100 jaar RAB
Beste collega,

Wat fijn dat jullie samen met ons het 100-jarig bestaan van RAB gaan vieren! Liever hadden we het grote RAB Feest in 2021 al gedaan, maar door de Corona-omstandigheden konden we niet met zijn allen bij elkaar komen. Een jaartje later dus, maar zeker niet minder leuk!

Op zaterdag 9 april 2022 vieren wij alsnog het 100-jarig bestaan en hiervoor zijn jij en je partner van harte uitgenodigd. Schrijf je/jullie snel in op deze pagina, dan gaan we er samen een onvergetelijke dag van maken!

Wij kijken uit naar jullie komst!

Jan Jacob Rab
Sandra van der Ploeg

Teso, Texelstroom

Programma

Een prachtig programma voor een jubileum op het waddeneiland Texel. Op zaterdag vertrekt de boot om 11.30 uur naar Texel. Na het inchecken, gaan jullie deelnemen aan een zelf gekozen activiteit. Als jullie moe en voldaan weer terug zijn, genieten we van een heerlijk diner en uiteindelijk een spetterende feestavond. Op zondag vertrekken we na het ontbijt weer terug naar huis. 

Activiteiten

Zaterdagmiddag bepalen jullie zelf wat jullie willen gaan doen. Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten*:

*Voor deze activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers.

Golfbaan De Texelse

Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Hier heb je alles bij de hand voor een heerlijk verblijf op Texel, zoals een spectaculair zwembad en vele andere parkfaciliteiten! Je verblijft in een bungalow op Vakantiepark de Krim. Iedere bungalow is uitgerust met 3 2-persoons-slaapkamers. Uiteraard kun je bij het opgeven aangeven bij wie je in de bungalow wil overnachten. Mocht je alleen komen, dan overnacht je ook alleen op een 2-persoonsslaapkamer. Kamers hoeven niet te worden gedeeld. 

Fotoalbum
Fotoalbum

Mis het feest niet en meld je aan via deze link!