Sinterklaasweekend arrangement

Incl. toegang tot De Grote Sinterklaashow!

Sinterklaasweekend op Texel   

In het weekend van 3 t/m 6 december wordt op Vakantiepak De Krim het Sinterklaasfeest groots gevierd! De Pieten hebben voor dit weekend een uitgebreid animatieprogramma bedacht. Zo zijn er onder andere activiteiten als pepernoten bakken en pietenvoetbal én is het zelfs mogelijk om een pietenbezoek aan te vragen. Natuurlijk komt Sinterklaas ook een bezoek brengen aan Vakantiepark De Krim! Tijdens De Grote Sinterklaasshow op 4 december schittert hij samen met de pieten én Kids-DJ op het podium van Evenementenhal Texel! Jullie komen toch ook? Bekijk ons aantrekkelijke Sinterklaasweekend arrangement en stap op de boot naar Texel! 

Sinterklaasweekend arrangement  

Het Sinterklaasweekend Arrangement is beschikbaar vanaf €299,- en is inclusief:

  • Weekendverblijf op Vakantiepark De Krim in een comfortabel vierpersoons chalet met 2 badkamers (type Vuurtoren of Krim) of zespersoons bungalow type D
  • De Grote Texelse Sinterklaasshow op 4 december vanaf 15:00 uur voor het hele gezelschap in Evenementenhal Texel
  • Pietenbezoek in uw accommodatie*
  • Strooigoed
  • Voucher voor 1 uur bowlen
  • Onbeperkt toegang tot het nieuwe zwembad
  • Toegang Kinderspeelparadijs Texel
  • Eindschoonmaak 
  • Bedlinnen 
  • Reserveringskosten

*alleen op reservering waarbij geldt vol=vol. 

Sinterklaas op bezoek
Pietenbezoek

Daar wordt aan de deur geklopt...

Binnen is het lekker warm en iedereen vermaakt zich. Terwijl de kinderen vol overgave een spelletje spelen wordt er ineens hard op de deur geklopt! De spanning is om te snijden. Wie zal daar zijn?
Twee pieten bezoeken tijdens dit Sinterklaasweekend gezinnen op Vakantiepark De Krim. Dat wordt dolle pret! Een bezoek duurt ongeveer 10 minuten en is een liefdevolle herinnering voor het leven! Vergeet niet vooraf te reserveren want de beschikbaarheid is beperkt.

Zingen en swingen met Sint & Friends Liveband en Sinterklaas!

Samen met Sinterklaas zorgt de Sint & Friends Liveband voor een te gek optreden tijdens De Grote Texelse Sinterklaasshow. Een show waarin we springen, zingen en coole spelletjes spelen. Goed nieuws: bij het Sinterklaasweekend Arrangement is toegang tot De Grote Sinterklaashow inbegrepen!

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Dan kunt u via onderstaand formulier een vrijblijvende reserveringsaanvraag bij ons kenbaar maken. Wij zullen ons best doen om een alternatief voor u te vinden die aansluit bij uw wensen en zullen u dan een vrijblijvende aanbieding doen.  

Gelieve na het klikken op 'verzenden' ca. 10-15 seconden te wachten. Daarna komt u automatisch op een pagina met de verzendbevestiging en is het verzenden van het formulier gelukt.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.