Heerlijke plek

Voor eenoudergezinnen

Eenoudervakantie op Texel

De Koog, Texel

  • Geschikt voor eenoudergezinnen*
  • Ingerichte tent met keukenblok
  • Vlakbij De Koog en het strand
  • Heerlijke vakantie voor u en uw kind(eren) 
  • Kamperen op gezellig veldje
  • Gratis Wifi
Campingveld geschikt voor eenoudergezinnen* 

Gaat u alleen met uw kinderen op zomervakantie en wilt u graag kamperen op Texel? Dan is het kampeerveld* op Camping Kogerstrand ideaal. Bij aankomst hoeft u geen tent op te zetten, want deze staat volledig ingericht voor u klaar. De ligging maakt de tenten ook erg geschikt voor eenoudergezinnen; de tenten staan op een veldje met picknicktafels in het midden. Dé plek om gezellig een praatje te maken of neem het initiatief om daar bijvoorbeeld een keer met andere eenoudergezinnen samen te barbecueën.

Comfortabele ingerichte tenten staan voor u klaar 

De ingerichte tenten zijn, zoals het woord al zegt, ingericht. Dat scheelt u dus een hoop gesleep! De tenten beschikken over een keukenblok met inventaris en twee slaapcabines met 4 slaapplaatsen. U slaapt op matrassen en een lattenbodem, laag bij de grond. Het enige wat u bij aankomst hoeft te doen is de bedden op te maken en uw vakantie kan beginnen! 

Kamperen in De Koog

Het eenouderveld grenst aan het centrum van Camping Kogerstrand met receptie, binnenspeeltuin en snackbar. Vanuit uw tent loopt u binnen enkele minuten naar het strand en het gezellige dorpje De Koog. Lees meer over Camping Kogerstrand.

* Het veld is zeer geschikt, maar niet exclusief voor eenoudergezinnen.

Fotoalbum eenoudervakantie op Texel

Loading interface...

Veelgestelde vragen eenoudervakantie

Als eenoudergezin kunt u natuurlijk op alle parken van De Krim Texel verblijven, maar het veldje met de ingerichte tenten op Camping Kogerstrand is hiervoor extra geschikt.

Als eenoudergezin kunt u op op al onze campings kamperen, maar de ingerichte tenten op dit veldje op Camping Kogerstrand zijn hiervoor extra geschikt.  

Dit is een reisgezelschap dat bestaat uit één ouder/verzorger en een of meerdere kinderen. 

Het veldje met ingerichte tenten ligt vlakbij het centrum van Camping Kogerstrand. Hier kun je de receptie, binnenspeeltuin en snackbar vinden. Maar je bent ook binnen een aantal minuten op het strand of in De Koog. 

Op Camping Kogerstrand wordt veel georganiseerd voor kinderen. Bekijk hier het recreatieprogramma. Maar op Texel is ook veel te ontdekken. We hebben de Texel tips voor u op een rijtje gezet op de volgende pagina .

Nee, iedereen de ingerichte tenten op dit veldje huren, maar de plekken zijn wel erg geschikt voor eenoudergezinnen door de ligging op het veldje.

De tenten staan op een veldje bij elkaar met picknicktafels in het midden. Dit nodigt uit voor een kopje koffie met de buren of een keer gezellig samen barbecueën.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 20 juni 2022 15:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.