Corona Omboek Garantie

Gratis bij uw boeking in 2022

Gratis Corona Omboek Garantie

Zekerheid 3

Vakantie is altijd een heerlijk vooruitzicht. En dat moet ook zo blijven. Maar in de tijd van Corona zijn veel zaken onzeker. Geen nood: als er een negatief reisadvies afgegeven wordt voor reizen in/naar Nederland, kunt u kosteloos omboeken naar een andere datum in hetzelfde jaar als waarvoor u heeft geboekt.

*De Krim Zekerheden gelden voor alle boekingen met een aankomstdatum in 2022 of 2023 die rechtstreeks geboekt zijn bij De Krim Texel (via www.krim.nl of telefonisch 0222-390112). Boekingen via derden, groepsboekingen en boekingen van (voor)seizoen-, vaste – en jaarplaatsen zijn uitgesloten. kunt kosteloos omboeken naar een andere datum in hetzelfde jaar als waarvoor u heeft geboekt.

Wat zijn de voorwaarden van de Corona Omboek Garantie?

  • De reservering is rechtstreeks via De Krim Texel gemaakt met een aankomstdatum in 2022 of 2023. U kunt kosteloos omboeken naar een andere datum in hetzelfde jaar als waarvoor u heeft geboekt.
  • Er geldt een negatief reisadvies voor de gereserveerde verblijfsperiode, welke in het land van herkomst moet worden vermeld op de daarvoor bedoelde, officiële website van de overheid. 
  • Uw geplande verblijf moet 100% betaald zijn voordat we uw verzoek tot omboeking in behandeling kunnen nemen.
Gezin-Duin-Spelen-De-Krim-Texel
De Dennen

Hoe doe ik een beroep op de Corona Omboek garantie? 

  • Uw verzoek om om te boeken kunt u uitsluitend indienen tot 7 dagen voor de aankomstdatum van uw geboekte verblijf. Uw verzoek tot omboeken kunt u doorgeven via omboeken@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. 
  • Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. 
  • De omboeking vindt plaats naar dezelfde accommodatie met een aankomstdatum in 2022 of 2023, op basis van beschikbaarheid. De beschikbaarheid varieert, waarbij sommige accommodaties zijn uitgesloten van deelname. In overleg met u zal gekeken worden naar de beste oplossing.
  • Omboeken van een boeking is 1 x toegestaan. Bij een wens om dezelfde boeking op een later moment nogmaals om te boeken of te annuleren zijn onze reguliere reis- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. De initiële aankomstdatum is dan van toepassing. 
  • Uw omboeking is akkoord na schriftelijk bericht hierover van De Krim Texel. 

Boek uw verblijf op Texel

Met de gratis Corona Omboek Garantie loopt uw vakantie in 2022 of 2023 geen enkel risico wanneer er een negatief reisadvies wordt afgegeven.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 19 mei 2022 10:30