50 Jaar De Krim Texel in een boek

Jubileumboek De Krim Texel

Ter ere van het gouden jubileum heeft De Krim Texel een jubileumboek uitgegeven. In het boek blikken we terug op belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van De Krim Texel en zijn bijzondere verhalen van gasten, medewerkers, aandeelhouders, huiseigenaren en Texelaars opgetekend. Het is een prachtig boek geworden om al bladerend nog eens terug te blikken en de mooie verhalen te lezen. Wilt u ook een exemplaar van dit unieke jubileumboek voor uw koffietafel of boekenkast? Bestel dan hieronder uw exemplaar.

De Krim Texel al 50 jaar Hart voor Texel

In het jubileumboek leest u natuurlijk alles over de oprichting van Exploitatiemaatschappij De Krim en de start van de noodcamping De Krim in 1970. U wordt vervolgens meegenomen door de afgelopen 50 jaar waarin het puur Texelse bedrijf uitgroeide naar het grootste recreatiebedrijf op Texel met negen exploitaties verspreid over het eiland. Het boek vertelt per periode van een aantal jaar in woord en beeld over de belangrijkste ontwikkelingen. Bij deze ontwikkelingen zijn interessante, opmerkelijke en soms ontroerende verhalen van gasten, medewerkers, aandeelhouders, huiseigenaren, Texelaars en anderen opgetekend. In het laatste deel van het boek kijken we ook vooruit naar de toekomst en leest u meer over het belang van De Krim Texel voor de Texelse economie.

jubileumboek-de-krim-texel-50-jaar

Fotoalbum Jubileumboek

Loading...
De Krim Texel, oprichtingsdocument

Uw eigen jubileumboek

Het jubileumboek is nu te koop voor € 29,95. Er is een beperkte oplage beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen. Op=Op.

Nadat u via onderstaand formulier uw interesse in een jubileumboek kenbaar heeft gemaakt, nemen wij contact met u op. U kunt het boek vervolgens ophalen bij de receptie van Vakantiepark De Krim of wij kunnen u het boek toesturen. De verzendkosten bedragen voor 1 boek: € 6,75 (meer boeken op aanvraag).

Direct het jubileumboek bestellen

*verplichte velden

Lees meer nieuws

Biovergister op De Krim Texel
03-07-2024

De Krim Texel zet opnieuw grote stappen in verduurzaming met de komst van een nieuwe biovergister.

Lees meer
Nieuw zwembad
29-05-2024

Op Camping Loodsmansduin is een gloednieuw buitenzwembad geopend!

Lees meer
Werken op Texel?
09-01-2023

Bekijk de vacatures of neem contact met ons op voor een open sollicitatie!

Lees meer
De Krim 10 Zekerheden
10-01-2023

Boek onbezorgd uw vakantie in 2023 en 2024 met De 10 Krim Zekerheden.

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 2 november 2020 14:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.