Nieuw in 2022

In 2022 nieuw bij De Krim Texel

Door onze blijvende focus op kwaliteit zijn wij altijd bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Wellicht heeft u al iets gezien van de bouwwerkzaamheden bij de golfbaan? Of vraagt u zich af wat er gebeurt bij de toiletgebouwen op Camping Loodsmansduin en Camping Kogerstrand? Hieronder leest u alles over de vernieuwingen waar u dit jaar al van kunt profiteren! 

bouw_clubhuis_&_restaurant_golfbaan_schets

Nieuw op Golfbaan De Texelse 

In de herfst van 2021 zijn we begonnen met de bouw van een nieuw clubhuis met restaurant bij Golfbaan De Texelse, De Cocksdorp. Wat een uitzicht heeft u straks vanaf het terras! Het clubhuis is namelijk gebouwd op 1.60 meter hoogte, wat een uniek uitzicht geeft over de spectaculaire duinbaan. Wedden dat met zo’n uitzicht het drankje of hapje na een ronde golfen nog smakelijker is! Ook wanneer u niet golft, bent u van harte welkom in het restaurant, dus kom gerust een kijkje nemen. De Par 3 en de driving range worden eveneens heringericht. De verwachting is alle bovengenoemde werkzaamheden in april zijn afgerond. Ook wordt hier een tweede waterberging aangelegd. Met het opgevangen regenwater worden de greens besproeit.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen 

Nieuwe chalets op Vakantiepark De Krim 

Kent u de chalets type Vuurtoren op Vakantiepark De Krim? Deze moderne chalets zult u vanaf maart nog meer zien op het park. Maar hoewel het uiterlijk hetzelfde is, is de binnenkant toch echt anders. Deze nieuwe chalets zijn namelijk nóg ruimer van opzet en voorzien van met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte sauna! Chalet type Texel de Luxe doet zijn naam dus eer aan. Wees er snel bij, en boek als eerste een van de nieuwe, luxe chalets! De chalets zijn te boeken voor een verblijf vanaf 22 april 2022.

Boek uw chalet 

Vakantiepark De Krim, chalet type Vuurtoren
Camping Kogerstrand, overzicht

Nieuwe toiletgebouwen Campings 

Ook op Camping Loodsmansduin en Camping Kogerstrand zijn we druk bezig geweest. Op Camping Kogerstrand gaan we 5 toiletgebouwen vervangen. Op Camping Loodsmansduin vervangen we het bestaande toiletgebouw en we bouwen een extra sanitair gebouw. Vanaf het komende kampeerseizoen kunt u dus profiteren van compleet nieuw sanitair.

Boek uw kampeerplaats

Nog meer nieuws

Daarnaast worden de volgende zaken in 2022 gerealiseerd:

- Slimme sloten: U kunt eenvoudig met een code uw chalet op Camping Loodsmansduin en uw landhuis of villa op Bungalowpark ’t Hoogelandt betreden.

- Op Camping Kogerstrand wordt het elektranetwerk gefaseerd vervangen waardoor we ook kampeerplaatsen krijgen met een 16 amp. aansluiting. Boek alvast uw plekje.

- Op Villapark De Koog wordt meer groen geplant. Dit brengt nog meer privacy in de villa voor een nog prettiger verblijf.

Villapark De Koog, 4-8 persoons villa

Lees meer nieuws

In de kerstvakantie
30-11-2023

Lekker eten en leuke activiteiten in de kerstvakantie? Bekijk de mogelijkheden.

Fotowedstrijd
22-11-2023

Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

Sinterklaas op Texel
18-11-2023

Vier Sinterklaas op Texel! Er is van alles te doen in de weekenden! 

Lees meer
66 nieuwe donateurs voor KNRM
25-05-2024

KNRM-Arrangement doneert 66 nieuwe Redders aan Wal aan de KNRM.

Redactie De Krim Texel
Update: 3 januari 2022 14:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.