Kom golfen en genieten

Clubhuis en restaurant De Texelse feestelijk geopend

Na maanden van voorbereiding en daarna een hele periode van bouwen was het woensdag 30 maart zover: het nieuwe clubhuis en het restaurant van Golfbaan De Texelse werden feestelijk geopend door de burgemeester.

Lees hier het artikel uit de Texelse Courant van vrijdag 1 april 2022.

Clubhuis en restaurant

Het nieuwe gebouw, welke op het terras een schitterend uitzicht biedt over de golfbaan, herbergt een deel voor de golfclub, een prachtige shop en een nieuw restaurant met uitgebreide menukaart. Het gebouw voldoet aan de wensen voor de toekomst. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van gas, maar leveren zonnepanelen de energie. En wie denkt dat alleen golfers gebruik mogen maken van het restaurant heeft het mis. Iedereen die zin heeft in een heerlijke lunch, een verkoelend of juist warm drankje of een uitgebreid diner is van harte welkom!

Opening_clubhuis_8
Aanplant_helmgras_hole_3_website

De golfbaan

Ook op de golfbaan zelf zijn de nodige aanpassingen gedaan. De par-3 is voorzien van nieuwe holes en er zijn duinen geplaatst. Ook de eerste 9-holes hebben een make-over gekregen en sluiten nu beter aan op de laatste 9 holes. Golfbaan De Texelse is klaar voor de toekomst!

Fotoalbum
Loading...

Lees meer nieuws

Nieuw zwembad
29-05-2024

Op Camping Loodsmansduin is een gloednieuw buitenzwembad geopend!

Lees meer
Nieuwe chalets
27-01-2023

Vanaf juni 2023 zijn er nieuwe chalets op Vakantiepark De Krim beschikbaar.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.