Wad-Experience

Wad-Experience voor groepen

De woeste golven, het zout op je wangen, de zilte smaak in je mond en de wind die door je haren waait: dat is de Wad-Experience boottocht van Bruuzer. Vanaf thuishaven Oudeschild vaart u met de Bruuzer powerboat langs de zuidkust van Waddeneiland Texel, over de mooie Waddenzee richting de Noordzee. Een indrukwekkende boottocht die u nog lang zal bijblijven. Kijk goed om u heen, want er leven ontzettend veel zeehonden rondom de Waddeneilanden. Tijdens de Wad-Experience boottocht is de kans op zeehonden spotten dan ook heel groot!

 Fotoalbum Wad-Experience

Loading...

Praktisch

Tijdsduur: 1 uur
Min. aantal personen: -
Max. aantal personen: 24
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Periode: maart t/m oktober
Kosten: € 43,00 p.p.

Afdeling Sales, Wendy

Meer informatie of reserveren?

Deze activiteit is ideaal voor een grote groep van 25 personen of meer en/of om te combineren met een compleet programma inclusief verblijf op Texel! Neem contact met ons op via 0222 - 390 118 of sales@krim.nl. Wij maken graag een programma op maat aansluitend op uw wensen en budget!

Bekijk alle groepsactiviteiten.

Deze activiteit ondernemen met een kleinere groep?
Heeft u interesse in deze activiteit voor een groep tot 25 personen, dan kunt u ook rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder.

Nog meer leuke groepsactivteiten

Solextour

Solextour

Heel Texel

Verken het eiland op een unieke manier tijdens de solextour. Doormiddel van opdrachten ontdekt u het eiland en rijdt u langs verschillende bezienswaardigheden.

Beach Escape

Beach Escape

Verschillende (Strand) locaties mogelijk

Ontsnappen op het strand, durft u deze uitdaging aan te gaan? Vertrouwen, creativiteit en communicatie zijn belangrijk om de opdrachten te voltooien en te ontsnappen.

Garnalenvissen

Garnalenvissen

Oudeschild

Op pad met de Texelse vissers! Aan boord van de garnalenkotter maakt u op een avontuurlijke manier kennis met het wad. Educatief, echt Texels en geschikt voor ieder uitje. 

Golfsurfen

Golfsurfen

De Koog

Golfsurfen bij surfschool Foamball is een activiteit vol actie, plezier en teambuilding. De instructeurs van Foamball leren u deze sport graag op de prachtige golven van Texel.