Gezocht:

Fotogenieke gezinnen en families!

Fotogenieke gezinnen gezocht!

 Wij zijn op zoek naar fotogenieke gezinnen / families die het leuk vinden om mee te werken aan een fotoshoot op vrijdag 14 december aanstaande op Vakantiepark De Krim.  

Wij vragen:

De fotoshoot* vindt plaats op vrijdagochtend op Vakantiepark De Krim. De foto's worden gemaakt in kerstsfeer of in de nieuwe evenementenhal door een professionele fotograaf.

Aanmelden:

Lijkt het u leuk om met uw gezin of familie voor een ongeveer twee uur model te zijn en hier aan mee te werken? Geef u dan uiterlijk vandaag nog op via e-mail en stuur een aantal recente foto's mee van alle deelnemers, inclusief geboortedata, uw contactgegevens inclusief telefoonnummer. Indien u wordt geselecteerd voor deelname nemen wij uiterlijk op 12 december contact met u op. Het is belangrijk dat wij dan op uw aanwezigheid kunnen rekenen.

Direct aanmelden via: maren.kuijper@krim.nl

      

Vakantiepark De Krim, chalet
Vakantiepark De Krim, bungalow

Beloning:

In ruil voor deelname aan de fotoshoot ontvangt u per gezin een dinerbon voor bedsteding in de horeca op Vakantiepark De Krim (niet geldig in de schoolvakanties). Uiteraard ontvangt u een aantal mooie foto's van de shoot.
 

*Het betreft een fotoshoot voor promotionele doeleinden van De Krim Texel. Foto's worden voor langere tijd opgeslagen in het fotobestand van De Krim Texel en gebruikt op de website, in nieuwsbrieven, sociale media etc. Door deelname geeft u hier toestemming voor.