Gratis met de boot

Gratis bootreis Texel?

Boek 3 maanden voor aankomst online uw verblijf in een vakantiehuis op Vakantiepark De Krim (bungalow, familievilla of chalet), op Residentie Californië (appartement), op Bungalowpark ’t Hoogelandt (landhuis en villa), op Villapark De Koog of op Camping Loodsmansduin (chalet) van minimaal een week en ontvang een gratis bootticket voor uw auto! Lees lager op deze pagina alle voorwaarden van de gratis bootreis.

Bij een verblijf van minimaal een week met aankomsten op maandag of vrijdag in een rustige periode krijgt u ook nog eens 10% vroegboekkorting! De 10% korting is alleen geldig als het verblijf in z’n geheel valt binnen de periodes:
2023: 6/1-17/2, 3/3-24/3, 1/9-29/9, 17/11-15/12

bootreis-naar-texel-overtocht

Voorwaarden gratis bootreis 

  • Boek minimaal 3 maanden voor aankomst online uw verblijf van minimaal één week bij De Krim Texel, met aankomst op maandag of vrijdag.
  • De actie is geldig voor alle boekingen van een vakantiehuis op Vakantiepark De Krim (bungalow, familievilla of chalet), op Residentie Californië (appartement), op Bungalowpark ’t Hoogelandt (landhuis en villa), op Villapark De Koog en op Camping Loodsmansduin (chalet).
  • De beschikbaarheid varieert, waarbij sommige accommodaties zijn uitgesloten van deelname.
  • De actie is geldig voor voertuigen tot 650 cm inclusief inzittenden, 1 auto per reservering.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen en/of al gemaakte boekingen en/of boekingen via derden. 
  • U kunt vanaf circa twee weken voor aankomst uw digitale bootvoucher downloaden op 'Mijn Vakantie'.
Met de boot naar Texel

Ten opzichte van de andere Waddeneilanden heeft Texel de beste, snelste en goedkoopste bootverbinding. Na twintig minuten varen vanuit Den Helder bent u al op Texel.

Lees meer over de overtocht naar Texel