Ken jij Joris & Jet al?

Beleef avonturen met Joris Jutter en Jet Visnet! 


Ken jij Joris & Jet al? Joris Jutter en Jet Visnet beleven in de schoolvakanties* superleuke avonturen met hun nieuwe vriendjes Zizo, Zaza, Mees en Terry. Natuurlijk op Vakantiepark De Krim, maar ook op onze campings. Ontdek hier alvast alles over je nieuwe vakantievriendjes Joris, Jet, Zizo en de rest! 

Wil je al je vakantievriendjes ook thuis ontmoeten? Kijk dan de leuke filmpjes op Joris Jutter TV.

* Buiten de schoolvakanties moeten Joris en Jet naar school en gaan ze niet op avontuur!

Fotoalbum Recreatie met Joris, Jet en Zizo

Loading...

Joris Jutter en Jet Visnet

Joris is de zoon van een echte Texelse strandjutter! Met zijn metaaldetector speurt hij het eiland af op zoek naar bijzondere spullen onder de grond. Hij heeft zelfs al eens een munt uit de Romeinse tijd gevonden! Als Joris niet aan het jutten is dan is hij te vinden op een van de parken van De Krim. Daar vertelt hij verhalen over wat hij allemaal heeft meegemaakt. Ook houdt hij erg van dansen en van bingo met de andere kinderen op het park!

Jet is al jaren het vriendinnetje van Joris Jutter. Ze zijn stapelgek op elkaar en doen alles samen! Ze is de slimste van het stel en komt altijd met goede ideeën als ze op pad gaan. Jet is een dierenvriend, net als Joris Jutter. Wel vindt ze de dieren af en toe een beetje eng. Maar dit hoeft helemaal niet, dieren zijn hartstikke lief en aardig. Jet houdt vooral van zeehonden. Zizo de Zeehond is haar grote vriend. Knutselen en tekenen met de kinderen doet Jet ook heel graag!

Joris Jutter, Jet Visnet, Animatie
Vakantiepark De Krim, Zizo

Zizo en Zaza

Zizo en Zaza zijn zeehondjes. Zizo is aangespoeld op het strand van Texel. Joris en Jet ontdekten hem tijdens het jutten en besloten hem mee te nemen naar het vakantiepark. Daar beviel het Zizo zó goed, dat hij nooit meer is weggegaan.

Overal waar Zizo in de buurt is, zijn de mensen vrolijk. Zizo houdt heel erg van zwemmen in de zee. Hij gaat vaak met Joris en Jet mee naar het strand. Hij is alleen niet zo'n avonturier. Vaak eet Zizo al het eten op wat ze mee hebben genomen, want hij houdt wel erg van lekker eten! En ken jij het dansje van Zizo al?

Zaza is het jonge zusje van Zizo. Zij is haar grote broer achterna gezwommen naar De Krim. Zizo is haar grote voorbeeld en beste vriend. Dit zeehondje speelt graag met de allerkleinste kinderen op het park. Is ze niet schattig?

Post voor Zizo

Bij de receptie op het park heeft onze vriend Zizo nu zijn eigen postbus! Maken jullie ook een mooie knutsel, tekening, brief of kleurplaat voor Zizo?
Zizo, Jet en Joris zijn Juttersbenieuwd naar wat voor moois jullie gaan maken!

Brievenbus_Zizo

Het is feest op De Krim Texel

Weet jij het al? Het is feest op De Krim Texel! Joris en Jet houden heel erg van dansen en zingen. Jij ook? Ze dansen heel graag op dit liedje tijdens de minidisco. Blijf of kom juist in de vakantiestemming door dit liedje te luisteren! 

Theatershows

Joris en Jet gaan het theater in! Tijdens hun avonturen beleven ze iedere keer weer iets leuks en grappigs. Bekijk alle avonturen op het YouTube kanaal van Joris Jutter. 

Online minidisco

Ben jij gek op dansjes en ken jij al onze liedjes al? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Via een échte livestream doen wij de dansjes samen met jou, hoe leuk is dat! Oefen hier alle dansjes en beleef de Minidisco sfeer vanuit je vakantieverblijf of vanuit huis!

Bedtijd verhaaltjes

Het is weer bijna bedtijd! Daarom lezen we samen met Zizo nog een verhaaltje voor het slapen gaan. Trek jij ook alvast je pyjama aan? Bekijk elke dag een fimpje. 

Actuele parkprogramma's

Joris, Jet en Zizo ontmoet je regelmatig bij leuke activiteiten van het recreatieprogramma. Bekijk hier de actuele parkprogramma's van de verschillende parken.

Vakantiepark De Krim, safari lodge

Een kleurplaat met alle vriendjes!

Houd je van kleuren? Download dan nu alvast een kleurplaat met alle vakantievriendjes! 

Vakantiepark De Krim, animatie

Facebook & YouTube

Joris Jutter heeft ook een eigen facebook-pagina, Instagram en YouTube kanaal! Volg Joris en zijn vriendjes nu al voor nog meer voorpret!

Vraag of opmerking?

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.