SuperDagActie voor de snelle beslisser

50% korting op een verblijf tot 12 februari 2021 

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat De Krim Texel 50 jaar. Ter ere hiervan sluiten we ons jubileumjaar af met een ongekende SuperDagActie! Ontvang tot 31 december 23:59 uur maar liefst 50% korting* op een verblijf in de periode van 4 januari t/m 12 februari 2021. Mis deze kans niet en begin het nieuwe jaar met een heerlijk verblijf op Texel! 

* Deze actie is alleen geldig tot 31-12-2020 23:59 uur voor het reserveren van een chalet of familievilla op Vakantiepark De Krim, een landhuis of villa op bungalowpark ’t Hoogelandt of een villa op Villapark De Koog (m.u.v. de zwembadvilla) voor een weekend of midweek met een aankomst tussen 4 januari en 12 februari 2021.

Directie-uitbreiding De Krim Texel

De directie van De Krim Texel is per 1 november 2020 uitgebreid met een Operationeel Directeur. Deze rol zal worden vervuld door Yvette van Veen.

De keuze voor de directie-uitbreiding is volgens Iwan Groothuis, Algemeen Directeur bij De Krim Texel, een logische. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Tot 1 november lagen alle operationele en commerciële directietaken bij Jolanda Kamphuis als Commercieel & Operationeel directeur. Zij zal zich vanaf nu 100% gaan richten op alle commerciële activiteiten én (digitale) innovaties binnen De Krim Texel.

Yvette van Veen

Operationeel directeur

Yvette van Veen is sinds 1 januari 2020 werkzaam bij De Krim Texel als manager P&O. Voor haar komst naar Texel heeft ze veel ervaring opgedaan in uiteenlopende managementfuncties. Bij haar laatste werkgever – de SWKgroep, actief in de kinderopvang, zorg, buurtwerk en onderwijs – was ze als regiomanager verantwoordelijk voor 65 kinderopvanglocaties in Rotterdam. Wat in alle functies de boventoon voerde was de focus op de optimalisatie van de processen, met een menselijke maat en met een gastvrije bril. Yvette: “Gastbeleving heeft bij De Krim Texel altijd al hoog in het vaandel gestaan, maar we zien dat deze rol nu en in de nabije toekomst steeds belangrijker wordt.” De ervaringen die Yvette heeft opgedaan maakt haar de juiste vrouw op de juiste plaats. Zij zal als Operationeel Directeur verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beleid van de exploitaties. 

Met vertrouwen de toekomst in

Samen met Iwan Groothuis (Algemeen Directeur), Jolanda Kamphuis (Commercieel Directeur) en Bart van Tongeren (Financieel Directeur) vormt Yvette de directie van De Krim Texel.
De uitbreiding in de directie maakt dat Iwan Groothuis met nog meer vertrouwen de toekomst in kijkt. Iwan: “Het gaat goed met De Krim Texel, zelfs in deze bijzondere tijden, en dat willen we uiteraard zo houden. Er liggen nog enorme kansen vooral op het gebied van gastbeleving in de breedste zin. De gast wordt steeds kritischer dus daar zullen we ook scherp op moeten blijven. Waar borg je de processen slimmer? Waar en hoe ga je excelleren in het menselijke contact? Hoe behouden wij de voor ons zó belangrijke online marketingpositie? Met de uitbreiding van ons directieteam zetten we de volgende stap om niet alleen beter en slimmer processen te digitaliseren, maar ook om iedereen te inspireren om op een leukere, gastvrije en efficiëntere manier te gaan werken.”

De Krim Texel, directie

Lees meer nieuws

Maatregelen Coronavirus

30 april 2021
De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op Texel. 

Reserveringssysteem up-to-date

25 maart 2021
Ons reserveringssysteem is up-to-date en geeft de actuele beschikbaarheid aan.

Lente Deals: verlengd

20 maart 2021
Beleef de lente op Texel met kortingen tot wel 15%! Boek nu uw accommodatie.

'Take away' bij Hotel Molenbos

13 februari 2021
Geniet van goede maaltijden op uw hotelkamer! Dat heeft zo zijn voordelen…

Redactie De Krim Texel
Update: 2 november 2020 14:00

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2021 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2021 De Krim Texel