Najaar op Texel

Herfstdeals: najaarskortingen bij De Krim Texel

Ook in de herfst is Texel de ideale bestemming om te genieten. Ga lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of maak een boswandeling en aanschouw het prachtige kleurenpalet van het Texelse bos.
Mis onze fijne Herfstdeals niet, boek hieronder uw favoriete aanbieding en stap op de boot naar Texel. De Herfstdeals zijn geldig van 23 september t/m 27 december 2022.

 *De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen en/of al gemaakte boekingen en/of boekingen via derden. 

Online reserveringssysteem is up-to-date

Texel is erg populair. Het kan dus zo zijn dat het park, de accommodatie of de kampeerplaats van uw voorkeur in de door u gekozen periode helaas niet meer beschikbaar is. Ons online reserveringssysteem vermeldt altijd de actuele beschikbaarheid. Het online boekingssysteem is direct gekoppeld aan ons reserveringssysteem en wordt voortdurend geüpdatet. De beschikbaarheid online is gelijk aan de beschikbaarheid via ons contactcenter!  

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Dan kunt u via onderstaand formulier een vrijblijvende reserveringsaanvraag bij ons kenbaar maken. Wij zullen ons best doen om een alternatief voor u te vinden die aansluit bij uw wensen en zullen u dan een vrijblijvende aanbieding doen.  

- maak uw keuze -

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.