KNRM-Arrangement levert 189 nieuwe Redders aan de Wal op

Grote drukte zaterdag bij de open dag van de KNRM. Veel donateurs maakten gebruik van de mogelijkheid om een tochtje met een reddingboot te maken. 

Bij De Cocksdorp voeren vrijwilligers van de KNRM tochtjes met reddingboot de Beursplein en bij Oudeschild waren de Zalm en de Cornelis Dito paraat. Er werd vis gebakken en vrijwillige redders gaven tekst en uitleg over de KNRM. 

Boot-KNRM-Activiteit-De-Krim-Texel-2

Bijzonder moment was de overhandiging van een cheque van De Krim Texel. De Krim Texel biedt gasten in deze periode al sinds 2010 zogeheten KNRM-arrangementen aan. Daarbij betaalt De Krim Texel één jaar het donateurschap van de KNRM, ter waarde van €25,-. De praktijk is dat verreweg de meeste gasten ook in de jaren daarna donateur blijven. Dit jaar leverde dat het mooie aantal van 189 donateurs op. De KNRM is volledig afhankelijk van giften, onder meer door donateurs. Mede dankzij de actie van De Krim Texel steekt Texel bij het aantal nieuwe donateurs dat jaarlijks wordt geworven met kop en schouders uit boven stations elders in het land.  

KNRM_2022

De Krim Texel heeft een cheque ter waarde van ruim €4500,-, overhandigd. Dat geld is bijeen gebracht met een speciaal KNRM-arrangement voor 189 gasten van De Krim Texel.

Lees meer nieuws

Ellen ten Damme op 21-5
02-05-2022

Op 21 mei 2022 geeft Ellen ten Damme een fantastische show in Evenementenhal Texel.

Lees meer
189 nieuwe donateurs voor KNRM
01-05-2022

KNRM-Arrangement doneert 189 nieuwe Redders aan Wal aan de KNRM.

Lees meer
Clubhuis en restaurant open
01-04-2022

Het clubhuis en het restaurant op Golfbaan De Texelse zijn feestelijk geopend!

Lees meer
Zonnepanelenveld geopend!
08-09-2017

Het zonnepanelenveld op de waterberging van Golfbaan De Texelse is geopend.

Lees meer