Heerlijk uit eten

op Vakantiepark De Krim!

We zijn weer open!

Wilt u lekker uit eten? Reserveer (verplicht) dan hier direct uw tafel!

Eten bestellen en afhalen? Klik dan hier .

Uiteraard gelden er aanvullende hygiëneregels. Lees deze vooraf hier.

Restaurants op Vakantiepark De Krim

Voor elk moment van de dag!

In het gezellige parkcentrum van Vakantiepark De Krim zijn meerdere restaurants. Hier kunt u op elk moment van de dag terecht, ook als u niet op het park verblijft. Bijvoorbeeld voor een uitgebreid ontbijt, een goede kop koffie met Texels gebak, een ijsje of a la carte lunch of diner. 

  • Verschillende restaurants
  • Sfeervolle terrassen
  • A la carte lunchen en dineren
  • Uitgebreid kindermenu
  • Snack restaurant
  • Afhalen optie!

Nieuw in Restaurant 't Paviljoen: Le Petit Chef!
Een unieke 3D-diner belevenis voor jong en oud. Kinderen zullen één en al focus hebben op de tafel, het bord en natuurlijk op de kleine chef die op wonderbaarlijke wijze (animatie) laat zien wat het volgende gerecht wordt. Op aanrader van de grote Chef! (Reserveren verplicht. Prijs € 39,50 p.p. Kinderen t/m 10 jaar 50% korting).

 Ligging van onze parken op Texel 

kaart van texel
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route

Fotoalbum Restaurants 

De restaurants op Vakantiepark De Krim

Kerstdiner, gerecht 4-gangen diner

Restaurant 't Paviljoen

Dit is dé place-to-be op Vakantiepark De Krim. In Restaurant 't Paviljoen kunt u de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt en rond het middaguur worden er heerlijke lunchgerechten geserveerd. Als de kinderen lekker aan het spelen zijn in het kinderspeelparadijs of in het klimpark (beide gratis te gebruiken), kunt u ontspannen wat drinken in het restaurant of op het terras. En heeft u 's avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan, bijvoorbeeld in het sfeervolle theater, of buiten op het terras. 

Bekijk hier alvast de menukaart van Restaurant 't Paviljoen (pdf).

Vanwege hygiëne maatregelen omtrent COVID-19 is vooraf reserveren verplicht.  

Restaurant 't Paviljoen, ijsje Le Petit Chef

Le Petit Chef

Wilt u eens dineren op een andere manier? Geniet dan van Le Petit Chef in Restaurant 't Paviljoen. Tijdens dit 3D-diner worden de gerechten niet gewoon aan tafel geserveerd, maar op spektaculaire wijze voor u op tafel bereid (animatie). Gegarandeerd een succes bij jong en oud! Prijs: € 39,50 p.p.. Kinderen t/m 10 jaar 50% korting.  

Bekijk hier alvast de menukaart (pdf). 

Vanwege hygiëne maatregelen omtrent COVID-19 is vooraf reserveren verplicht.  

Vakantiepark De Krim, restaurant De Waddenhoeve

Restaurant De Waddenhoeve

In ons sfeervolle restaurant De Waddenhoeve heeft u ruime keuze uit heerlijke gerechten. Het restaurant heeft de uitstraling van een schitterende hoeve waar u zich meteen thuis voelt. U kunt ook plaatsnemen op het terras. 

Bekijk hier alvast de menukaart (pdf). 

Vanwege hygiëne maatregelen omtrent COVID-19 is vooraf reserveren verplicht. Buiten het seizoen is het restaurant gesloten.

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Snackrestaurant De Cocksboot

Voor een snelle maaltijd stapt u ‘op’ De Cocksboot, een snackrestaurant dat tot de verbeelding spreekt omdat het is ingericht als een heus zeeschip. Een kleine greep uit het assortiment: krokante frietjes, kipnuggets, portie saté, broodje kroket en natuurlijk kindermenu’s met een verrassing. 

Bekijk hier alvast de menukaart (pdf). 

Wilt u snacks afhalen? Bestel vooraf en online alvast uw gerechten hier.

Vakantiepark De Krim, 't Paviljoen

Jutterscafé Paal 0

Je hebt cafés en je hebt Paal 0… Omringd door een bonte verzameling gejutte spullen ervaart u het eilandgevoel in Jutterscafé Paal 0. Een avondje uit in een bruin café? Dan is dit unieke café een aanrader.

't Paviljoen, Juttersmaal

*Ontstaan van het Juttersmaal

We schrijven december 1843. Over het eiland woedt een zware storm. Vlak voor de kust, ter hoogte van Paal 29, moet de bemanning de strijd met de zee en de wind opgeven. Het schip Ter Goeder Trouw vergaat vlak voor de veilige haven. De lading van het schip, waaronder specerijen uit het verre Oosten die na een lange reis verhandeld zouden worden in Nederland, vormt een interessante buit voor de Texelse jutters. 

Jutten was toen ook al officieel verboden en de jutters verstopten zich in de duinen, wachtend op wat er ging aanspoelen. De ene keer spoelden er vaten peper en kruidnagel aan; de andere keer kerrie. De specerijen gebruikten ze direct. Samen met de jus en een beetje (regen-)water vormden ze een heerlijke bouillon waarin de jutters vlees, vis en groenten konden bereiden. Zo ontdekte Texel al vroeg de vele mogelijkheden van verschillende specerijen. Hun eten bereidden zij in speciale rondgeslagen pannen: de jutterspannen. Dankzij de ronding van deze pannen was het vuur waarop ze kookten niet te zien vanuit de verte.

U geniet van een Juttersmaal voor € 21,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar € 10,50.
Van woensdag tot en met zondag in Restaurant De Waddenhoeve. Reserveer hier online uw tafel. 

Vakantiepark De Krim, familievilla

Gourmetten of bbq'en bij uw accommodatie

Liever gourmetten in uw bungalow of chalet? Ook dat kan! U hoeft hiervoor alleen een gourmetstel en een pakket af te halen bestaande uit een vleesassortiment, sausjes, kruidenboter en stokbrood.

Of barbecueën met lekker weer? Kies uit drie verschillende BBQ pakketten inclusief alle benodigdheden zoals een barbecue, tangen, plastic bestek, borden etc. Denkt u er wel aan om dit vooraf te reserveren?

Bestel hier uw gourmet- of barbecuepakket 

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Maaltijden, snacks en pizza's afhalen

Geniet u op en top van de vakantie en heeft u geen zin om te koken? U kunt bij ’t Paviljoen en bij snackrestaurant De Cocksboot maaltijden afhalen.Ook kunt u lekkere pizza’s afhalen bij de Evenementenhal! Lekker eten zonder afwas. Dus laat die pannen maar in de kast!

Bestel vooraf en online alvast uw gerechten
 

Wij zijn er voor Texel

De Krim stelt regelmatig kennis, geld en middelen beschikbaar aan goede doelen op Texel. Zo hebben wij bijvoorbeeld afspraken met de voedselbank op Texel, wij doneren levensmiddelen die in onze restaurants niet meer gebruikt worden. Zorg voor onze omgeving: dat is 'Hart voor Texel' .

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00-17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ    

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2020 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2020 De Krim Texel