Heerlijk uit eten

op Vakantiepark De Krim!

Restaurants gesloten. Eten bestellen en afhalen kan wel. Klik dan hier. 

I.v.m. de maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) is dineren in het restaurant niet mogelijk. Lees meer.

Restaurants op Vakantiepark De Krim

Voor elk moment van de dag!

In het gezellige parkcentrum van Vakantiepark De Krim zijn meerdere restaurants. Hier kunt u op elk moment van de dag terecht, ook als u niet op het park verblijft. Bijvoorbeeld voor een uitgebreid ontbijt, een goede kop koffie met Texels gebak, een ijsje of a la carte lunch of diner. 

  • Verschillende restaurants
  • Sfeervolle terrassen
  • A la carte lunchen en dineren
  • Uitgebreid kindermenu
  • Snack restaurant
  • Afhalen optie!

Vanwege de maatregelen die genomen zijn omtrent het Corona-virus (Covid-19) zijn de restaurants gesloten.

Eten bestellen en afhalen of laten bezorgen kan wel. Klik dan hier.

 Ligging van onze parken op Texel 

kaart van texel
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Vakantiepark De Krim, familievilla

Gourmetten in uw accommodatie

Liever gourmetten in uw bungalow of chalet? Ook dat kan! U hoeft hiervoor alleen een gourmetstel en een pakket af te halen bestaande uit een vleesassortiment, sausjes, kruidenboter en stokbrood.

Bestel hier uw gourmetpakket

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Bestel eenvoudig uw gerechten online!

Zin in een lekkere pizza? Deze kunt u hier online bestellen en vervolgens afhalen bij de Evenementenhal. Liever een krokant patatje of snack? Maak dan hier alvast uw keuze uit het afhaal-assortiment van De Cocksboot. 

NIEUW! Krim Gemak. Geen zin om af te halen? Laat dan uw eten bezorgen. Bekijk hier het assortiment en de mogelijkheden van Krim Gemak! Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel dan hier. 

Bestel vooraf en online alvast uw gerechten
 

Fotoalbum Restaurants 

De restaurants op Vakantiepark De Krim

Vanwege de maatregelen die genomen zijn omtrent het Corona-virus (Covid-19) zijn de restaurants gesloten. Eten bestellen en afhalen kan wel. Klik dan hier.

Kerstdiner, gerecht 4-gangen diner

Restaurant 't Paviljoen

Dit is dé place-to-be op Vakantiepark De Krim. In Restaurant 't Paviljoen kunt u de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt en rond het middaguur worden er heerlijke lunchgerechten geserveerd. Als de kinderen lekker aan het spelen zijn in het kinderspeelparadijs of in het klimpark (beide gratis te gebruiken), kunt u ontspannen wat drinken in het restaurant of op het terras. En heeft u 's avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan, bijvoorbeeld in het sfeervolle theater, of buiten op het terras. 

Restaurant 't Paviljoen, ijsje Le Petit Chef

Le Petit Chef

Wilt u eens dineren op een andere manier? Geniet dan van Le Petit Chef in Restaurant 't Paviljoen. Tijdens dit 3D-diner worden de gerechten niet gewoon aan tafel geserveerd, maar op spektaculaire wijze voor u op tafel bereid (animatie). Gegarandeerd een succes bij jong en oud! Prijs: € 39,50 p.p.. Kinderen t/m 10 jaar 50% korting.  

Vakantiepark De Krim, restaurant De Waddenhoeve

Restaurant De Waddenhoeve

In ons sfeervolle restaurant De Waddenhoeve heeft u ruime keuze uit heerlijke gerechten. Het restaurant heeft de uitstraling van een schitterende hoeve waar u zich meteen thuis voelt. U kunt ook plaatsnemen op het terras. 

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Snackrestaurant De Cocksboot

Voor een snelle maaltijd stapt u ‘op’ De Cocksboot, een snackrestaurant dat tot de verbeelding spreekt omdat het is ingericht als een heus zeeschip. Een kleine greep uit het assortiment: krokante frietjes, kipnuggets, portie saté, broodje kroket en natuurlijk kindermenu’s met een verrassing. 

Wilt u snacks afhalen? Bestel vooraf en online alvast uw gerechten hier.

Vakantiepark De Krim, 't Paviljoen

Jutterscafé Paal 0

Je hebt cafés en je hebt Paal 0… Omringd door een bonte verzameling gejutte spullen ervaart u het eilandgevoel in Jutterscafé Paal 0. Een avondje uit in een bruin café? Dan is dit unieke café een aanrader.

't Paviljoen, Juttersmaal

*Ontstaan van het Juttersmaal

We schrijven december 1843. Over het eiland woedt een zware storm. Vlak voor de kust, ter hoogte van Paal 29, moet de bemanning de strijd met de zee en de wind opgeven. Het schip Ter Goeder Trouw vergaat vlak voor de veilige haven. De lading van het schip, waaronder specerijen uit het verre Oosten die na een lange reis verhandeld zouden worden in Nederland, vormt een interessante buit voor de Texelse jutters. 

Jutten was toen ook al officieel verboden en de jutters verstopten zich in de duinen, wachtend op wat er ging aanspoelen. De ene keer spoelden er vaten peper en kruidnagel aan; de andere keer kerrie. De specerijen gebruikten ze direct. Samen met de jus en een beetje (regen-)water vormden ze een heerlijke bouillon waarin de jutters vlees, vis en groenten konden bereiden. Zo ontdekte Texel al vroeg de vele mogelijkheden van verschillende specerijen. Hun eten bereidden zij in speciale rondgeslagen pannen: de jutterspannen. Dankzij de ronding van deze pannen was het vuur waarop ze kookten niet te zien vanuit de verte.

U geniet van een Juttersmaal voor € 21,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar € 10,50.
Van woensdag tot en met zondag in Restaurant De Waddenhoeve. Reserveer hier online uw tafel. 

Wij zijn er voor Texel

De Krim stelt regelmatig kennis, geld en middelen beschikbaar aan goede doelen op Texel. Zo hebben wij bijvoorbeeld afspraken met de voedselbank op Texel, wij doneren levensmiddelen die in onze restaurants niet meer gebruikt worden. Zorg voor onze omgeving: dat is 'Hart voor Texel' .

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00-17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ    

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2020 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2020 De Krim Texel