Ook nu ontbijt, lunch én diner in Hotel Molenbos

Hotel Molenbos is geopend. In tijden van Corona is ook uw hotelbezoek aan maatregelen onderhevig. Vervelend? Nee hoor! Niet met de oplossing die wij voor u hebben bedacht. U kunt in het hotel ook nu nog steeds genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner. Deze haalt u af en gebruikt u op uw hotelkamer! En dat heeft zo zijn voordelen…

Ontbijt op bed?

U geniet van het uitgebreide ontbijt, dat is inbegrepen bij uw verblijf in Hotel Molenbos, op uw hotelkamer. We hebben hiervoor speciaal een goede eettafel en gemakkelijke stoelen op de kamer geplaatst. Het grote voordeel? Als u wilt, kunt u heerlijk ontspannen in uw pyjama ontbijten, of er zelfs een ontbijt op bed van maken! Een heerlijk begin van elke dag. En daarna natuurlijk lekker op pad: wandelen, fietsen, golfen. Texel wacht op u!

Heeft u zin gekregen om met uw geliefde Texel te bezoeken en te verblijven in Hotel Molenbos? Boek dan ons Romantisch Arrangement.

Lunch en diner op uw hotelkamer

In uw hotelkamer kunt u op deze manier desgewenst ook heerlijk lunchen en dineren. U bestelt uw drankjes en één, twee of drie gangen van onze menukaart met mooie gerechten. Vervolgens haalt u uw bestelling op bij de receptie. Zo maken we van de nood en deugd en heeft u een unieke ‘private-dining’ ervaring op uw sfeervolle hotelkamer. Ongestoord tafelen, goed zitten en samen genieten van lekker eten en drinken. Straks willen we niet meer anders…

Nieuwsgierig naar de menukaart (lunch en diner) van Hotel Molenbos? Bekijk deze hier.

Koffie en thee

Op de begane grond en de eerste verdieping hebben wij bovendien een servicepunt ingericht waar u gedurende de dag terecht kunt voor verse koffie en thee.
U kunt tevens tussen 08.00 uur en 20.00 uur ook andere drankjes bestellen en afhalen bij de receptie.

Reserveer nu uw verblijf in Hotel Molenbos

Hotel Molenbos, terras

Lees meer nieuws

Fotowedstrijd

15 oktober 2021
Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

Evenementen in de Herfstvakantie

8 oktober 2021
Bekijk hier de leuke evenementen die in de herfstvakantie plaatsvinden.

Zwembad van het jaar?

5 oktober 2021
Stem op ons en help ons wederom 'Zwembad van het jaar' te worden! 

Maatregelen Coronavirus

20 september 2021
De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op Texel. 

Redactie De Krim Texel
Update: 12 februari 2021 12:00