Maak kans op een 'Texels beleving'

Vaderdag Win Actie

Maak kans op een 'Texels beleving'!

Op zondag 19 juni is het Vaderdag. De dag waarop we alle vaders in het zonnetje zetten. Het is traditie om een cadeautje te geven en/of een dagje er op uit te gaan. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Wilt u een 'Texels beleving' voor 2 personen winnen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op de rondleiding met proeverij.

Texelse bierbrouwerij, Oudeschild

Wat kunt u winnen?

Samen met de Texelse Bierbrouwerij mogen wij één 'Texels beleving' voor twee personen verloten. Bij de Texelse nemen ze u mee in de wereld van Texels Bier. U krijgt een uitgebreide rondleiding en sluit deze af met een heerlijke proeverij. Alle deelnemers aan de rondleiding en de proeverij moeten 18 jaar of ouder zijn.

Wat moet u doen?

Is uw vader een échte bierdrinker? Staat de Texelse Bierbrouwerij al een tijdje op jullie bucketlist? Of zijn jullie benieuwd hoe bier gemaakt wordt? Laat ons via de mail marketing@krim.nl weten waarom u deze belevenis voor uw vader wilt winnen. Door ons te mailen waarom uw vader deze Texelse prijs moet winnen, maakt u automatisch kans. 

Deelnemen?

Deelnemen kan tot en met woensdag 8 juni 2022. Let op: u en de persoon die u meeneemt moeten beide 18 jaar of ouder zijn. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen. De winnaar zal op 9 juni 2022 bekend worden gemaakt op onze Facebook- en Instagrampagina en ontvangt een persoonlijk bericht via de e-mail.

Lees meer nieuws

In 2025 naar Texel
11-04-2024

Boek uw vakantie op Texel in 2025 en de voorpret kan nu al beginnen.

Lees meer
De Texelse stijgt in ranglijsten
29-03-2024

Golfbaan de Texelse is flink gestegen op de ranglijsten van De Golfers' Choice Rankings.  

Lees meer
Fotowedstrijd
22-11-2023

Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

Lees meer
Nieuwe chalets
27-01-2023

Vanaf juni 2023 zijn er nieuwe chalets op Vakantiepark De Krim beschikbaar.

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 3 juni 2022 9:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.