Snel en gemakkelijk uw auto wassen

Bij Carwash Texel in Den Burg

Carwash Texel

Dé complete & duurzame wasstraat van Texel!

Carwash Texel is de nieuwe wasstraat in Den Burg. Hier kunt u snel en gemakkelijk uw auto wassen in de wasstraat of in een van de wasboxen. Ook de binnenkant van uw auto schoonmaken? Rijd dan door naar het stofzuigplein waar u ook gelijk de matten kunt reinigen.

Foto's Carwash Texel

Loading...

Aanbieding

Als gast van De Krim Texel krijgt u aan het einde van uw vakantie van ons per email een streepjescode voor Carwash Texel. Op vertoon van de code ontvang u tot €3,- korting op elk wasprogramma! Zo kunt u na de vakantie met een schone auto weer naar huis!

Praktische informatie

Openingstijden
Wasstraat:
Ma - vrij: 08.00 - 18:00
Za: 09.00 - 18.00
Zo: gesloten

Wasboxen:
Ma - zat: 08.00 - 21.00
Zo: 10.00 - 18.00


Adres: Wezenland 11 A, Den Burg
Website: Carwash
Bekijk de actuele informatie op de website van de aanbieder!

Onze tips bij… een bezoek aan de Carwash Texel

De Krim Texel is een écht Texels bedrijf. Als wij niet aan het werk zijn, genieten wij zelf ook van alles wat Texel te bieden heeft. En natuurlijk proberen we alles uit! Vandaag neemt Mariska, onze razende Texelreporter, je mee naar Carwash Texel.

Onderweg

Mijn auto is al een tijdje niet door de wasstraat geweest en dat is te zien! Door het heen en weer rijden op Texel zit mijn auto onder het zand (zowel binnen als buiten). Daarom kwam een bezoek aan Carwash Texel precies op het juiste moment.

De Cocksdorp, vuurtoren
De Cocksdorp, vuurtoren

Wasstraat

Je kunt bij Carwash Texel kiezen uit vier verschillende programma’s: brons, zilver, goud en diamant. Mijn auto kon wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken, dus ik koos voor programma diamant. Als eerste werd de auto gereinigd met een hogedruk voorwas en allesreiniger, vervolgens mocht ik doorrijden en begon het programma. De auto wordt gewassen zoals je dat gewend bent; zeep, poetsen, waxen en drogen. Het autowassen wordt een bijzondere ervaring door verschillende lampen die zorgen voor een leuk effect tijdens het programma.
Na het programma, wat ongeveer 5 minuten duurt, kun je doorrijden zodra het licht op groen staat.  

Wasboxen

Naast de wasstraat, heeft Carwash Texel ook wasboxen. Hier heb je alle ruimte om je voertuig te wassen. Om gebruik te maken van de wasbox kun je betalen met muntgeld, betaalpas en een waspas. In de wasboxen zijn 3 was-adviezen beschikbaar, waarbij je 8 stappen kan doorlopen. De kleuren op het scherm komen overeen met de kleuren op de slangen.
Kom je met een caravan of camper? Dan kun je ook bij Carwash Texel terecht. Bij het stofzuigplein hebben zij een box die lang en hoog genoeg is om ook je caravan of camper te wassen. 

Vuurtoren op Texel
Carwash-Texel

Stofzuigplein

Ook aan het zand aan de binnenkant van de auto is gedacht. Na de wasstraat of het wassen in de wasbox, kun je namelijk nog even naar het stofzuigplein rijden. Op het plein staan twee stofzuigers en een bandoppompsysteem. Wederom kun je hier betalen met muntgeld en een betaalpas.
Verder staat er ook een mattenreiniger voor de automatten, ideaal! Je haalt je matten er twee keer doorheen waarna ze weer helemaal schoon zijn. Zo neem je het Texelse zand niet mee naar huis 😉 

Waspas

Kom je regelmatig op Texel? Dan is de waspas wellicht interessant. Op deze pas zet je een tegoed waarmee je alle faciliteiten kunt betalen. Met de waspas krijg je o.a. korting op de wasprogramma’s en hoef je niet te betalen voor het stofzuigen. De waspas kun je zelf gratis aanvragen, opwaarderen en beheren.

Deze Texeltip is tot stand gekomen in samenwerking met Carwash Texel

Carwash-Texel

Wellicht ook interessant voor u

The Plug Vintage

The Plug Vintage

De Cocksdorp

Kleding een tweede leven geven? The Plug Vintage heeft tweedehands kleding voor alle maten!

Den Hoorn

Den Hoorn

Den Hoorn

Bezoek Den Hoorn! Het staat bekend om het kerkje, de vele kunstenaars en knusse straatjes.  

Vaartochten

Vaartochten

De Cocksdorp

Bezoek het buureiland Vlieland voor een wandeling of fietstocht of ga mee robben spotten. 

Rondvlucht

Rondvlucht

De Cocksdorp

Ontdek de schoonheid van Texel op hoogte tijdens een rondvlucht met Tessel Air!

Redactie De Krim Texel
Update: 13 december 2022 8:30

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.