66 nieuwe donateurs

voor de KNRM!

Grote drukte zaterdag bij de open dag van de KNRM. Veel donateurs maakten gebruik van de mogelijkheid om een tochtje met een reddingboot te maken. Bij Oudeschild voeren vrijwilligers van de KNRM tochtjes met reddingboot Cornelis Dito, er werd vis gebakken en vrijwillige redders gaven tekst en uitleg over de KNRM. In 2024 vindt de KNRM Reddingbootdag op 25 mei plaats, dan bestaat de KNRM 200 jaar!

Boot-KNRM-Activiteit-De-Krim-Texel-2

KNRM Arrangement
Een bijzonder moment was de overhandiging van een cheque van De Krim Texel. De Krim Texel biedt gasten in deze periode al sinds 2010 zogeheten KNRM-arrangementen aan. Daarbij betaalt De Krim Texel één jaar het donateurschap van de KNRM, ter waarde van €25,-. De praktijk is dat verreweg de meeste gasten ook in de jaren daarna donateur blijven. Dit jaar leverde dat het mooie aantal van 66 donateurs op. De KNRM is volledig afhankelijk van giften, onder meer door donateurs. Mede dankzij de actie van De Krim Texel, steekt Texel bij het aantal nieuwe donateurs dat jaarlijks wordt geworven met kop en schouders uit boven stations elders in het land.  

KNRM_2023_site

De cheque
De Krim Texel heeft een cheque ter waarde van ruim €1500,-, overhandigd. Dat geld is bijeen gebracht met een speciaal KNRM-arrangement voor 66 gasten van De Krim Texel.

Lees meer nieuws

66 nieuwe donateurs voor KNRM
25-05-2023

KNRM-Arrangement doneert 66 nieuwe Redders aan Wal aan de KNRM.

Lees meer
Fotowedstrijd
22-11-2023

Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.