Beleef Texel vanuit huis

Vanaf uw eigen bank

Beleef Texel vanuit huis

Wist u dat u Texel ook virtueel kunt bezoeken? Op deze pagina hebben wij prachtige foto's van Texel, verschillende leuke, mooie en interessante video’s en online informatie over Texel verzameld. Of kijk live mee met een van de webcams op Texel.

Meevaren in de stuurhut

Voor het echte Texelgevoel begint u uw virtuele reis naar Texel natuurlijk op de boot. Vaar mee met kapitein Rene Kooiman en stuurman Dennis van de TESO. Zij leggen u uit wat er allemaal komt kijken bij een overtocht. De weersomstandigheden, stroming en het aantal passagiers maken elke overtocht anders. Wist u dat de Texelstroom ruim 135 meter lang is, bijna 28 meter breed en 350 auto's en 1750 passagiers kan vervoeren? Natuurlijk kijkt u ook even mee naar het uitzicht op Texel vanaf de brug.

Fotoalbum Beleef Texel vanuit huis

Loading...
Texelkennis

In onderstaande video’s en artikelen wordt interessante informatie over natuur en cultuur op Texel gedeeld:

Webcams met livebeelden van Texel

Heeft u zin om Texel te bezoeken?

Heeft u na het kijken van de foto's en de video's zo'n zin gekregen om naar Texel te gaan? Boek dan nu uw verblijf. Of u nu wilt kamperen, wilt verblijven in een chalet of luxe villa of Texel wilt ontdekken vanuit uw hotelkamer? De Krim Texel heeft voor iedereen een passende accommodatie.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 20 februari 2024 14:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.