Unieke 3D belevenis aan tafel

Aan tafel bij onze miniatuurchef

Eet smakelijk!

Le Petit Chef mag dan klein zijn, aan tafel maakt hij grote indruk op zijn gasten. Deze unieke 3D belevenis zorgt voor een onvergetelijke avond voor elke groep of samenstelling, van jong tot oud. Dineren was nog nooit zo leuk met deze mix van humor, spektakel en heerlijk eten.

Le Petit Chef

Wachten tot uw eten wordt geserveerd is tijdens deze dinerbelevenis geen straf. Het diner wordt door de kleine chef 'ter plekke' op uw bord bereid. De grill wordt ontstoken, aardappels uit de grond getrokken en groenten gesneden. Verdwijnt de kleine chef? Dan wordt het eten opgediend en kunt u genieten van zijn kookkunsten. 

Fotoalbum Le Petit Chef

Praktische informatie

Een unieke ervaring, voor gezinnen en andere (zakelijke) gezelschappen van 2 tot 16 personen.
Prijs: € 42,50 p.p.. Kinderen t/m 10 jaar 50% korting.

Alleen op reservering mogelijk!
Reserveren kan via 't Paviljoen op: 0222 - 390 115

Voor groepen gelden speciale tarieven, afhankelijk van groepsgrote en extra wensen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Organiseert u een familiefeest, groepsuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje en wilt u het Le Petit Chef diner combineren met andere activiteiten? Neem dan contact op met de afdeling Sales

Restaurant 't Paviljoen

Reserveer direct door hieronder de gewenste datum, het aantal personen, en tijd aan te geven. Kies vervolgens uit de beschikbare mogelijkheden wat u wenst te reserveren.