Rondvlucht

Rondvlucht voor groepen

Een unieke manier om het eiland te zien. Tijdens de rondvlucht heeft u prachtig zicht op Texel. Ontdek bekende plekken vanuit de lucht zoals de vuurtoren en uw accommodatie. 

 Fotoalbum Rondvlucht

Loading...

Praktisch

Tijdsduur: 15 minuten
Min. aantal personen: 2
Max. aantal personen: 5
Leeftijd: alle leeftijden
Periode: jaarrond
Kosten: vanaf € 59,50 p.p. 

Afdeling Sales, Wendy

Meer informatie of reserveren?

Deze activiteit is ideaal voor een grote groep van 25 personen of meer en/of om te combineren met een compleet programma inclusief verblijf op Texel! Neem contact met ons op via 0222 - 390 118 of sales@krim.nl. Wij maken graag een programma op maat aansluitend op uw wensen en budget!

Bekijk alle groepsactiviteiten.

Deze activiteit ondernemen met een kleinere groep?
Heeft u interesse in deze activiteit voor een groep tot 25 personen, dan kunt u ook rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder.

Nog meer leuke groepsactivteiten

RIB Experience

RIB Experience

Oudeschild

Ervaar de snelheid van De Bruuzer tijdens een spectaculaire tocht op zee. De boot vaart met een snelheid van bijna 75 km per uur over de golven. Een onvergetelijke activiteit.

Ontmasker de mol

Ontmasker de mol

Heel Texel

Tijdens dit spel gaat u per tandem op pad om verschillende opdrachten uit te voeren. Wie is er te vertrouwen? En wie probeert de opdrachten te saboteren? Ontmasker deze mol! 

Mountainbiken

Mountainbiken

De Koog

Uw groep gaat samen met een ervaren instructeur op pad. Na het afstellen van de fietsen en uitleg van de techniek gaat u op weg naar het uitdagende mountainbikepad in het Dennenbos.

Beach Challenge

Beach Challenge

Verschillende locaties mogelijk

Ga de strijd aan met je collega's, vriendengroep of familiegroep op het Texelse strand. Leer elkaar beter kennen doormiddel van creatieve en ludieke opdrachten.