Relatiedagen

Relatiedag De Krim Texel 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, beurs, evenement of congres op Texel? Kom sfeerproeven en maak kennis met het uitgebreide aanbod en de vele mogelijkheden bij De Krim Texel. Texel is een bijzondere locatie voor uw evenement en dat laten wij u graag ervaren tijdens de relatiedag van De Krim Texel.

Programma relatiedag

Tijdens de volledig verzorgde relatiedag maakt u kennis met de mogelijkheden van Texel, de prachtige nieuwe evenementenhal, het heerlijke eten en de verschillende accommodatiemogelijkheden. We hebben een gevarieerd programma samengesteld waardoor u aan het einde van de dag een goed beeld heeft van ons uitgebreide aanbod.

De eerstvolgend relatiedag vindt plaats op:

  • 9 november 2018 van 12.30 – 19.00 uur

Meldt u direct aan door onderstaand formulier in te vullen!

Evenementenhal Texel, entree
Evenementenhal Texel, foyer

Nieuw: Evenementenhal Texel!

Natuurlijk zal tijdens deze dag een bezoek aan Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim niet ontbreken. Deze gloednieuwe evenementenhal opent binnenkort voor het eerst haar deuren. De hal is multifunctioneel; in het zomerseizoen maken onze gasten van het vakantiepark gebruik van de hal tijdens de animatie- en recreatieactiviteiten. Buiten het hoogseizoen is er ruimte voor evenementen, concerten, beurzen en congressen tot 1000 personen. Lees meer over de evenementenhal.  

Meld u nu aan voor de Relatiedag!

Bent u voornemens om in 2018 of 2019 een bedrijfsuitje (minimaal 50 personen) of evenement te organiseren? Dan nodigen wij u van harte uit op onze relatiedag.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier, met een maximum van 2 personen per bedrijf. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanmelding te bevestigen.  

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.