Zangeres DO

Zaterdag 25 september 2021 in Evenementenhal Texel

Uiteraard zullen wij bij deze voorstelling(en) de richtlijnen van het RIVM hanteren die op dat moment gelden. Mocht de voorstelling vanwege corona-maatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan, dan krijgt u het geld van de bestelde tickets retour. Actuele informatie vindt u op: www.krim.nl/nieuws/coronavirus.

Zangeres DO op Texel

In samenwerking met Theater Floralis organiseert De Krim Texel opnieuw een intiem optreden in Evenementenhal Texel. Dit keer zal zangeres DO, samen met gitarist Erik Rutjes, op zaterdag 25 september 2021 een prachtig akoestisch concert geven.   

'Mijn Kleine Huis'

De keuze om in haar moerstaal te zingen en dichtbij haar muzikale gevoel te blijven, heeft DO geen windeieren gelegd. Het Nederlandstalige album genaamd Momentum volgde en als kers op de taart een reeks uitverkochte theaterconcerten en een meer dan lyrisch publiek. Nu geeft DO wederom een volledig akoestische show, gevuld met een prachtig Nederlandstalig repertoire. Dit repertoire kwam op een magische plek in de Morvan in Frankrijk tot leven. Naast DO’s persoonlijke favorieten van haar laatste albums zullen ook klassiekers als ‘Voorbij’ (duet met Marco Borsato) en ‘Hij Gelooft In Mij’ (#1’s De Beste Zangers van Nederland) klinken. Zing mee met ‘Laat Me’, en laat je ontroeren door ‘Liefde Van Later’ en ‘Zeg Me Dat Het Niet Zo Is’ (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere en intieme avond in Evenementenhal Texel.  

Zangeres DO_Mijn Kleine Huis

Concert informatie

Datum en tijd: zaterdag 25 september 2021, 20:00 – 22.00 uur
Zaal open: 19:00 uur
Locatie: Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim, Roggeslootweg 6, De Cocksdorp.
Tarief ticket: € 22,50 per persoon. Let op, er zijn alleen zitplaatsen te koop.
Parkeren en garderobe: Gratis
Tickets: Koop hier uw tickets. Bestel uw kaarten zonder risico: mocht het concert onverhoopt niet doorgaan, dan krijgt u uw geld terug. Bent u rolstoelafhankelijk neem dan contact op via events@krim.nl of 0222-390118

Maatregelen: Volgens de maatregelen van de Rijksoverheid moet u bij dit evenement een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit bewijs toont aan dat u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft. Lees meer 

Tot 15% korting op uw verblijf

Wilt u dit intieme concert niet missen en genieten van een verblijf op Texel? Blijf dan overnachten! Boek nu uw accommodatie met een korting tot wel 15%*. Wacht niet te lang: er is beperkte beschikbaarheid. Boek hier uw verblijf.

*De korting is niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Tickets zijn niet bij de kortingsprijs inbegrepen. Deze moet u apart bestellen.

Vakantiepark De Krim, chalet type Texel
Evenementen op Texel

Bezoek tijdens uw verblijf een evenement in Evenementenhal Texel of één van onze andere speciale events.

Jan Smit

Jan Smit

De Cocksdorp
26-11-2022

Jan Smit komt op 26 november a.s. optreden in Evenementenhal Texel! Komt u ook? 

De Grote Sinterklaasshow

De Grote Sinterklaasshow

De Cocksdorp
03-12-2022

Geniet van een spetterend sinterklaasfeest samen met de Sint & Friends Liveband. 

Kerstbingo

Kerstbingo

De Cocksdorp
24-12-2022

Doe mee met de gezellige kerstbingo op Vakantiepark De Krim! Leuke prijzen voor iedereen.  

Familiebingo

Familiebingo

De Cocksdorp
27-12-2022 - 07-01-2023

Verschillende dagen in de kerstvakantie wordt er een familiebingo georganiseerd op Vakantiepark De Krim!