Schrijf een review

En maak kans op een horeca waardebon!

Dank u wel voor uw bezoek

We hopen dat u heeft genoten!

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Heeft u tijdens uw bezoek aan ons restaurant punten ervaren die verbeterd kunnen worden of is er onverhoopt iets niet helemaal naar wens geweest? Dan verzoeken wij u vriendelijk om dit direct met een van onze medewerkers te bespreken of vul onderstaand formulier in. Dan kunnen wij samen met u naar een passende oplossing kijken.

Bent u positief over uw bezoek in ons restaurant? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als u ons restaurant wilt beoordelen op een van onderstaande websites.
Het delen van uw ervaring helpt ons onze service nog verder te verbeteren. Bedankt daarvoor! 

Vakantiepark De Krim, 't Paviljoen

Win een horecabon van €250,00 met uw review

Wij waarderen het enorm dat u de moeite neemt om uw ervaring met ons te delen. Om deze reden hebben we een leuke winactie opgezet! Stuur na het schrijven van de review op een van bovengenoemde reviewwebsites een mail naar marketing@krim.nl waarin u aangeeft dat u een review voor het restaurant heeft geschreven en uw contactgegevens met ons deelt. Heeft u onderstaand formulier ingevuld, dan doet u automatisch mee met de winactie. Ieder halfjaar wordt uit deze inzendingen een winnaar geloot voor de horecabon ter waarde van €250,00. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Bekijk de actievoorwaarden (PDF)

Geef uw feedback