Recreatievoucher

Uw recreatievoucher verzilveren

Heeft u uw recreatievoucher ontvangen en wilt u nu opnieuw uw vakantie boeken? Zoek dan via onze website de door u gewenste accommodatie of kampeerplaats uit in de door u gewenste periode. Als u uw keuze heeft gemaakt, neem dan telefonisch contact op via 0222-390112 om uw verblijf daadwerkelijk te boeken en uw voucher in te wisselen (u maakt dus geen online reservering!).
Wacht niet langer en verzilver nu de voucher. We hopen u snel te verwelkomen op een van onze parken!

Meer informatie over de recreatievoucher

Wanneer de kosten van uw nieuwe boeking lager zijn dan de waarde van deze voucher ontstaat er een restbedrag. Het restbedrag wordt automatisch berekend en blijft als tegoed op uw recreatievoucher staan. Dit tegoed kunt u gebruiken bij een volgende boeking. Ingeval de kosten van uw nieuwe boeking hoger zijn dan de waarde van deze voucher kunt, dient u het verschil bij te betalen. Dit kan gespreid of direct online, net wat u prettiger vindt! 

U leest hier alles over de voorwaarden recreatievoucher en hoe u deze kunt inwisselen (pdf).  

Heeft u vragen?

**Gezien de buitengewone omstandigheden ontvangen we op dit moment veel telefonische vragen en e-mails. Wegens drukte kan het zijn dat onze wachttijd en/of reactietijd momenteel iets langer is dan u van ons gewend bent. Graag uw begrip hiervoor.