Hotel Molenbos

Welkom thuis in uw hotelkamer. Uw gastvrouw is Simone van der Linde. Hieronder vindt u allerlei informatie en tips voor een heerlijk verblijf in uw hotelkamer én op Texel! Nog vragen? Wees welkom op de receptie. In geval van nood neemt u contact op met de receptie: 0222 31 64 76.

Wij wensen u een fijn en zonnig verblijf op het eiland. 

Hotelmanager Hotel Molenbos
Tip van de Hotelmanager

"In en rondom De Cocksdorp kunt u genieten van de rust en ruimte die Texel biedt. U kunt bij ons fietsen huren en er lekker op uit gaan. Een van mijn favoriete plekken om even heerlijk uit te waaien, is het langgerekte strand bij de Vuurtoren, slechts een paar kilometer van het hotel verwijderd. Hier heeft u het mooiste uitzicht en kunt u in alle rust een fijne strandwandeling maken. En als u dan daar bent, raad ik u aan ook even de Vuurtoren van binnen te bezichtigen waarbij u alle restanten van de oude Vuurtoren kunt bekijken."

Mart Klok
Hotelmanager Hotel Molenbos

Ook interessant

Fotowedstrijd

Heeft u een bijzondere foto gemaakt tijdens uw verblijf? Deel deze met ons en win een weekend Texel.  

Bekijk de actie
Nieuws
20-12-2019

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van De Krim Texel? Bekijk het laatste nieuws.

Bekijk het nieuws

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Al 50 jaar Hart voor Texel

Al sinds 1969 zorgen wij voor Texel. Wij maken ons sterk voor een aantrekkelijk en leefbaar eiland, voor onze gasten én voor de Texelaars! Door uw vakantie door te brengen bij De Krim Texel, draagt u bij aan de vitaliteit van het eiland en het behoud van het bijzondere dat Texel te bieden heeft. Dus een fijne vakantie én een goed gevoel!

Lees meer