Heerlijk uit eten

op Vakantiepark De Krim!

We zijn weer open!

Wilt u lekker uit eten? Reserveer (verplicht) dan hier direct uw tafel!

Eten bestellen of laten bezorgen? Klik dan hier.

Uiteraard gelden er aanvullende hygiëneregels. Lees deze vooraf hier.

Restaurants op Vakantiepark De Krim

Voor elk moment van de dag!

In het gezellige parkcentrum van Vakantiepark De Krim zijn meerdere restaurants. Hier kunt u op elk moment van de dag terecht, ook als u niet op het park verblijft. Bijvoorbeeld voor een uitgebreid ontbijt, een goede kop koffie met Texels gebak, een ijsje of a la carte lunch of diner. 

  • Verschillende restaurants
  • Sfeervolle terrassen
  • A la carte lunchen en dineren
  • Uitgebreid kindermenu
  • Snack restaurant
  • Afhaal & bezorgen!

Nieuw in Restaurant 't Paviljoen: Le Petit Chef!
Een unieke 3D-diner belevenis voor jong en oud. Kinderen zullen één en al focus hebben op de tafel, het bord en natuurlijk op de kleine chef die op wonderbaarlijke wijze (animatie) laat zien wat het volgende gerecht wordt. Op aanrader van de grote Chef! (Wilt u reserveren? Kies dan voor de optie 3-D Diner Le Petit Chef tijdens het reserveren. Prijs € 39,50 p.p. Kinderen t/m 10 jaar 50% korting).

 Ligging van onze parken op Texel 

kaart van texel
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route

Fotoalbum Restaurants 

De restaurants op Vakantiepark De Krim

Kerstdiner, gerecht 4-gangen diner

't Paviljoen

Dit is dé place-to-be op De Krim. Ontspannen wat drinken, terwijl de kinderen lekker spelen. Trek gekregen van al dat spelen? Schuif dan aan tafel, bijvoorbeeld in het sfeervolle theater, of buiten op het terras. Vanwege hygiëne maatregelen omtrent COVID-19 is vooraf reserveren verplicht ('t Paviljoen).  

Bekijk hier alvast de menukaart van 't Paviljoen (pdf)
Bekijk hier alvast de menukaart van Le Petit Chef (pdf) 

Nieuw: Le Petit Chef. Tijdens dit 3D-diner spectakel wordt het gerecht op wonderbaarlijke wijze voor u op tafel bereid (animatie). Reserveren voor Le Petit Chef is noodzakelijk. (Wilt u reserveren? Kies dan voor de optie 3-D Diner Le Petit Chef tijdens het reserveren . Prijs € 39,50 p.p. Kinderen t/m 10 jaar 50% korting). 

Vakantiepark De Krim, restaurant Noordwest 12

Restaurant Noordwest 12

In Noordwest 12 kunt u de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt. Rond het middaguur worden heerlijke lunchgerechten geserveerd. Na een dagje Texel kunt u ’s avonds aanschuiven voor een à-la-carte-menu. Vanwege hygiëne maatregelen omtrent COVID-19 is vooraf reserveren verplicht ('t Paviljoen).

Bekijk hier alvast de menukaart (pdf) 

Vakantiepark De Krim, restaurant De Waddenhoeve

Restaurant De Waddenhoeve

In ons sfeervolle restaurant De Waddenhoeve heeft u ruime keuze uit heerlijke gerechten. Het restaurant heeft de uitstraling van een schitterende hoeve waar u zich meteen thuis voelt. U kunt ook plaatsnemen op het terras. Vanwege hygiëne maatregelen omtrent COVID-19 is vooraf reserveren verplicht.

Bekijk hier alvast de menukaart (pdf) 

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Snackrestaurant De Cocksboot

Voor een snelle maaltijd stapt u ‘op’ De Cocksboot, een snackrestaurant dat tot de verbeelding spreekt omdat het is ingericht als een heus zeeschip. Een kleine greep uit het assortiment: krokante frietjes, kipnuggets, portie saté, broodje kroket en natuurlijk kindermenu’s met een verrassing. Snacks afhalen of laten bezorgen? Bestel vooraf en online alvast uw gerechten hier.

Bekijk hier alvast de menukaart (pdf)      

Vakantiepark De Krim, 't Paviljoen

Jutterscafé Paal 0

Je hebt cafés en je hebt Paal 0… Omringd door een bonte verzameling gejutte spullen ervaart u het eilandgevoel in Jutterscafé Paal 0. Een avondje uit in een bruin café? Dan is dit unieke café een aanrader.

't Paviljoen, Juttersmaal

*Ontstaan van het Juttersmaal

We schrijven december 1843. Over het eiland woedt een zware storm. Vlak voor de kust, ter hoogte van Paal 29, moet de bemanning de strijd met de zee en de wind opgeven. Het schip Ter Goeder Trouw vergaat vlak voor de veilige haven. De lading van het schip, waaronder specerijen uit het verre Oosten die na een lange reis verhandeld zouden worden in Nederland, vormt een interessante buit voor de Texelse jutters. 

Jutten was toen ook al officieel verboden en de jutters verstopten zich in de duinen, wachtend op wat er ging aanspoelen. De ene keer spoelden er vaten peper en kruidnagel aan; de andere keer kerrie. De specerijen gebruikten ze direct. Samen met de jus en een beetje (regen-)water vormden ze een heerlijke bouillon waarin de jutters vlees, vis en groenten konden bereiden. Zo ontdekte Texel al vroeg de vele mogelijkheden van verschillende specerijen. Hun eten bereidden zij in speciale rondgeslagen pannen: de jutterspannen. Dankzij de ronding van deze pannen was het vuur waarop ze kookten niet te zien vanuit de verte.

Vakantiepark De Krim, familievilla

Gourmetten in uw accommodatie

Liever gourmetten in uw bungalow of chalet? Ook dat kan! U hoeft hiervoor alleen een gourmetstel en een pakket af te halen bestaande uit een vleesassortiment, sausjes, kruidenboter en stokbrood. Denkt u er wel aan om dit vooraf te reserveren?

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Maaltijden afhalen & bezorgen

Geniet u op en top van de vakantie en heeft u geen zin om te koken? U kunt bij ’t Paviljoen en bij snackrestaurant De Cocksboot maaltijden afhalen en laten bezorgen. Lekker eten zonder afwas. Dus laat die pannen maar in de kast!

Bestel vooraf en online alvast uw gerechten

Wij zijn er voor Texel

De Krim stelt regelmatig kennis, geld en middelen beschikbaar aan goede doelen op Texel. Zo hebben wij bijvoorbeeld afspraken met de voedselbank op Texel, wij doneren levensmiddelen die in onze restaurants niet meer gebruikt worden. Zorg voor onze omgeving: dat is 'Hart voor Texel' .

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00-17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ    

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2020 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2020 De Krim Texel