Directie-uitbreiding De Krim Texel

De directie van De Krim Texel is per 1 november 2020 uitgebreid met een Operationeel Directeur. Deze rol zal worden vervuld door Yvette van Veen.

De keuze voor de directie-uitbreiding is volgens Iwan Groothuis, Algemeen Directeur bij De Krim Texel, een logische. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Tot 1 november lagen alle operationele en commerciële directietaken bij Jolanda Kamphuis als Commercieel & Operationeel directeur. Zij zal zich vanaf nu 100% gaan richten op alle commerciële activiteiten én (digitale) innovaties binnen De Krim Texel.

Yvette van Veen

Operationeel directeur

Yvette van Veen is sinds 1 januari 2020 werkzaam bij De Krim Texel als manager P&O. Voor haar komst naar Texel heeft ze veel ervaring opgedaan in uiteenlopende managementfuncties. Bij haar laatste werkgever – de SWKgroep, actief in de kinderopvang, zorg, buurtwerk en onderwijs – was ze als regiomanager verantwoordelijk voor 65 kinderopvanglocaties in Rotterdam. Wat in alle functies de boventoon voerde was de focus op de optimalisatie van de processen, met een menselijke maat en met een gastvrije bril. Yvette: “Gastbeleving heeft bij De Krim Texel altijd al hoog in het vaandel gestaan, maar we zien dat deze rol nu en in de nabije toekomst steeds belangrijker wordt.” De ervaringen die Yvette heeft opgedaan maakt haar de juiste vrouw op de juiste plaats. Zij zal als Operationeel Directeur verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beleid van de exploitaties. 

Met vertrouwen de toekomst in

Samen met Iwan Groothuis (Algemeen Directeur), Jolanda Kamphuis (Commercieel Directeur) en Bart van Tongeren (Financieel Directeur) vormt Yvette de directie van De Krim Texel.
De uitbreiding in de directie maakt dat Iwan Groothuis met nog meer vertrouwen de toekomst in kijkt. Iwan: “Het gaat goed met De Krim Texel, zelfs in deze bijzondere tijden, en dat willen we uiteraard zo houden. Er liggen nog enorme kansen vooral op het gebied van gastbeleving in de breedste zin. De gast wordt steeds kritischer dus daar zullen we ook scherp op moeten blijven. Waar borg je de processen slimmer? Waar en hoe ga je excelleren in het menselijke contact? Hoe behouden wij de voor ons zó belangrijke online marketingpositie? Met de uitbreiding van ons directieteam zetten we de volgende stap om niet alleen beter en slimmer processen te digitaliseren, maar ook om iedereen te inspireren om op een leukere, gastvrije en efficiëntere manier te gaan werken.”

De Krim Texel, directie

Lees meer nieuws

Maatregelen Coronavirus
14-01-2022

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op Texel. 

Lees meer
Nieuw in 2022
07-01-2022

Wij zijn altijd bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Bekijk hier de vernieuwingen waar u in 2022 plezier van zult hebben!

Lees meer
Intermittent Fasting & Leefstijl
14-12-2021

Nieuw: Intermittent Fasting & Leefstijl Training 7 daagse. Ervaar de vele voordelen van een Intermittent Leefstijl.

Lees meer
Adem & Koude Training
10-12-2021

Nieuw: Adem & Koude Training 5 daagse. Ervaar de unieke boost voor uw weerstand en energie.

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 2 november 2020 14:00