Vind de paaseieren

Vind de paaseieren

En maak kans op een mooie prijs

Paaseieren zoeken is een traditie tijdens Pasen. Het plezier van het verstoppen van de gekleurde eieren en natuurlijk de spannende zoektocht daarna. Wie heeft de meeste eieren gevonden? Wat een hilariteit elk jaar weer. Dit jaar kunt u van vrijdag 2 t/m maandag 5 april 2021 ook paaseieren zoeken bij De Krim Texel en u hoeft er uw huis niet voor uit. Wilt u meedoen? Lees dan snel verder.

Zoek de paaseieren, ontdek de leukste Texeltips van het ei-land en win!

Ga deze Paasdagen lekker snuffelen tussen onze Texeltips. Wij hebben de beste tips van onze gasten, medewerkers en Texelaars voor u verzameld op onze website. Natuurlijk de must-sees, maar ook minder bekende tips die uw verblijf onvergetelijk zullen maken. Let daarbij extra goed op de foto’s van de verschillende Texeltips, want daar hebben wij 11 paaseieren verstopt! Op elk ei staat een letter (niet op volgorde). Als u goed puzzelt vormen deze letters samen een woord. Heeft u de oplossing gevonden? Stuur deze naar ons op en maak kans op een mooie prijs! Als u toch de Texeltips bekijkt, maak dan alvast een lijstje met de tips die u niet wilt missen tijdens uw volgend verblijf! 

Begin direct met het zoeken van de Paaseieren

Oplossing insturen

Als u alle letters heeft gevonden en de letters op de juiste plek heeft gezet, ontstaat er een woord. Om kans te maken op de prijs, mailt u dit woord naar marketing@krim.nl. Deelnemen kan tot en met 5 april 2021. Uit alle goede inzendingen wordt een winnaar getrokken. De winnaar ontvangt op 6 april 2021 persoonlijk bericht via e-mail en wordt genoemd op Facebook en Instagram. 

De prijs

Wanneer u de oplossing uiterlijk 5 april inlevert, maakt u kans op een middag blokarten voor 4 personen (1 inzending wint de activiteit voor 4 personen). Dan heeft u alvast een leuke activiteit gepland voor uw volgende bezoek aan Texel.

Hulp nodig?

Het spelletje lijkt eenvoudig, maar de puzzel met de eieren is misschien wel uitdagender dan u denkt. Er is immers heel veel te doen op Texel… Houd daarom ook onze Facebookpagina in de gaten. Hierop zullen we u van 2 t/m 5 april hints geven over op welke positie u de letter moet plaatsen.

Lees meer nieuws

Evenementen in de Herfstvakantie

25 oktober 2021
Doe mee aan de leuke evenementen in de herfstvakantie.

Fotowedstrijd

15 oktober 2021
Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

De Krim Texel bestaat 50 jaar

7 mei 2020
De Krim Texel vierde donderdag 7 mei 2020 het gouden jubileum.

De Texelse droombaan van Europa

11 februari 2021
Volgens De Telegraaf moet elke golfliefhebber deze baan hebben bezocht.

Redactie De Krim Texel
Update: 1 april 2021 15:00