Maak kans op een 'Texels beleving'

Vaderdag Win Actie

Maak kans op een 'Texels beleving'!

Op zondag 19 juni is het Vaderdag. De dag waarop we alle vaders in het zonnetje zetten. Het is traditie om een cadeautje te geven en/of een dagje er op uit te gaan. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Wilt u een 'Texels beleving' voor 2 personen winnen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op de rondleiding met proeverij.

Texelse bierbrouwerij, Oudeschild

Wat kunt u winnen?

Samen met de Texelse Bierbrouwerij mogen wij één 'Texels beleving' voor twee personen verloten. Bij de Texelse nemen ze u mee in de wereld van Texels Bier. U krijgt een uitgebreide rondleiding en sluit deze af met een heerlijke proeverij. Alle deelnemers aan de rondleiding en de proeverij moeten 18 jaar of ouder zijn.

Wat moet u doen?

Is uw vader een échte bierdrinker? Staat de Texelse Bierbrouwerij al een tijdje op jullie bucketlist? Of zijn jullie benieuwd hoe bier gemaakt wordt? Laat ons via de mail marketing@krim.nl weten waarom u deze belevenis voor uw vader wilt winnen. Door ons te mailen waarom uw vader deze Texelse prijs moet winnen, maakt u automatisch kans. 

Deelnemen?

Deelnemen kan tot en met woensdag 8 juni 2022. Let op: u en de persoon die u meeneemt moeten beide 18 jaar of ouder zijn. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen. De winnaar zal op 9 juni 2022 bekend worden gemaakt op onze Facebook- en Instagrampagina en ontvangt een persoonlijk bericht via de e-mail.

Lees meer nieuws

In de kerstvakantie
30-11-2023

Lekker eten en leuke activiteiten in de kerstvakantie? Bekijk de mogelijkheden.

Fotowedstrijd
22-11-2023

Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

Sinterklaas op Texel
18-11-2023

Vier Sinterklaas op Texel! Er is van alles te doen in de weekenden! 

Lees meer
In 2024 naar Texel
26-05-2023

Boek uw vakantie op Texel in 2024 en de voorpret kan nu al beginnen

Redactie De Krim Texel
Update: 3 juni 2022 9:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.