KNRM-Arrangement levert 189 nieuwe Redders aan de Wal op

Grote drukte zaterdag bij de open dag van de KNRM. Veel donateurs maakten gebruik van de mogelijkheid om een tochtje met een reddingboot te maken. 

Bij De Cocksdorp voeren vrijwilligers van de KNRM tochtjes met reddingboot de Beursplein en bij Oudeschild waren de Zalm en de Cornelis Dito paraat. Er werd vis gebakken en vrijwillige redders gaven tekst en uitleg over de KNRM. 

Boot-KNRM-Activiteit-De-Krim-Texel-2

Bijzonder moment was de overhandiging van een cheque van De Krim Texel. De Krim Texel biedt gasten in deze periode al sinds 2010 zogeheten KNRM-arrangementen aan. Daarbij betaalt De Krim Texel één jaar het donateurschap van de KNRM, ter waarde van €25,-. De praktijk is dat verreweg de meeste gasten ook in de jaren daarna donateur blijven. Dit jaar leverde dat het mooie aantal van 189 donateurs op. De KNRM is volledig afhankelijk van giften, onder meer door donateurs. Mede dankzij de actie van De Krim Texel steekt Texel bij het aantal nieuwe donateurs dat jaarlijks wordt geworven met kop en schouders uit boven stations elders in het land.  

KNRM_2022

De Krim Texel heeft een cheque ter waarde van ruim €4500,-, overhandigd. Dat geld is bijeen gebracht met een speciaal KNRM-arrangement voor 189 gasten van De Krim Texel.

Lees meer nieuws

De Krim 10 Zekerheden
29-11-2022

Boek onbezorgd uw vakantie in 2023 met De 10 Krim Zekerheden.

Lees meer
Joris & Jet Foundation
13-09-2022

Met de Joris & Jet Foundation verzorgen wij vakanties voor het goede doel.

Lees meer
Tips kerstvakantie Texel
28-11-2022

Bent u tijdens de kerstvakantie op Texel? Bekijk wat er allemaal te doen is!

Lees meer
Kerstvakantie op Texel
17-11-2022

Zes redenen voor een heerlijke kerstvakantie op Texel! Bekijk ze allemaal.  

Lees meer