Kom golfen en genieten

Clubhuis en restaurant De Texelse feestelijk geopend

Na maanden van voorbereiding en daarna een hele periode van bouwen was het woensdag 30 maart zover: het nieuwe clubhuis en het restaurant van Golfbaan De Texelse werden feestelijk geopend door de burgemeester.

Lees hier het artikel uit de Texelse Courant van vrijdag 1 april 2022.

Clubhuis en restaurant

Het nieuwe gebouw, welke op het terras een schitterend uitzicht biedt over de golfbaan, herbergt een deel voor de golfclub, een prachtige shop en een nieuw restaurant met uitgebreide menukaart. Het gebouw voldoet aan de wensen voor de toekomst. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van gas, maar leveren zonnepanelen de energie. En wie denkt dat alleen golfers gebruik mogen maken van het restaurant heeft het mis. Iedereen die zin heeft in een heerlijke lunch, een verkoelend of juist warm drankje of een uitgebreid diner is van harte welkom!

Opening_clubhuis_8
Aanplant_helmgras_hole_3_website

De golfbaan

Ook op de golfbaan zelf zijn de nodige aanpassingen gedaan. De par-3 is voorzien van nieuwe holes en er zijn duinen geplaatst. Ook de eerste 9-holes hebben een make-over gekregen en sluiten nu beter aan op de laatste 9 holes. Golfbaan De Texelse is klaar voor de toekomst!

Fotoalbum

Lees meer nieuws

Clubhuis en restaurant open
01-04-2022

Het clubhuis en het restaurant op Golfbaan De Texelse zijn feestelijk geopend!

Lees meer
Nieuw in 2022
07-01-2022

Wij zijn altijd bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Bekijk hier de vernieuwingen waar u in 2022 plezier van zult hebben!

Lees meer
Intermittent Fasting & Leefstijl
14-12-2021

Nieuw: Intermittent Fasting & Leefstijl Training 7 daagse. Ervaar de vele voordelen van een Intermittent Leefstijl.

Lees meer
Adem & Koude Training
10-12-2021

Nieuw: Adem & Koude Training 5 daagse. Ervaar de unieke boost voor uw weerstand en energie.

Lees meer