74 nieuwe donateurs

voor de KNRM!

Zaterdag 24 mei was er een grote opkomst tijdens de open dag van de KNRM. Dit jaar viert de KNRM haar 200-jarig bestaan! Veel donateurs maakten van de gelegenheid gebruik om een tochtje met de reddingboot te maken. Op de Reddingbootdag werd de cheque met 74 nieuwe donateurs overhandigd aan de voorzitter door De Krim Texel, waarbij burgemeester van Texel, Mark Pol, en schipper Thijs Westerlaken aanwezig waren.

KNRM_strand_boot

KNRM Arrangement
Een bijzonder moment was de overhandiging van een cheque van De Krim Texel. De Krim Texel biedt gasten in deze periode al sinds 2010 zogeheten KNRM-arrangementen aan. Daarbij betaalt De Krim Texel één jaar het donateurschap van de KNRM, ter waarde van €25,-. De praktijk is dat verreweg de meeste gasten ook in de jaren daarna donateur blijven. Dit jaar leverde dat het mooie aantal van 74 donateurs op. De KNRM is volledig afhankelijk van giften, onder meer door donateurs. Mede dankzij de inspanningen van De Krim Texel, steekt Texel met het aantal nieuwe donateurs dat jaarlijks wordt geworven ver boven andere locaties in het land uit.

KNRM-lifeboat-day-2024-donation

De cheque
De Krim Texel heeft een cheque ter waarde van ruim €1800,- overhandigd. Dat geld is bijeen gebracht met een speciaal KNRM-arrangement voor 74 gasten van De Krim Texel.

Lees meer nieuws

Nieuw zwembad
29-05-2024

Op Camping Loodsmansduin is een gloednieuw buitenzwembad geopend!

Lees meer
Werken op Texel?
09-01-2023

Bekijk de vacatures of neem contact met ons op voor een open sollicitatie!

Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.