Kinderspeelparadijs

Kom je binnen spelen op Texel?

Deze faciliteit is geopend. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19). Lees meer
Van dinsdag 23 t/m donderdag 25 november 2021 is het speelparadijs gesloten wegens onderhoud.

Speelparadijzen op Texel  

De Cocksdorp / De Koog

Spelen in de leukste binnenspeeltuin

In de overdekte kinderparadijzen op Vakantiepark De Krim en Camping Kogerstrand kunnen kinderen tot 10 jaar zorgeloos springen, klimmen en glijden. U kunt rustig van uw drankje genieten op het terras met snelle WiFi. Beide speelparadijzen zijn gratis toegankelijk. Ook wanneer u niet op de parken van De Krim Texel verblijft.   

Twee speelparadijzen op Texel!

Het speelparadijs op Vakantiepark De Krim is uniek en speciaal in eiland thema ontworpen voor het vakantiepark. Het was al de grootste binnenspeeltuin van Texel, maar nu ook absoluut het mooiste! Het speelparadijs op Vakantiepark De Krim is bijna jaarrond geopend. De actuele openingstijden vindt u hier.
En wat het extra leuk maakt: de nog goede speeltoestellen zijn zorgvuldig uit elkaar gehaald en weer volledig opnieuw opgebouwd op Camping Kogerstrand. Zo gaan we duurzaam om met alle materialen en is er dubbel speelplezier!  

Grootste binnenspeeltuin van Texel 

De leukste en grootste indoorspeeltuin van Texel is geschikt voor kinderen van 2-10 jaar. Goed nieuws voor Camping Kogerstrand. Daar kan ook gespeeld worden in een indoor speeltuin. Het is een echt klim- en klauterpark met de leukste klimrekken en glijbanen. Kinderen die ooit bij Vakantiepark De Krim in het speelparadijs gespeeld hebben, weten hoe leuk de speeltuin is! De speeltoestellen zijn namelijk hergebruikt! Zo kan ook in Badplaats De Koog urenlang binnen worden gespeeld. De actuele openingstijden vindt u hier.  

Kinderfeestjes op Texel  

Op Vakantiepark de Krim zijn de mogelijkheden voor kinderfeestjes eindeloos. Van zwemmen in het overdekte zwembad tot een spannend spel lasergame. Bij alle kinderfeestjes hebben kinderen tot 10 jaar gratis toegang tot het kinderspeelparadijs. Bekijk hier de verschillende kinderfeestjes. 

Kinderspeelparadijs reviews

"Er zijn trampolines, klim- en klautertoestellen en glijbanen. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van het kind, maar bovenal voor heel veel plezier. Ideaal dagje uit ook als het regent. Voor de papa’s en mama’s is hier gratis Wi-Fi ;-)."
Kinderspeelparadijs, gezin, 1 januari 2020

Onze parken met een Speelparadijs
Vakantiepark De Krim, binnenzwembad

Vakantiepark De Krim

Het best uitgeruste vakantiepark van Texel in De Cocksdorp met o.a. zwembad, indoor speelparadijs.

Camping Kogerstrand, duinplek zonder stroom

Camping Kogerstrand

Verblijf in een duinpannetje op deze heerlijke duincamping aan zee in De Koog.

Fotoalbum Kinderspeelparadijs op Texel

Eilandpost: de laatste nieuwtjes
Evenementen in de Herfstvakantie

8 oktober 2021
Bekijk hier de leuke evenementen die in de herfstvakantie plaatsvinden.

Maatregelen coronavirus

20 september 2021
Deze faciliteit is geopend. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19).

Vraag of opmerking?

Redactie De Krim Texel
Update: 7 juni 2021 12:00