Vind de paaseieren

Vind de paaseieren

En maak kans op een mooie prijs

Paaseieren zoeken is een traditie tijdens Pasen. Het plezier van het verstoppen van de gekleurde eieren en natuurlijk de spannende zoektocht daarna. Wie heeft de meeste eieren gevonden? Wat een hilariteit elk jaar weer. Dit jaar kunt u van vrijdag 2 t/m maandag 5 april 2021 ook paaseieren zoeken bij De Krim Texel en u hoeft er uw huis niet voor uit. Wilt u meedoen? Lees dan snel verder.

paaseieren5

Zoek de paaseieren, ontdek de leukste Texeltips van het ei-land en win!

Ga deze Paasdagen lekker snuffelen tussen onze Texeltips. Wij hebben de beste tips van onze gasten, medewerkers en Texelaars voor u verzameld op onze website. Natuurlijk de must-sees, maar ook minder bekende tips die uw verblijf onvergetelijk zullen maken. Let daarbij extra goed op de foto’s van de verschillende Texeltips, want daar hebben wij 11 paaseieren verstopt! Op elk ei staat een letter (niet op volgorde). Als u goed puzzelt vormen deze letters samen een woord. Heeft u de oplossing gevonden? Stuur deze naar ons op en maak kans op een mooie prijs! Als u toch de Texeltips bekijkt, maak dan alvast een lijstje met de tips die u niet wilt missen tijdens uw volgend verblijf! 

Begin direct met het zoeken van de Paaseieren

Oplossing insturen

Als u alle letters heeft gevonden en de letters op de juiste plek heeft gezet, ontstaat er een woord. Om kans te maken op de prijs, mailt u dit woord naar marketing@krim.nl. Deelnemen kan tot en met 5 april 2021. Uit alle goede inzendingen wordt een winnaar getrokken. De winnaar ontvangt op 6 april 2021 persoonlijk bericht via e-mail en wordt genoemd op Facebook en Instagram. 

De prijs

Wanneer u de oplossing uiterlijk 5 april inlevert, maakt u kans op een middag blokarten voor 4 personen (1 inzending wint de activiteit voor 4 personen). Dan heeft u alvast een leuke activiteit gepland voor uw volgende bezoek aan Texel.

blokarten-strand-texel-actief
paaseieren2

Hulp nodig?

Het spelletje lijkt eenvoudig, maar de puzzel met de eieren is misschien wel uitdagender dan u denkt. Er is immers heel veel te doen op Texel… Houd daarom ook onze Facebookpagina in de gaten. Hierop zullen we u van 2 t/m 5 april hints geven over op welke positie u de letter moet plaatsen.

Lees meer nieuws

Evenementen deze zomer
22-07-2022

In de zomer vinden er diverse events plaats in Evenementenhal Texel. Komt u ook? Bekijk de agenda.
  

Lees meer
Reserveringssysteem up-to-date
05-07-2022

Ons reserveringssysteem is up-to-date en geeft de actuele beschikbaarheid aan.

Lees meer
Werken op Texel?
23-06-2022

Bekijk de vacatures of neem contact met ons op voor een open sollicitatie!

Lees meer
Jan Smit
21-06-2022

Op 26 november a.s. zet Jan Smit met zijn band Evenementenhal Texel op z’n kop. Feest u mee?

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 1 april 2021 15:00