Het Coronavirus en uw verblijf bij De Krim Texel

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij De Krim Texel / op Texel. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit. Binnen De Krim en op Texel volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Ook op Texel zijn bevestigde coronabesmettingen. Hieronder leest u meer over de maatregelen. 

Maatregelen De Krim Texel

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft De Krim Texel de volgende maatregelen genomen. 

Deze maatregelen zijn vooralsnog van kracht tot en met 28 april 2020:

 • Iedereen, ook eigenaren worden dringend verzocht het advies van de burgemeesters van de Waddeneilanden op te volgen en niet af te reizen naar Texel;
 • Het maken van nieuwe boekingen met een aankomst tot 29 april is niet meer mogelijk;
 • Hotel Molenbos is gesloten;
 • Golfbaan De Texelse is gesloten;
 • Camping De Shelter en Camping Kogerstrand zijn gesloten;
 • De kampeerterreinen op Camping Loodsmansduin zijn gesloten;
 • De kampeerterreinen op Vakantiepark De Krim zijn gesloten;
 • Alle openbare locaties (restaurants, kinderspeelparadijs, zwembad, golfbaan, bowlingbaan, midgetgolf, lasergame, fitnessruimte) zijn gesloten;
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak;
 • Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact;
 • Wij houden 1,5 meter afstand;
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Onderstaande maatregelen zijn vooralsnog van kracht tot 1 juni 2020:

 • Alle evenementen zijn tot 1 juni afgelast.

De Krim Texel houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. 

Onze excuses voor enig ongemak.

Directie De Krim Texel
Update: 01-04-2020

Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?

Op verzoek van de nationale overheid treft Texel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

 • Als gevolg van het coronavirus wordt geadviseerd om alleen nog naar Texel te reizen indien dat strikt noodzakelijk is. Om die reden zal TESO met ingang van zaterdag 28 maart 2020 éénmaal per twee uur een afvaart uitvoeren vanaf iedere veerhaven. Dat met uitzondering van de ochtend tussen 06:00 en 09:00 en ’s avond vanaf 20:00, dan is er ieder uur een afvaart. De veerdienst TESO verzoekt inzittenden van voertuigen zoveel mogelijk in het voertuig te blijven. Fietsers en voetgangers wordt gevraagd zich zoveel mogelijk in de salons te verspreiden. Aan boord zijn uitgebreide hygiënemaatregelen genomen. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen van de TESO vinden.
 • Musea, horeca en steeds meer winkels zijn gesloten en evenementen afgelast. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen op Texel vinden.

Heeft u vragen omtrent uw boeking?

 • Aankomsten t/m 6 april: Mocht de huidige situatie consequenties hebben voor uw boeking, dan heeft u van ons een e-mailbericht ontvangen. 
 • Voor aankomsten tussen 6 april – 1 juni: We zullen iedereen die een verblijf heeft geboekt in de periode tussen 6 april t/m 1 juni 2020 hier binnenkort per e-mail over informeren. Wij vragen nog even uw geduld.
 • Voor aankomsten na 1 juni: Op dit moment is er nog niks bekend over de situatie na 1 juni. Op onze website vindt u steeds de meest actuele informatie, we verzoeken u vriendelijk deze in de gaten te houden. Indien er maatregelen ingevoerd worden die effect hebben op uw boeking zullen wij contact met u opnemen.

Wilt u toch liever telefonisch contact met ons? Dan helpt u ons en andere gasten door*:

 • alleen contact met ons op te nemen als u een boeking hebt gemaakt met een aankomst tot 6 april.
 • uw reserveringsnummer vast bij de hand te houden.

Neem dan contact met ons op via:

*Gezien de buitengewone omstandigheden ontvangen we op dit moment veel telefoontjes, berichten en emails. Wegens drukte kan het zijn dat onze wachttijd en/of reactietijd momenteel iets langer is dan u van ons gewend bent. Graag uw begrip hiervoor.

Lees meer nieuws

Maatregelen Coronavirus

27 maart 2020
De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op Texel. 

Wie staan er op de rode loper?

Het evenementenprogramma van Evenementenhal Texel is grotendeels bekend! 

Kinderspeelparadijs volledig geopend!

De verbouwingswerkzaamheden zijn afgerond! Het kinderspeelparadijs is volledig geopend!

NIEUW: Luxe lodges met kachel

15 april 2018
Voorjaar 2018 zijn er op Vakantiepark De Krim twaalf nieuwe lodges mét gaskachel gebouwd.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00 -17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ    

06 1349 1966 (whatsapp)

Dagelijks 9.00-20.00
Reactie binnen 30 minuten

Alle prijzen 2020 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.10 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2020 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.10 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2020 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2020 De Krim Texel