Sinterklaasweekend arrangement

Incl. toegang tot De Grote Sinterklaashow!

Sinterklaasweekend op Texel   

Het Sinterklaasfeest wordt groots gevierd op Vakantiepark De Krim! De Pieten hebben voor dit weekend een uitgebreid animatieprogramma bedacht. Zo zijn er onder andere activiteiten als pepernoten bakken en pietenvoetbal én is het zelfs mogelijk om een pietenbezoek aan te vragen. Natuurlijk komt Sinterklaas ook een bezoek brengen aan Vakantiepark De Krim! Tijdens De Grote Sinterklaasshow op 2 december schittert hij samen met de pieten én de Sint & Friends liveband op het podium van Evenementenhal Texel! Jullie komen toch ook? Bekijk ons aantrekkelijke Sinterklaasweekend arrangement en stap op de boot naar Texel! 

Een ander weekend genieten van de gezelligheid van Sinterklaas op Texel? Bekijk de mogelijkheden.

Sinterklaasweekend arrangement  

Het Sinterklaasweekend Arrangement is beschikbaar voor €399,00 voor een weekendverblijf in een chalet type Vuurtoren en €499,00 voor een weekendverblijf in een bungalow type D. Het arrangement is inclusief:

 • Weekendverblijf op Vakantiepark De Krim in een comfortabel vierpersoons chalet met 2 badkamers (type Vuurtoren) of zespersoons bungalow type D
 • Toegang tot De Grote Texelse Sinterklaasshow op 2 december van 15.00-16.00 uur voor het hele gezelschap in Evenementenhal Texel
 • Gratis Pietenbezoek in uw accommodatie*
 • Strooigoed
 • Twee Zizo sleutelhangers
 • Voucher voor 1 uur bowlen
 • Onbeperkt toegang tot het zwembad
 • Gratis toegang Kinderspeelparadijs Texel
 • Eindschoonmaak 
 • Bedlinnen 
 • Geen reserveringskosten

*alleen op reservering waarbij geldt vol=vol. 

Aankomstdatum: 1 december 2023.

Sinterklaas op bezoek
Pietenbezoek

Daar wordt aan de deur geklopt...

Binnen is het lekker warm en iedereen vermaakt zich. Terwijl de kinderen vol overgave een spelletje spelen wordt er ineens hard op de deur geklopt! De spanning is om te snijden. Wie zal daar zijn?
Twee pieten bezoeken tijdens dit Sinterklaasweekend gezinnen op Vakantiepark De Krim. Dat wordt dolle pret! Een bezoek duurt ongeveer 10 minuten en is een liefdevolle herinnering voor het leven! Vergeet niet vooraf te reserveren want de beschikbaarheid is beperkt.

Sint_&_Friends

Zingen en swingen met Sint & Friends Liveband en Sinterklaas!

Samen met Sinterklaas zorgt de Sint & Friends Liveband voor een te gek optreden tijdens De Grote Texelse Sinterklaasshow. Een show waarin we springen, zingen en coole spelletjes spelen. Goed nieuws: bij het Sinterklaasweekend Arrangement is toegang tot De Grote Sinterklaasshow inbegrepen!

Zoek uw Texel vakantie

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Ik ben flexibel
± 5 dagen
Loading...
Loading...

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.