Gratis met de boot

Gratis bootreis Texel?

Boek 3 maanden voor aankomst online uw verblijf in een vakantiehuis op Vakantiepark De Krim (bungalow, familievilla of chalet), op Residentie Californië (appartement), op Bungalowpark ’t Hoogelandt (landhuis en villa), op Villapark De Koog of op Camping Loodsmansduin (chalet) van minimaal een week en ontvang een gratis bootticket voor uw auto! Lees lager op deze pagina alle voorwaarden van de gratis bootreis.

Bij een verblijf van minimaal een week met aankomsten op maandag of vrijdag in een rustige periode krijgt u ook nog eens 10% vroegboekkorting! De 10% korting is alleen geldig als het verblijf in z’n geheel valt binnen de periodes:
2022: 14/1-18/2, 4/3-8/4, 6/5-20-5, 27/5-3/6, 17/6-24/6, 2/9-30/9, 4/11-16/12
2023: 6/1-17/2, 3/3-24/3, 1/9-29/9, 17/11-15/12

Veerboot naar Texel, overtocht

Voorwaarden gratis bootreis 

  • Boek minimaal 3 maanden voor aankomst online uw verblijf van minimaal één week bij De Krim Texel, met aankomst op maandag of vrijdag.
  • De actie is geldig voor alle boekingen van een vakantiehuis op Vakantiepark De Krim (bungalow, familievilla of chalet), op Residentie Californië (appartement), op Bungalowpark ’t Hoogelandt (landhuis en villa), op Villapark De Koog en op Camping Loodsmansduin (chalet).
  • De beschikbaarheid varieert, waarbij sommige accommodaties zijn uitgesloten van deelname.
  • De actie is geldig voor voertuigen tot 650 cm inclusief inzittenden, 1 auto per reservering.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen en/of al gemaakte boekingen en/of boekingen via derden. 
  • U kunt vanaf circa twee weken voor aankomst uw digitale bootvoucher downloaden op 'Mijn Vakantie'.
Met de boot naar Texel

Ten opzichte van de andere Waddeneilanden heeft Texel de beste, snelste en goedkoopste bootverbinding. Na twintig minuten varen vanuit Den Helder bent u al op Texel.

Lees meer over de overtocht naar Texel

Online reserveringssysteem is up-to-date

Texel is erg populair. Het kan dus zo zijn dat het park, de accommodatie of de kampeerplaats van uw voorkeur in de door u gekozen periode helaas niet meer beschikbaar is. Ons online reserveringssysteem vermeldt altijd de actuele beschikbaarheid. Het online boekingssysteem is direct gekoppeld aan ons reserveringssysteem en wordt voortdurend geüpdatet. De beschikbaarheid online is gelijk aan de beschikbaarheid via ons contactcenter!  

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Dan kunt u via onderstaand formulier een vrijblijvende reserveringsaanvraag bij ons kenbaar maken. Wij zullen ons best doen om een alternatief voor u te vinden die aansluit bij uw wensen en zullen u dan een vrijblijvende aanbieding doen.  

- maak uw keuze -

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.