt u automatisch ingecheckt. U hoeft zich niet aanvullend te melden bij de receptie en uw vakantie kan meteen beginnen. Lekker makkelijk!

Receptie:
Mocht u vragen hebben of het toch prettiger vinden u even bij de receptie te melden dan kan dat natuurlijk ook. U vindt de receptie schuin tegenover het park bij Camping De Shelter, Boodtlaan 43 in De Koog. Camping De Shelter is ook onderdeel van De Krim Texel.

Luxe villa met Privé-zwembad:
Heeft u een luxe villa met Privé-zwembad gereserveerd dan zullen wij de sleutel zo snel mogelijk na aankomst bij u brengen. Neemt u vooraf even de tijd om hier de regelementen te lezen.

Fietsverhuur:
Het centraal gelegen Villapark De Koog is een uitstekende startlocatie voor mooie fietstochten over Texel.
Huren van fietsen kunt u eenvoudig vooraf online regelen. De fietsen worden dan bij uw villa bezorgd, u kunt zelf de gewenste dag doorgeven. Als u 1 dag een fiets huurt, wordt uw fiets niet bij de villa bezorgd.
De fietsen kunt u (tot 3 dagen vooraf) reserveren via deze link.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Residentie Californië

Californiëweg 443
1796 PS De Koog – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel rijdt u rechtdoor van de veerhaven naar De Koog. Na ca. 10 km wordt de Residentie Californië-afslag aangegeven, zijweg 13 linksaf.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw appartement nummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Residentie Californië bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Het appartement is vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via onze webshop kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Bungalowpark ’t Hoogelandt

Sleuteladres:
Californiëweg 443
1796 PS De Koog – Texel 

Routebeschrijving:
Op Texel rijdt u rechtdoor van de veerhaven naar De Koog. Na ca. 10 km wordt de Residentie Californië-afslag aangegeven, zijweg 13 linksaf. Bij Residentie Californië ontvangt u de sleutel van uw bungalow op Bungalowpark ’t Hoogelandt.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw accommodatie nummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Bugalowpark 't Hoogelandt bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Indien u een Landhuis, Luxe villa, Deluxe villa of Wellness villa heeft gereserveerd dan is deze vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via onze webshop kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping Loodsmansduin

Rommelpot 19
1797 RN Den Hoorn – Texel

Routebeschrijving:
Wanneer u op Texel van de boot komt, rijdt u bij de verkeerslichten rechtdoor. U volgt de Pontweg tot aan de eerste rotonde (afslag nr. 7). Hier gaat u driekwart rond richting Den Hoorn. U rijdt dan op de Hoornderweg. Deze eindigt in een T-splitsing. U gaat linksaf en meteen de eerste weg rechts (Lage Wegje). Deze rijdt u uit en u gaat aan het einde linksaf. Rij nu rechtdoor tot u op de camping bent.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats – of accommodatienummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Camping Loodsmansduin bekijkt u hier

In-/uit checken:

 • Bezoek aan de receptie dient zoveel mogelijk vermeden te worden. Uw verblijf dient vooraf volledig te zijn betaald. We vragen u ter plaatse de instructies op te volgen.
 • Als u een chalet gereserveerd heeft dan is deze vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. U kunt met de u toegestuurde code direct door naar de slagboom. U hoeft niet langs de receptie.
 • Heeft u een tentplaats, caravanplaats, camperplaats binnen de poort (Grutto), trekkershut of ingerichte tent gereserveerd dan kunt u met de toegestuurde code door de slagboom. Ook hiervoor hoeft u niet langs de receptie Heeft u een caravanplaats gereserveerd en heeft u hulp nodig voor het plaatsen van uw caravan? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur).
 • Heeft u een camperplaats buiten de poort (Lepelaar) gereserveerd dan kunt u de camper op het juiste plaatsnummer neerzetten.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Extra informatie kamperen op Camping Loodsmansduin

Iedere kampeerplaats is voorzien van een plaatsnummer. U dient direct bij de plaatsmarkering op te bouwen en aan de rechterkant zoveel mogelijk ruimte vrij te houden voor uw buren. Tevens verzoeken wij u de eventuele bijzettent vóór uw kampeermiddel te plaatsen. Bij twijfel of vragen kunt u altijd bij de receptie terecht. 

Om verstikking van de bodem tegen te gaan is alleen in uw voortent dicht grondzeil toegestaan. Voor buiten en rond uw kampeermiddel zijn zogenaamde kunststof doorgroeimatten of waterdoorlatende tenttapijten wel toegestaan; anti-worteldoek niet.

Tip: om gebruik te maken van elektriciteit op uw plaats heeft u een Eurostekker CEE nodig. Deze is ook bij de receptie te koop. Geadviseerd wordt om speciale houten zandharingen te gebruiken voor het vastzetten van uw tent.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Camping Loodsmansduin? Bekijk het actuele parkprogramma.

Fietsverhuur:
Op het park kunt u fietsen huren. De fietsverhuur vindt u in het centrum van het park. Via www.vermeulenbikes.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Hotel Molenbos

Postweg 224-226
1795 JT De Cocksdorp – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 6 kilometer vervolgt u (op de rotonde) de weg rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 8 kilometer slaat u rechtsaf (zijweg 34). Hotel Molenbos ligt hier direct aan uw rechterzijde voordat u het dorp binnenrijdt.

Vanaf 11 oktober 2021 wordt verkeer richting De Cocksdorp omgeleid. Volg de onderstaande route naar Hotel Molenbos:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Sla na ongeveer 600 meter, rechtsaf de Georgieweg op richting De Waal. Rij vervolgens rechtdoor tot u bij een rotonde komt en neem de derde afslag naar de Laagwaalderweg richting De Cocksdorp. Vervolg de weg over de Zaandamerdijk die overgaat in de Hoofdweg. Sla na ongeveer 4,5 kilometer linksaf de Oorsprongweg op. Ga aan het einde van de weg rechts de Postweg op. Na ongeveer 2 kilometer slaat u rechtsaf (zijweg 34). Hotel Molenbos ligt direct aan uw rechterhand.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
De plattegrond van hotel Molenbos bekijkt u hier

In-/uit checken:

 • Uw hotelkamer is vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

Hygiëne maatregelen:

Algemeen

 • Wij maken vaker schoon gedurende de dag en desinfecteren handcontactpunten in de gangen, receptie, lounge en terras frequent;
 • We betreden (voor linnenwissel of storing/reparatie) voor ieders veiligheid uitsluitend een hotelkamer wanneer hier geen gasten aanwezig zijn en deze goed begaanbaar is voor onze medewerkers (vrij van rondslingerende persoonlijke spullen).

Ontbijt, lunch en diner:

 • De restaurants en terrassen zijn geopend. Reserveren kan online of ter plekke; 
 • Het is vanuit de Rijksoverheid verplicht in alle horeca (behalve afhaalrestaurants) een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen voor iedereen vanaf 13 jaar. Houd daarbij uw legitimatiebewijs bij de hand. Indien u deze niet heeft is het tevens mogelijk om uw kamer te ontbijten, lunchen of dineren; 
 • Op het terras is het tonen van een coronatoegangsbewijs ook nodig.  

Kamerservice

 • Tot nader order kunnen we i.v.m. corona-richtlijnen geen dagelijkse kamerservice aanbieden;
 • Wij verzorgen een handdoekenbuffet bij de receptie voor uw schone handdoeken;

Voor iedereen geldt: Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Fietsverhuur:
Op het nabijgelegen Vakantiepark De Krim kunt u fietsen huren. Deze vindt u in het centrum van het park. Via onze webshop kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping De Krim

Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 6 kilometer vervolgt u (op de rotonde) de weg rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 8 kilometer wordt De Krim-afslag (zijweg 33) naar links aangegeven.

Vanaf 11 oktober 2021 wordt verkeer richting De Cocksdorp omgeleid. Volg de onderstaande route naar Camping De Krim:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Sla na ongeveer 600 meter, rechtsaf de Georgieweg op richting De Waal. Rij vervolgens rechtdoor tot u bij een rotonde komt en neem de derde afslag naar de Laagwaalderweg richting De Cocksdorp. Vervolg de weg over de Zaandamerdijk die overgaat in de Hoofdweg. Sla na ongeveer 4,5 kilometer linksaf de Oorsprongweg op. Ga aan het einde van de weg rechts de Postweg op. Na ongeveer 1800 meter wordt Camping De Krim-afslag (zijweg 33) links aangegeven. Lees meer.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats – of accommodatienummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Vakantiepark De Krim bekijkt u hier. Bekijk hier de gedetailleerde plattegrond van de camping: blauw, groen, bruin, rood

In-/uit checken:

 • Bezoek aan de receptie dient zoveel mogelijk vermeden te worden. U dient uw verblijf voor aankomst 100% te betalen en ter plaatse de instructies op te volgen.
 • Heeft u een kampeerplaats of trekkershut gereserveerd dan kunt u met de toegestuurde code door de slagboom. Ook hiervoor hoeft u niet langs de receptie.
 • Heeft u een kampeerplaats met privé sanitair geboekt? Ook dan kunt u direct doorrijden naar uw plaats. Het privé sanitair staat gereed voor u. Het welkomstpakket en sleutel vindt u binnen in het privé sanitair unit.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Extra informatie kamperen op Camping De Krim
Iedere kampeerplaats is voorzien van een plaatsnummer. U dient direct rechts van de plaatsmarkering op te bouwen en aan de rechterkant zoveel mogelijk ruimte vrij te houden voor uw buren. Tevens verzoeken wij u de eventuele bijzettent vóór uw kampeermiddel te plaatsen. Bij twijfel of vragen kunt u altijd bij de receptie terecht.

Om verstikking van de bodem tegen te gaan is alleen in uw voortent dicht grondzeil toegestaan. Voor buiten en rond uw kampeermiddel zijn zogenaamde kunststof doorgroeimatten of waterdoorlatende tenttapijten wel toegestaan; anti-worteldoek niet.
Onze comfortplaatsen beschikken over een kabel-tv aansluiting die alleen geschikt zijn voor digitaal ontvangst.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Camping De Krim? Bekijk het actuele parkprogramma.

Fietsverhuur:
Op het park kunt u fietsen huren. Deze vindt u in het centrum van het park. Via onze webshop kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping Kogerstrand

Badweg 33
1796 AA De Koog – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel volgt u de borden richting De Koog. Eenmaal in het dorp volgt u de weg die naar rechts afbuigt. U rijdt dan op de Nikadel. Na de Jumbo slaat u linksaf. Blijf de weg volgen tot de volgende kruising. Ga rechtdoor de Badweg op en rijd het duin op. Als u bovenop staat, ziet u Kogerstrand al liggen.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats staat aangegeven op de bevestiging. De gehele plattegrond van Camping Kogerstrand bekijkt u hier

In-/uit checken:

 • Bezoek aan de receptie dient zoveel mogelijk vermeden te worden. Uw verblijf dient vooraf volledig te zijn betaald. Volgt u ter plaatse de instructies op.
 • Heeft u een tentplaats, caravanplaats, camperplaats of trekkershut gereserveerd dan kunt u vanaf 13:00 uur met de toegestuurde code door de slagboom. Hiervoor hoeft u niet langs de receptie. 
 • Vanwege de zandondergrond moeten caravans door onze medewerkers worden geplaatst met behulp van een tractor. U kunt zich melden bij de receptie. Klik hier voor de openingstijden.
 • Heeft u een ingerichte tent gereserveerd dan kunt u vanaf 15:00 uur met de toegestuurde code door de slagboom. Hiervoor hoeft u niet langs de receptie.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Indien uw plek begint met A t/m K ligt deze aan de noordzijde van Kogerstrand, de plattegrond vindt u hier. U gaat door de toegangsbomen voor het receptiegebouw, vervolgens gaat u rechts en gelijk weer rechts. U rijdt dan achter de receptie langs, onder de brug door en vervolgt uw weg over de parkeerplaats. Dan kiest u de linker toegangsboom en rijdt u de camping op naar uw plaats.

Indien uw plek begint met L t/m X ligt deze aan de zuidzijde van Kogerstrand, de plattegrond vindt u hier. U gaat door de toegangsbomen voor het receptiegebouw, vervolgens rijdt u rechtdoor naar de toegangsbomen, hier neemt u de linker toegangsboom. U rijdt vervolgens de camping op naar uw plaats.

Houdt u er rekening mee dat het éénrichtingsverkeer is. Blijft u op de weg of de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Breng uw auto zo snel mogelijk weer naar de centrale parkeerplaats.

Extra informatie kamperen op Camping Kogerstrand
Op Kogerstrand kan men het chemisch toilet legen bij de toilet gebouwen 7, 8, 12, 15, 24 en 27. Aan de buitenkant van de gebouwen zit een deur. Daarachter bevindt zich het chemisch toilet. Voor campers is er op de parkeerplaats een tap en loospunt ter hoogte van de brug.

Om gebruik te maken van elektriciteit op uw plaats heeft u een Eurostekker CEE nodig. Deze is ook bij de receptie te koop. Geadviseerd wordt om speciale houten zandharingen te gebruiken voor het vastzetten van uw tent.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Camping Kogerstrand? Bekijk het actuele parkprogramma.

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via onze webshop kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping De Shelter

Boodtlaan 43
1796 BD De Koog – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel volgt u de borden richting De Koog. Eenmaal in het dorp volgt u de weg die naar rechts afbuigt. U rijdt dan op de Nikadel. Na de Jumbo slaat u linksaf. Op de kruising met de Boodtlaan slaat u rechtsaf. Na een paar honderd meter ziet u het voetbalveld van SV De Koog met oprijlaan aan uw linkerhand. U neemt de oprijlaan en u kunt zich melden bij de centrale receptie van De Shelter.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats nummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Camping de Shelter bekijkt u hier.

In-/uit checken:
Bij de receptie ontvangt u een slagboompasje en overige informatie.   

Bezoek aan de receptie dient verder zoveel mogelijk vermeden te worden. Uw verblijf dient vooraf volledig te zijn voldaan. Volg ter plaatse de instructies op.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Extra informatie kamperen op Camping De Shelter
Iedere kampeerplaats is voorzien van een plaatsnummer. U dient direct rechts van de plaatsmarkering op te bouwen en aan de rechterkant zoveel mogelijk ruimte vrij te houden voor uw buren. Tevens verzoeken wij u de eventuele bijzettent vóór uw kampeermiddel te plaatsen. Bij twijfel of vragen kunt u altijd bij de receptie terecht.

Om verstikking van de bodem tegen te gaan is alleen in uw voortent dicht grondzeil toegestaan. Voor buiten en rond uw kampeermiddel zijn zogenaamde kunststof doorgroeimatten of waterdoorlatende tenttapijten wel toegestaan; anti-worteldoek niet.

Op Camping De Shelter is geen recreatieprogramma. Kinderen mogen wel meedoen met het recreatieprogramma op de nabijgelegen Camping Kogerstrand. Bekijk hier alvast het actuele programma.

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via onze webshop kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Momenteel is het alleen mogelijk om met pin of contactloos te betalen.

Vanwege overheidsmaatregelen kunnen er faciliteiten gesloten zijn. Kijk voor actuele informatie op de Corona-nieuwspagina. Bij faciliteiten die open zijn gelden uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap. Er kunnen ter plaatse eventuele aanvullende instructies van toepassing zijn als de situatie daarom vraagt. Wij rekenen op uw begrip!

Indien u verblijft in een familievilla, bungalow, chalet of Lodge kunt u bij ons zowel handdoeken als keukendoeken reserveren. U kunt dit doen in uw account (Mijn Vakantie) of u kunt een WhatsApp of mail sturen, dan zorgen wij dat het in uw accommodatie ligt. Een handdoekenpakket bestaat uit een grote en een kleine handdoek en kost € 6,80. Een keukendoekenpakket kost € 6,00 en bestaat uit een theedoek en een keukendoek.

Bekijk onder aanreisinformatie bij uw park de mogelijkheden.

Reserveren is niet mogelijk, u kunt wel van tevoren een bootticket kopen. Dit kunt u doen via TESO, hier vindt u ook de dienstregeling.

Op al onze parken is glasvezelkabel aangelegd. Dat betekent overal goede WiFi, op het gehele terrein én in uw accommodatie. Het gebruik van WiFi is ook nog eens gratis!  

In de familievilla's, hotelkamers, de (hotel)chalets, de ingerichte tenten met badkamer en de lodges zijn de bedden voor u opgemaakt.

Voor bungalows en appartementen is het mogelijk om, tegen betaling, opmaakservice voor de bedden bij te boeken.

Dit is mogelijk wanneer de beschikbaarheid dit toelaat. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0222-390112 , via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Barbecueën op een barbecue op poten (minimaal 1 meter van de grond) is toegestaan.
Op Camping Loodsmansduin en Camping Kogerstrand mag alleen met een gas- of elektrische barbecue gebarbecued worden.

In de zomermaanden is het mogelijk dat er door extreme droogte andere regels gelden, vraag hiernaar bij de receptie.

Als u boeking hebt gemaakt dan kunt u op de website van de Krim een account maken op “Mijn Vakantie“. Hierin vindt u de gegevens van uw reservering en overige reisgegevens . U kunt hier eveneens uw betaling in orde maken of nog producten bijboeken.

Bekijk hier de actuele informatie over welke faciliteiten, winkels en bedrijven op Texel geopend zijn. U vindt hier ook meer informatie over de zorg en OV op Texel.

Als u verblijft op Vakantiepark De Krim kunt u diverse gerechten afhalen. Bekijk hier de mogelijkheden. Ook andere restaurants op Texel bieden mogelijkheden voor eten bezorgen / afhalen. Een overzicht treft u hier. Bekijk hier de actuele informatie over welke faciliteiten, winkels en bedrijven op Texel geopend zijn. U vindt hier ook meer informatie over de zorg en OV op Texel.

 • Op Vakantiepark De Krim is dat bij alle accommodaties mogelijk. Kampeergasten hebben een eigen genummerde parkeerplaats op het nabij de kampeerplaats gelegen parkeerterrein.
 • Op Camping De Shelter kunt u één auto bij uw kampeerplaats parkeren. 
 • Op Camping Kogerstrand is er een grote parkeerplaats bij de receptie.
 • Op Camping Loodsmansduin mag u parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen of langs de rand van de campingvelden. 
 • Hotel Molenbos beschikt over een eigen, gratis parkeerplaats bij het hotel.
 • Op Villapark De Koog is dat bij alle accommodaties mogelijk.

Wij helpen u graag! Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Lees meer nieuws

Maatregelen Coronavirus
26-01-2022

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op Texel. 

Lees meer
Nieuw in 2022
07-01-2022

Wij zijn altijd bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Bekijk hier de vernieuwingen waar u in 2022 plezier van zult hebben!

Lees meer
Intermittent Fasting & Leefstijl
14-12-2021

Nieuw: Intermittent Fasting & Leefstijl Training 7 daagse. Ervaar de vele voordelen van een Intermittent Leefstijl.

Lees meer
Adem & Koude Training
10-12-2021

Nieuw: Adem & Koude Training 5 daagse. Ervaar de unieke boost voor uw weerstand en energie.

Lees meer