Villapark De Koog

Welkom thuis in uw eigen villa. Uw gastheer is Robert Saal. Hieronder vindt u allerlei informatie en tips voor een heerlijk verblijf in uw villa én op Texel! Nog vragen? Wees welkom op de receptie van Camping De Shelter. In geval van nood neemt u contact op met de benodigde dienst.

Wij wensen u een fijn en zonnig verblijf op het eiland. 

Tip van de Parkmanager

"Wanneer u op Villapark De Koog verblijft dan raad ik u aan een mooie wandeling door De Nederlanden te maken naar één van de hoogste duinpunten van het Eiland: de Bertusnol. Vervolgens kunt u via het strand teruglopen en onderweg stoppen bij een gezellige strandtent. Eenmaal thuis mogen uw spieren ontspannen in de sauna van uw villa. Houdt u meer van fietsen? Neem dan de Boerenroute naar Oudeschild en trakteer uzelf op een lekkere verse vis.

Robert Saal

Ook interessant

Fotowedstrijd

Heeft u een bijzondere foto gemaakt tijdens uw verblijf? Deel deze met ons en win een weekend Texel.  

Bekijk de actie
Nieuws
20-12-2019

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van De Krim Texel? Bekijk het laatste nieuws.

Bekijk het nieuws

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Al 50 jaar Hart voor Texel

Al sinds 1969 zorgen wij voor Texel. Wij maken ons sterk voor een aantrekkelijk en leefbaar eiland, voor onze gasten én voor de Texelaars! Door uw vakantie door te brengen bij De Krim Texel, draagt u bij aan de vitaliteit van het eiland en het behoud van het bijzondere dat Texel te bieden heeft. Dus een fijne vakantie én een goed gevoel!

Lees meer