Informatie

COVID-19

Het Coronavirus en uw verblijf bij De Krim Texel

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij De Krim Texel / op Texel. Natuurlijk heeft uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Binnen De Krim Texel en op Texel volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Hieronder leest u meer over de maatregelen. 

De actuele situatie op Texel

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft De Krim Texel verschillende maatregelen genomen die van invloed zijn op uw verblijf. Een overzicht hiervan leest u hieronder. U vindt hier ook meer informatie over de maatregelen die op Texel gelden. 

De Gemeente Texel, TOP, TESO, de Texelse huisartsen en de VVV Texel heten u ook graag welkom en hebben een gezamenlijke brief opgesteld voor alle bezoekers die komende tijd naar het eiland komen. Met deze brief willen zij u, voorafgaand aan uw verblijf, op de hoogte stellen van wat wij doen om u een veilige vakantie te bezorgen en wat zij van u vragen.

Boot

Parken/accommodaties    

 • Alle parken en Camping De Krim zijn open. Er is veelal self-check-in mogelijk zodat u niet langs de receptie hoeft (ook bij de camping). Indien u wel bij de receptie moet zijn: kom met maximaal 1 persoon naar de receptie. 
 • De toiletgebouwen op de campings zijn open. Alle maatregelen die gelden voor het veilig gebruiken van de toiletgebouwen vindt u in onze gedragscode.
 • Bij gebruik van onze (grotere) accommodaties door meer dan één huishouden is ook binnen de 1,5 meter regel eis van toepassing. Een groep mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Bent u met één huishouden? Dan geldt géén maximaal aantal personen. 
 • De Nederlandse regering heeft voor 2020 een eenmalig vuurwerkverbod afgekondigd. Het is dus tijdens de jaarwisseling (2020-2021) niet toegestaan om vuurwerk af te steken, ook niet op onze parken. 

 Hygiënemaatregelen 

 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak;
 • Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact;
 • Wij houden 1,5 meter afstand;
 • Wij dragen niet-medische mondkapjes in alle publieke binnenruimtes;
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren en werken waar mogelijk thuis;
 • Om het contact met de receptie zoveel mogelijk te beperken, kunt u uw vragen tijdens uw verblijf stellen via onze Whatsapp-service. Ook dient u vooraf de gehele reissom voldaan te hebben. Wij accepteren geen contant geld; 
 • Zorg ervoor dat u zelf ook de vereiste hygiëne maatregelen neemt en de maatregelen en de instructies van onze medewerkers op de parken volgt;
 • Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap. Er kunnen ter plaatse eventuele aanvullende instructies van toepassing zijn als de situatie daarom vraagt. Wij rekenen op uw begrip! 
 • Wilt u onze uitgebreide Corona protocollen lezen? Bekijk deze dan hier.

De Krim Texel houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. Onze excuses voor enig ongemak.  

Directie De Krim Texel update: 1-12-2020

undefined

Faciliteiten 

Al onze faciliteiten, met uitzondering van de horeca, zijn open. De horeca biedt diverse mogelijkheden voor afhalen. Uiteraard gelden overal de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

 • Actuele openingstijden Vakantiepark De Krim;
 • Actuele openingstijden Camping Loodsmansduin;
 • Kapsalon Amber op Vakantiepark De Krim is geopend (op afspraak); 
 • Golfbaan De Texelse is geopend (vooraf online reserveren), het restaurant, de kleedkamers en douches op de golfbaan zijn gesloten;
 • Het zwembad op Vakantiepark De Krim is open met maatregelen voor max. 30 gasten. Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim, Hotel Molenbos, Villapark De Koog of Bungalowpark ’t Hoogelandt én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, kunt u gebruik maken van het zwembad. Wij maken gebruik van tijdsblokken van 1,5 uur. Om iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen zwemmen, kunt u maximaal 1 tijdsblok per dag reserveren. U ontvangt voor aankomst een bericht over hoe u kunt reserveren voor een tijdsblok;
 • Onze restaurants bieden mogelijkheden voor afhalen. Alvast bestellen? Dat kan hier!
 • Er is kinderanimatie (t/m 12 jaar) op Vakantiepark De Krim. Bekijk hier het programma;  
 • Het kinderspeelparadijs is geopend voor max. 30 gasten tegelijk. Vooraf reserveren is verplicht;
 • De indoor midgetgolf en indoor lasergame zijn geopend. Vooraf reserveren is verplicht
 • De bowlingbaan is gesloten;
 • Fietsverhuur is geopend;
 • De fitnessruimte is open voor max. 8 bezoekers tegelijk. Aanmelden via de balie van het zwembad.

Heeft u vragen omtrent uw boeking?

Gezien de buitengewone omstandigheden ontvangen we op dit moment veel vragen. Wegens drukte kan het zijn dat onze wachttijd en/of reactietijd momenteel iets langer is dan u van ons gewend bent. 

Wilt u het reserveringsnummer bij de hand houden en/of vermelden bij uw vraag? Bij voorbaat dank.

Aanreisinformatie per park

Hieronder vindt u de adressen, routes en aanvullende aanreisinformatie voor de verschillende parken van De Krim Texel. Klik op het plusje om de informatie van uw bestemming te bekijken.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Maak dan gebruik van onze WhatsApp service via 0613491966. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 20:00 uur en helpen u graag!

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Vakantiepark De Krim

Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 6 kilometer vervolgt u (op de rotonde) de weg rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 8 kilometer wordt De Krim-afslag (zijweg 33) naar links aangegeven.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats – of accommodatienummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Vakantiepark De Krim bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Indien u een bungalow heeft gereserveerd dan is deze vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. 
 • Voor een familievilla of een chalet heeft u een deurcode ontvangen voor het slot. Deze code kunt u vanaf 15:00 gebruiken om de deur van uw accommodatie te openen. U hoeft niet langs de receptie en kan meteen doorrijden.
 • Wanneer u een hotelchalet heeft gereserveerd geldt de ontvangen code voor zowel de slagboom als voor de deur. Deze code geeft u vanaf 15:00 uur toegang tot uw verblijf. U hoeft niet langs de receptie en kan meteen doorrijden.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Vakantiepark De Krim? Bekijk het actuele parkprogramma.

Fietsverhuur:
Op het park kunt u fietsen huren. Deze vindt u in het centrum van het park. Via www.fietsenoptexel.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Villapark De Koog

Boodtlaan 80
1796 BG De Koog - Texel

Routebeschrijving:
Op Texel volgt u de borden richting De Koog. Eenmaal in het dorp volgt u de weg die naar rechts afbuigt. U rijdt dan op de Nikadel. Na de Jumbo slaat u linksaf. Op de kruising met de Boodtlaan slaat u rechtsaf. Na een paar honderd meter ziet u het voetbalveld van SV De Koog met oprijlaan aan uw linkerhand. U neemt de oprijlaan en u kunt zich melden bij de centrale receptie van De Shelter.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw villanummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Villapark De Koog bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Op uw aankomstdag kunt u inchecken vanaf 15:00 uur. Voor de toegang tot uw Luxe villa / familievilla heeft u geen sleutel meer nodig. U ontvangt hiervoor een persoonlijke code. Zodra u de eerste keer uw code gebruikt wordt u automatisch ingecheckt. U hoeft zich niet aanvullend te melden bij de receptie en uw vakantie kan meteen beginnen. Lekker makkelijk!

Receptie:
Mocht u vragen hebben of het toch prettiger vinden u even bij de receptie te melden dan kan dat natuurlijk ook. U vindt de receptie schuin tegenover het park bij Camping De Shelter, Boodtlaan 43 in De Koog. Camping De Shelter is ook onderdeel van De Krim Texel.

Luxe villa met Privé-zwembad:
Heeft u een luxe villa met Privé-zwembad gereserveerd dan zullen wij de sleutel zo snel mogelijk na aankomst bij u brengen. Neemt u vooraf even de tijd om hier de regelementen te lezen.

Fietsverhuur:
Het centraal gelegen Villapark De Koog is een uitstekende startlocatie voor mooie fietstochten over Texel.
Huren van fietsen kunt u eenvoudig vooraf online regelen. De fietsen worden dan bij uw villa bezorgd, u kun zelf de gewenste dag doorgeven.
De fietsen kunt u (tot 3 dagen vooraf) reserveren via deze link.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Residentie Californië

Californiëweg 443
1796 PS De Koog – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel rijdt u rechtdoor van de veerhaven naar De Koog. Na ca. 10 km wordt de Residentie Californië-afslag aangegeven, zijweg 13 linksaf.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw appartement nummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Residentie Californië bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Het appartement is vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via www.fietsenoptexel.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Bungalowpark ’t Hoogelandt

Sleuteladres:
Californiëweg 443
1796 PS De Koog – Texel 

Routebeschrijving:
Op Texel rijdt u rechtdoor van de veerhaven naar De Koog. Na ca. 10 km wordt de Residentie Californië-afslag aangegeven, zijweg 13 linksaf. Bij Residentie Californië ontvangt u de sleutel van uw bungalow op Bungalowpark ’t Hoogelandt.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw accommodatie nummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Bugalowpark 't Hoogelandt bekijkt u hier.

In-/uit checken:

 • Indien u een Landhuis, Luxe villa, Deluxe villa of Wellness villa heeft gereserveerd dan is deze vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via www.fietsenoptexel.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping Loodsmansduin

Rommelpot 19
1797 RN Den Hoorn – Texel

Routebeschrijving:
Wanneer u op Texel van de boot komt, rijdt u bij de verkeerslichten rechtdoor. U volgt de Pontweg tot aan de eerste rotonde (afslag nr. 7). Hier gaat u driekwart rond richting Den Hoorn. U rijdt dan op de Hoornderweg. Deze eindigt in een T-splitsing. U gaat linksaf en meteen de eerste weg rechts (Lage Wegje). Deze rijdt u uit en u gaat aan het einde linksaf. Rij nu rechtdoor tot u op de camping bent.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats – of accommodatienummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Camping Loodsmansduin bekijkt u hier

In-/uit checken:

 • Bezoek aan de receptie dient zoveel mogelijk vermeden te worden. Uw verblijf dient vooraf volledig te zijn betaald. We vragen u ter plaatse de instructies op te volgen.
 • Als u een chalet gereserveerd heeft dan is deze vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. U kunt met de u toegestuurde code direct door naar de slagboom. U hoeft niet langs de receptie.
 • Heeft u een tentplaats, caravanplaats, camperplaats binnen de poort (Grutto), trekkershut of ingerichte tent gereserveerd dan kunt u met de toegestuurde code door de slagboom. Ook hiervoor hoeft u niet langs de receptie Heeft u een caravanplaats gereserveerd en heeft u hulp nodig voor het plaatsen van uw caravan? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur).
 • Heeft u een camperplaats buiten de poort (Lepelaar) gereserveerd dan kunt u de camper op het juiste plaatsnummer neerzetten.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Extra informatie kamperen op Camping Loodsmansduin

Iedere kampeerplaats is voorzien van een plaatsnummer. U dient direct bij de plaatsmarkering op te bouwen en aan de rechterkant zoveel mogelijk ruimte vrij te houden voor uw buren. Tevens verzoeken wij u de eventuele bijzettent vóór uw kampeermiddel te plaatsen. Bij twijfel of vragen kunt u altijd bij de receptie terecht. 

Om verstikking van de bodem tegen te gaan is alleen in uw voortent dicht grondzeil toegestaan. Voor buiten en rond uw kampeermiddel zijn zogenaamde kunststof doorgroeimatten of waterdoorlatende tenttapijten wel toegestaan; anti-worteldoek niet.

Tip: om gebruik te maken van elektriciteit op uw plaats heeft u een Eurostekker CEE nodig. Deze is ook bij de receptie te koop. Geadviseerd wordt om speciale houten zandharingen te gebruiken voor het vastzetten van uw tent.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Camping Loodsmansduin? Bekijk het actuele parkprogramma.  

Fietsverhuur:
Op het park kunt u fietsen huren. De fietsverhuur vindt u in het centrum van het park. Via www.vermeulenbikes.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Hotel Molenbos

Postweg 224-226
1795 JT De Cocksdorp – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 6 kilometer vervolgt u (op de rotonde) de weg rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 8 kilometer slaat u rechtsaf (zijweg 34). Hotel Molenbos ligt hier direct aan uw rechterzijde voordat u het dorp binnenrijdt.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
De plattegrond van hotel Molenbos bekijkt u hier

In-/uit checken:

 • Uw hotelkamer is vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar.

Hygiëne maatregelen:

Algemeen

 • Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM;
 • Wij maken vaker schoon gedurende de dag en desinfecteren handcontactpunten in de gangen, receptie, lounge en terras frequent;
 • Ons team werkt waar mogelijk met handschoenen;
 • We betreden (voor linnenwissel of storing/reparatie) voor ieders veiligheid uitsluitend een hotelkamer wanneer hier geen gasten aanwezig zijn en deze goed begaanbaar is voor onze medewerkers (vrij van rondslingerende persoonlijke spullen).

Ontbijt

 • Het ontbijt wordt in ons restaurant aan tafel geserveerd (geen buffet);
 • Afhankelijk van de bezetting in het hotel serveren wij vanwege de beperkte capaciteit (1,5 meter afstand) in 2 of 3 shifts. Wij verzoeken gasten voor de eindtijd van de shift de ontbijtzaal te verlaten, zodat we kunnen schoonmaken, desinfecteren en opnieuw kunnen indekken voor de volgende shift;
 • Uw gastheer/vrouw zal u op de afgesproken tijd ontvangen en placeren aan een tafel;
 • Een gast dient minimaal een dag van tevoren een ontbijttijd te reserveren bij de receptie;
 • Ontbijten op uw kamer is ook mogelijk. Uitsluitend op reservering. Bij de receptie kunt u tot 19.00 uur uw wensen doorgeven. Wij brengen uw ontbijt dan op de afgesproken tijd tot de kamerdeur. 

Kamerservice

 • Tot nader order kunnen we vanwege de coronarichtlijnen geen dagelijkse kamerservice aanbieden;
 • Wij verzorgen een handdoekenbuffet bij de receptie voor uw schone handdoeken;
 • Wij verzorgen op 2 plaatsen in ons hotel koffie/thee/serviespunten en tevens inleverpunten voor vuil servies;
 • Wij verzorgen op diverse plaatsen in de kamergangen afval- en handdoekeninzamelpunten;
 • Schoon bedlinnen verzorgen we op aanvraag. 

Lounge-Terras

 • Wij verzoeken gasten om alleen aan de aangegeven tafels plaats te nemen en instructies van het team op te volgen, om zodoende te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.
 • Op terrassen geldt een maximum van 40 personen. Iedereen moet aan een tafel zitten. Ook in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats conform de geldende regels. 

Voor iedereen geldt: Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Fietsverhuur:
Op het nabijgelegen Vakantiepark De Krim kunt u fietsen huren. Deze vindt u in het centrum van het park. Via www.fietsenoptexel.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping De Krim

Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel aangekomen rijdt u van de veerhaven richting Den Burg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 6 kilometer vervolgt u (op de rotonde) de weg rechtsaf richting De Cocksdorp. Na circa 8 kilometer wordt De Krim-afslag (zijweg 33) naar links aangegeven.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats – of accommodatienummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Vakantiepark De Krim bekijkt u hier. Bekijk hier de gedetailleerde plattegrond van de camping: blauw, groen, bruin, rood

In-/uit checken:

 • Bezoek aan de receptie dient zoveel mogelijk vermeden te worden. U dient uw verblijf voor aankomst 100% te betalen en ter plaatse de instructies op te volgen.
 • Heeft u een kampeerplaats of trekkershut gereserveerd dan kunt u met de toegestuurde code door de slagboom. Ook hiervoor hoeft u niet langs de receptie.
 • Heeft u een kampeerplaats met privé sanitair geboekt? Ook dan kunt u direct doorrijden naar uw plaats. Het privé sanitair staat gereed voor u. Het welkomstpakket en sleutel vindt u binnen in het privé sanitair unit.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Extra informatie kamperen op Camping De Krim
Iedere kampeerplaats is voorzien van een plaatsnummer. U dient direct rechts van de plaatsmarkering op te bouwen en aan de rechterkant zoveel mogelijk ruimte vrij te houden voor uw buren. Tevens verzoeken wij u de eventuele bijzettent vóór uw kampeermiddel te plaatsen. Bij twijfel of vragen kunt u altijd bij de receptie terecht.

Om verstikking van de bodem tegen te gaan is alleen in uw voortent dicht grondzeil toegestaan. Voor buiten en rond uw kampeermiddel zijn zogenaamde kunststof doorgroeimatten of waterdoorlatende tenttapijten wel toegestaan; anti-worteldoek niet.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Camping De Krim? Bekijk het actuele parkprogramma. 

Fietsverhuur:
Op het park kunt u fietsen huren. Deze vindt u in het centrum van het park. Via www.fietsenoptexel.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping Kogerstrand

Badweg 33
1796 AA De Koog – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel volgt u de borden richting De Koog. Eenmaal in het dorp volgt u de weg die naar rechts afbuigt. U rijdt dan op de Nikadel. Na de Jumbo slaat u linksaf. Blijf de weg volgen tot de volgende kruising. Ga rechtdoor de Badweg op en rijd het duin op. Als u bovenop staat, ziet u Kogerstrand al liggen.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats staat aangegeven op de bevestiging. De gehele plattegrond van Camping Kogerstrand bekijkt u hier

In-/uit checken:

 • Bezoek aan de receptie dient zoveel mogelijk vermeden te worden. Uw verblijf dient vooraf volledig te zijn betaald. Volgt u ter plaatse de instructies op.
 • Heeft u een tentplaats, caravanplaats, camperplaats of trekkershut gereserveerd dan kunt u vanaf 13:00 uur met de toegestuurde code door de slagboom. Hiervoor hoeft u niet langs de receptie. Mocht u hulp nodig hebben voor het plaatsen van uw caravan, neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur).
 • Heeft u een ingerichte tent gereserveerd dan kunt u vanaf 15:00 uur met de toegestuurde code door de slagboom. Hiervoor hoeft u niet langs de receptie.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Indien uw plek begint met A t/m K ligt deze aan de noordzijde van Kogerstrand, de plattegrond vindt u hier. U gaat door de toegangsbomen voor het receptiegebouw, vervolgens gaat u rechts en gelijk weer rechts. U rijdt dan achter de receptie langs, onder de brug door en vervolgt uw weg over de parkeerplaats. Dan kiest u de linker toegangsboom en rijdt u de camping op naar uw plaats.

Indien uw plek begint met L t/m X ligt deze aan de zuidzijde van Kogerstrand, de plattegrond vindt u hier. U gaat door de toegangsbomen voor het receptiegebouw, vervolgens rijdt u rechtdoor naar de toegangsbomen, hier neemt u de linker toegangsboom. U rijdt vervolgens de camping op naar uw plaats.

Houdt u er rekening mee dat het éénrichtingsverkeer is. Blijft u op de weg of de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Breng uw auto zo snel mogelijk weer naar de centrale parkeerplaats.

Extra informatie kamperen op Camping Kogerstrand
Op Kogerstrand kan men het chemisch toilet legen bij de toilet gebouwen 7, 8, 12, 15, 24 en 27. Aan de buitenkant van de gebouwen zit een deur. Daarachter bevindt zich het chemisch toilet. Voor campers is er op de parkeerplaats een tap en loospunt ter hoogte van de brug.

Om gebruik te maken van elektriciteit op uw plaats heeft u een Eurostekker CEE nodig. Deze is ook bij de receptie te koop. Geadviseerd wordt om speciale houten zandharingen te gebruiken voor het vastzetten van uw tent.

Wilt u alvast weten wat er tijdens uw verblijf te doen is op Camping Kogerstrand? Bekijk het actuele parkprogramma. 

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via www.fietsenoptexel.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren.

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20 .00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.  

Wij helpen u graag! 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap.  

Camping De Shelter

Boodtlaan 43
1796 BD De Koog – Texel

Routebeschrijving:
Op Texel volgt u de borden richting De Koog. Eenmaal in het dorp volgt u de weg die naar rechts afbuigt. U rijdt dan op de Nikadel. Na de Jumbo slaat u linksaf. Op de kruising met de Boodtlaan slaat u rechtsaf. Na een paar honderd meter ziet u het voetbalveld van SV De Koog met oprijlaan aan uw linkerhand. U neemt de oprijlaan en u kunt zich melden bij de centrale receptie van De Shelter.

Plan uw route met Googlemaps.

Plattegrond:
Uw plaats nummer staat aangegeven op de bevestiging. De plattegrond van Camping de Shelter bekijkt u hier.

In-/uit checken:
Bij de receptie ontvangt u een slagboompasje en overige informatie.   

Bezoek aan de receptie dient verder zoveel mogelijk vermeden te worden. Uw verblijf dient vooraf volledig te zijn voldaan. Volg ter plaatse de instructies op.

Voor iedereen geldt; Volg de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse goed op.

Extra informatie kamperen op Camping De Shelter
Iedere kampeerplaats is voorzien van een plaatsnummer. U dient direct rechts van de plaatsmarkering op te bouwen en aan de rechterkant zoveel mogelijk ruimte vrij te houden voor uw buren. Tevens verzoeken wij u de eventuele bijzettent vóór uw kampeermiddel te plaatsen. Bij twijfel of vragen kunt u altijd bij de receptie terecht.

Om verstikking van de bodem tegen te gaan is alleen in uw voortent dicht grondzeil toegestaan. Voor buiten en rond uw kampeermiddel zijn zogenaamde kunststof doorgroeimatten of waterdoorlatende tenttapijten wel toegestaan; anti-worteldoek niet.

Op Camping De Shelter is geen recreatieprogramma. Kinderen mogen wel meedoen met het recreatieprogramma op de nabijgelegen Camping Kogerstrand. Bekijk hier alvast het actuele programma.  

Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen huren. Via www.fietsenoptexel.nl kunt u de fietsen van te voren reserveren. 

Heeft u nog vragen?
Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. 

Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Momenteel is het alleen mogelijk om met pin of contactloos te betalen.

Vanwege overheidsmaatregelen kunnen er faciliteiten gesloten zijn. Kijk voor actuele informatie op de Corona-nieuwspagina. Bij faciliteiten die open zijn gelden uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. 

Alle informatie over de hygiëne maatregelen en parkspecifieke instructies die wij genomen hebben én die ook voor u gelden leest u hier. Wij verzoeken u dit vooraf goed door te nemen samen met het hele reisgezelschap. Er kunnen ter plaatse eventuele aanvullende instructies van toepassing zijn als de situatie daarom vraagt. Wij rekenen op uw begrip!

Indien u verblijft in een familievilla, bungalow, chalet of Lodge kunt u bij ons zowel handdoeken als keukendoeken reserveren. U kunt dit doen in uw account (Mijn Vakantie) of u kunt een WhatsApp of mail sturen, dan zorgen wij dat het in uw accommodatie ligt. Een handdoekenpakket bestaat uit een grote en een kleine handdoek en kost € 6,60. Een keukendoekenpakket kost € 5,80 en bestaat uit een theedoek en een keukendoek.

Reserveren is niet mogelijk, u kunt wel van tevoren een bootticket kopen. Dit kunt u doen via TESO, hier vindt u ook de dienstregeling.

Op al onze parken is glasvezelkabel aangelegd. Dat betekent overal goede WiFi, op het gehele terrein én in uw accommodatie. Het gebruik van WiFi is ook nog eens gratis!  

In de familievilla's, hotelkamers, de (hotel)chalets, de ingerichte tenten met badkamer en de lodges zijn de bedden voor u opgemaakt.

Voor bungalows en appartementen is het mogelijk om, tegen betaling, opmaakservice voor de bedden bij te boeken.

Dit is mogelijk wanneer de beschikbaarheid dit toelaat. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0222-390112 , via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Barbecueën op een barbecue op poten (minimaal 1 meter van de grond) is toegestaan.
Op Camping Loodsmansduin en Kogerstrand mag alleen met een gas- of elektrisch barbecue gebarbecued worden.

In de zomermaanden is het mogelijk dat er door extreme droogte andere regels gelden, vraag hiernaar bij de receptie.

Als u boeking hebt gemaakt dan kunt u op de website van de Krim een account maken op “Mijn Vakantie“. Hierin vindt u de gegevens van uw reservering en overige reisgegevens . U kunt hier eveneens uw betaling in orde maken of nog producten bijboeken.

Bekijk hier de actuele informatie over welke faciliteiten, winkels en bedrijven op Texel geopend zijn. U vindt hier ook meer informatie over de zorg en OV op Texel.

Als u verblijft op Vakantiepark De Krim kunt u diverse gerechten afhalen of laten bezorgen bij uw accommodatie. Bekijk hier de mogelijkheden.
Er ontstaan ook steeds meer initiatieven voor uitstekende afhaal- en bezorgservices vanuit de diverse horecagelegenheden. Bekijk hier de actuele informatie over welke faciliteiten, winkels en bedrijven op Texel geopend zijn. U vindt hier ook meer informatie over de zorg en OV op Texel.

 • Op Vakantiepark De Krim is dat bij alle accommodaties mogelijk. Kampeergasten hebben een eigen genummerde parkeerplaats op het nabij de kampeerplaats gelegen parkeerterrein.
 • Op Camping De Shelter kunt u één auto bij uw kampeerplaats parkeren. 
 • Op Camping Kogerstrand is er een grote parkeerplaats bij de receptie.
 • Op Camping Loodsmansduin mag u parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen of langs de rand van de campingvelden. 
 • Hotel Molenbos beschikt over een eigen, gratis parkeerplaats bij het hotel.
 • Op Vilapark De Koog is dat bij alle accommodaties mogelijk.

Wij helpen u graag! Heeft u voor, tijdens of na uw verblijf vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0222-390112, via WhatsApp op 06-13491966 (9.00 – 20.00 uur) of via e-mail reserveringen@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Lees meer nieuws

Maatregelen Coronavirus

1 december 2020
De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op Texel. 

Jubileumboek is nu verkrijgbaar

2 november 2020
Vanwege het gouden jubileum heeft De Krim Texel een jubileumboek samengesteld.

Uitbreiding directie De Krim Texel

2 november 2020
De directie van De Krim Texel is per 1 november 2020 uitgebreid.

Herfstdeals: najaar op Texel

13 oktober 2020
Beleef de herfst op Texel met kortingen tot wel 20%! Boek direct uw favoriete kampeerplaats of vakantiehuis! 

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00-17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ    

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2020 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2020 De Krim Texel