Winter op Texel

Warme Winterdeals*

Voordelig winters genieten bij De Krim Texel. Texel is prachtig in de winter: de dagen beginnen met magische ochtenddauw over de landerijen en eindigen in een pikdonkere nacht. Maak overdag een wandeling over het strand of in de rijke natuur en ervaar de rust op het eiland. 's Avonds komt u tot rust in uw accommodatie.
Mis onze Warme Winterdeals niet. Boek hieronder uw favoriete accommodatie en stap op de boot naar Texel.

*De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen en/of al gemaakte boekingen en/of boekingen via derden.

Online reserveringssysteem is up-to-date

Texel is erg populair. Het kan dus zo zijn dat het park, de accommodatie of de kampeerplaats van uw voorkeur in de door u gekozen periode helaas niet meer beschikbaar is. Ons online reserveringssysteem vermeldt altijd de actuele beschikbaarheid. Het online boekingssysteem is direct gekoppeld aan ons reserveringssysteem en wordt voortdurend geüpdatet. De beschikbaarheid online is gelijk aan de beschikbaarheid via ons contactcenter!  

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Dan kunt u via onderstaand formulier een vrijblijvende reserveringsaanvraag bij ons kenbaar maken. Wij zullen ons best doen om een alternatief voor u te vinden die aansluit bij uw wensen en zullen u dan een vrijblijvende aanbieding doen.  

- maak uw keuze -

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.