Ook nu ontbijt, lunch én diner in Hotel Molenbos

Hotel Molenbos is geopend. In tijden van Corona is ook uw hotelbezoek aan maatregelen onderhevig. Vervelend? Nee hoor! Niet met de oplossing die wij voor u hebben bedacht. U kunt in het hotel ook nu nog steeds genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner. Deze haalt u af en gebruikt u op uw hotelkamer! En dat heeft zo zijn voordelen…

Ontbijt op bed?

U geniet van het uitgebreide ontbijt, dat is inbegrepen bij uw verblijf in Hotel Molenbos, op uw hotelkamer. We hebben hiervoor speciaal een goede eettafel en gemakkelijke stoelen op de kamer geplaatst. Het grote voordeel? Als u wilt, kunt u heerlijk ontspannen in uw pyjama ontbijten, of er zelfs een ontbijt op bed van maken! Een heerlijk begin van elke dag. En daarna natuurlijk lekker op pad: wandelen, fietsen, golfen. Texel wacht op u!

Heeft u zin gekregen om met uw geliefde Texel te bezoeken en te verblijven in Hotel Molenbos? Boek dan ons Romantisch Arrangement.

Lunch en diner op uw hotelkamer

In uw hotelkamer kunt u op deze manier desgewenst ook heerlijk lunchen en dineren. U bestelt uw drankjes en één, twee of drie gangen van onze menukaart met mooie gerechten. Vervolgens haalt u uw bestelling op bij de receptie. Zo maken we van de nood en deugd en heeft u een unieke ‘private-dining’ ervaring op uw sfeervolle hotelkamer. Ongestoord tafelen, goed zitten en samen genieten van lekker eten en drinken. Straks willen we niet meer anders…

Nieuwsgierig naar de menukaart (lunch en diner) van Hotel Molenbos? Bekijk deze hier.

Koffie en thee

Op de begane grond en de eerste verdieping hebben wij bovendien een servicepunt ingericht waar u gedurende de dag terecht kunt voor verse koffie en thee.
U kunt tevens tussen 08.00 uur en 20.00 uur ook andere drankjes bestellen en afhalen bij de receptie.

Reserveer nu uw verblijf in Hotel Molenbos

Hotel Molenbos, terras

Lees meer nieuws

Maatregelen Coronavirus
26-01-2022

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op Texel. 

Lees meer
Nieuw in 2022
07-01-2022

Wij zijn altijd bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Bekijk hier de vernieuwingen waar u in 2022 plezier van zult hebben!

Lees meer
Intermittent Fasting & Leefstijl
14-12-2021

Nieuw: Intermittent Fasting & Leefstijl Training 7 daagse. Ervaar de vele voordelen van een Intermittent Leefstijl.

Lees meer
Adem & Koude Training
10-12-2021

Nieuw: Adem & Koude Training 5 daagse. Ervaar de unieke boost voor uw weerstand en energie.

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 12 februari 2021 12:00