Omboek Garantie

Gratis bij uw boeking in 2024 en/of 2025

Gratis Omboek Garantie

Vakantie is altijd een heerlijk vooruitzicht. En dat moet ook zo blijven. Maar in de tijd van een epidemie (zoals Corona) zijn veel zaken onzeker. Geen nood: als er een negatief reisadvies afgegeven wordt voor reizen in/naar Nederland, kunt u kosteloos omboeken naar een andere datum in hetzelfde jaar als waarvoor u heeft geboekt.

*De Krim Zekerheden gelden voor alle boekingen met een aankomstdatum in 2024 en/of 2025 die rechtstreeks geboekt zijn bij De Krim Texel (via www.krim.nl of telefonisch 0222-390112). Boekingen via derden, groepsboekingen en boekingen van (voor)seizoen-, vaste – en jaarplaatsen zijn uitgesloten.

Wat zijn de voorwaarden van de Omboek Garantie?

  • De reservering is rechtstreeks via De Krim Texel gemaakt met een aankomstdatum in 2024 en/of 2025. U kunt kosteloos omboeken naar een andere datum in hetzelfde jaar als waarvoor u heeft geboekt.
  • Er geldt een negatief reisadvies voor de gereserveerde verblijfsperiode, welke in het land van herkomst moet worden vermeld op de daarvoor bedoelde, officiële website van de overheid.
  • Uw geplande verblijf moet 100% betaald zijn voordat we uw verzoek tot omboeking in behandeling kunnen nemen.
Gezin-Duin-Spelen-De-Krim-Texel
De Dennen

Hoe doe ik een beroep op de Omboek garantie? 

  • Uw verzoek om om te boeken kunt u uitsluitend indienen tot 7 dagen voor de aankomstdatum van uw geboekte verblijf. Uw verzoek tot omboeken kunt u doorgeven via omboeken@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. 
  • Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u de meerprijs extra. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. 
  • De omboeking vindt plaats naar dezelfde accommodatie met een aankomstdatum in 2024 en/of 2025, op basis van beschikbaarheid. De beschikbaarheid varieert, waarbij sommige accommodaties zijn uitgesloten van deelname. In overleg met u zal gekeken worden naar de beste oplossing.
  • Omboeken van een boeking is 1 keer toegestaan. Bij een wens om dezelfde boeking op een later moment nogmaals om te boeken of te annuleren zijn onze reguliere reis- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. De initiële aankomstdatum is dan van toepassing. 
  • Uw omboeking is akkoord na schriftelijk bericht hierover van De Krim Texel. 

Boek uw verblijf op Texel

Met de gratis Omboek Garantie loopt uw vakantie in 2024 en/of 2025 geen enkel risico wanneer er een negatief reisadvies wordt afgegeven.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 12 maart 2024 13:45

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.