Zwemmen op Texel!

Faciliteit open met aanpassingen

Deze faciliteit is geopend. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19). Lees meer

Zwembad De Krim op Texel

Het leukste zwembad op Texel!

In juli 2017 is er een nieuw zwembad op Texel geopend: Zwembad De Krim. Een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide. Het zwembad is gevestigd op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Woont u of verblijft u elders op Texel en wilt u een dag gebruik maken van het zwembad? U bent van harte welkom in Zwembad De Krim. Let op: zwembadkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar!

Direct zwembadkaartjes bestellen.   

U kunt hier bekijken hoeveel beschikbaarheid er is in het zwembad, zodat u een rustig moment kunt kiezen om te komen zwemmen. 

  • Binnen- en buitenzwembad met ligweide
  • Drie waterglijbanen
  • Wildwaterbaan
  • Spraypark en peuterbad voor kleine kinderen
  • Gezellige zwembadbar
  • Zeer aangenaam binnenklimaat

Zwembad met spectaculaire attracties

Zwembad De Krim is een binnen- en buitenzwembad met diverse spectaculaire attracties.    

Er zijn drie waterglijbanen en een wildwaterbaan. Speciaal voor jonge kinderen is er een indoor spraypark, geheel gethematiseerd in Texelse stijl met peuterbadje. Het zwembad heeft vele zitplekken om te luieren, te lezen, en te genieten van de spelende kinderen, onder het genot van een kop koffie of iets anders lekkers wat te verkrijgen is bij de zwembadbar. Bekijk hieronder alle faciliteiten en attracties van Zwembad De Krim.

Direct zwembadkaartjes bestellen.   

Awards voor Zwembad De Krim 

Zwembad De Krim is bekroond met de volgende awards:

  • "Zwembad van het jaar 2019" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
  • "Zwembad van het jaar 2018" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
  • "Zwembad van het jaar 2017" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche

 Ligging van onze parken op Texel 

kaart van texel
Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route

Nieuws & Aanbiedingen

Maatregelen coronavirus

14 oktober 2020
Deze faciliteit is geopend. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19).

Zwembad De Krim ‘zwembad van het jaar 2019’

9 oktober 2019
Het zwembad van Vakantiepark De Krim is zojuist voor de 3e keer op rij verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’ in de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2019’. 

Fotoalbum Zwembad De Krim

Faciliteiten

Bij extreme weersomstandigheden zoals hele harde wind of onweer kunnen uit veiligheidsoverwegingen buitenfaciliteiten tijdelijk gesloten zijn.

Wij zorgen voor Texel én voor u

In Zwembad De Krim wordt gebruik gemaakt van verschillende milieuvriendelijke technieken, om zo duurzaam mogelijk warmte en energie op te wekken. 

Het water in het nieuwe zwembad op Vakantiepark De Krim wordt gezuiverd op basis van zoutelektrolyse. Zo hoeven wij nauwelijks chloor te gebruiken. Wel zo veilig én beter voor onze omgeving. Zorg voor onze omgeving: dat is ‘Hart voor Texel' .

Daggasten Zwembad De Krim

Ook als u niet verblijft op Vakantiepark De Krim, kunt u gebruik maken van het zwembad op het vakantiepark. Er zijn (beperkt) dagkaarten beschikbaar, afhankelijk van de drukte op het park. U kunt direct online zien of er op de door u gewenste datum tickets beschikbaar zijn en deze vervolgens reserveren. Indien u een dagkaart heeft gekocht voor een bepaalde datum garanderen wij u dat u deze dag terecht kunt.

Let op: Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, dan is toegang tot het zwembad op Vakantiepark De Krim inbegrepen. U kunt dit terugzien op uw reservering. U hoeft dan geen zwembadkaarten te bestellen.

Zwembadkaartjes reserveren

Reserveren voor Zwembad De Krim is noodzakelijk en kan alleen via deze website! Kaarten zijn niet te koop bij de receptie van Vakantiepark De Krim of in het zwembad. Door op onderstaande link te klikken kunt u direct uw zwembadkaartjes bestellen.

Hier kunt u zwembadkaartjes bestellen en de beschikbaarheid bekijken.

Smile!

Op de bandenglijbaan wel blijven lachen, want aan het einde van de glijbaan wordt er een foto gemaakt die u bij het verlaten van de glijbaan kunt bekijken. Indien u een speciaal bandje huurt bij de zwembadbalie worden de foto's ook bewaard en kunt u een aantal foto's later naar uzelf toesturen of via social media delen met uw vrienden en bekenden.

Vraag of opmerking?

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. 

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.

Redactie De Krim Texel
Update: 1 september 2020 12:00

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00-17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ    

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2020 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2020 De Krim Texel