Honden welkom

Vakantiehuis op Texel met uw hond

De Cocksdorp / De Koog / Den Hoorn

  • Speciaal voor uw viervoeter
  • Dichtbij strand, zee en natuur
  • Huizen met omheinde tuin
  • Kies het vakantiehuis dat bij u past
  • Vakantiehuizen op de mooiste plekken van Texel
  • Geen voorkeurskosten bij online boeken

Uw hond maakt deel uit van uw familie en dat begrijpen we. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u ook uw hond erbij wilt hebben wanneer u vakantieherinneringen gaat maken. Vanzelfsprekend gaat uw hond gezellig mee naar een vakantiehuis op Texel. In verschillende van onze vakantiehuizen op Texel is uw hond van harte welkom. Er zijn zelfs vakantiehuizen met een fijne grote omheinde tuin, waar uw hond veilig vakantie kan vieren. Alle accommodaties liggen dichtbij het bos en strand en op de meeste plaatsen mag uw hond – zelfs in de zomer – gewoon lekker vrij los lopen. Wij helpen u met onderstaande informatie graag om het juiste vakantiehuis op Texel voor u met hond te vinden. 

Reviews vakantiehuis
9,0
9.0 van 10

Score uit 33001 reviews 

100% echte reviews van gasten

"Is een super mooi park met alle voorzieningen die je verwacht met het hebben van kinderen zijn aanwezig, prachtig zwembad,bowlen; speelhonk; goed eten in het restaurant , wij hebben het super leuk gehad."

Vakantiepark De Krim, Gezin, 6 september 2020

Fotoalbum vakantiehuizen Texel met uw hond  

Vakantiehuizen Texel met uw hond 

Verblijf in een vakantiehuis op Texel met uw hond en beleef samen de tijd van uw leven. De parken van De Krim Texel zijn huisdiervriendelijk en liggen verspreid over het eiland. Uw hond is welkom in De Cocksdorp op Vakantiepark De Krim, in Den Hoorn op Camping Loodsmansduin en in De Koog op Villapark De Koog en Bungalowpark ’t Hoogelandt. Er is dus zeker een passend vakantiehuis voor u en uw hond. Alle vakantiehuizen bevinden zich dichtbij de natuur, waardoor u vanaf de parken zo een fijne wandeling met uw hond kunt maken in het bos, over het strand of door de duinen. 

De_krim_Chalets_herfst_20©StefanKrofft2017
Vakantiepark_de_Krim_-_Bungalow_1_8

Speciaal voor uw hond  

Een omheinde tuin is perfect wanneer uw hond mee gaat naar een vakantiehuis op Texel. Zo kan uw hond veilig en lekker in de tuin spelen terwijl u relaxed een boekje leest of een spelletje doet. De Krim Texel heeft vakantiehuizen met een omheinde tuin, ideaal dus!
Bent u van plan om met de jaarwisseling naar Texel te komen maar is uw hond bang voor vuurwerk? Dan is het goed om te weten, dat Camping Loodsmansduin volledig vuurwerkvrij is.

Activiteiten met uw hond 

Op bijna het hele eiland is uw trouwe viervoeter het hele jaar door van harte welkom. Ga samen wandelen in een van de vele natuurgebieden of maak een heerlijke strandwandeling. Soms mag de hond zelfs lekker los lopen. Als u eens iets bijzonders wilt doen met uw hond, ga dan suppen. Balancerend op een surfplank vraagt dit echt teamwork. Of zet de neus van uw hond eens flink aan het werk en ga speuren. Heeft uw hond na alle inspanning een douche nodig? Op Vakantiepark De Krim is een dog-wash. Zo gaat iedereen schoon de avond tegemoet. 

Vakantiepark De Krim, dogwash

Onze parken met vakantiehuizen op Texel