SuperDagActie voor de snelle beslisser

50% korting op een verblijf tot 12 februari 2021 

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat De Krim Texel 50 jaar. Ter ere hiervan sluiten we ons jubileumjaar af met een ongekende SuperDagActie! Ontvang tot 31 december 23:59 uur maar liefst 50% korting* op een verblijf in de periode van 4 januari t/m 12 februari 2021. Mis deze kans niet en begin het nieuwe jaar met een heerlijk verblijf op Texel! 

* Deze actie is alleen geldig tot 31-12-2020 23:59 uur voor het reserveren van een chalet of familievilla op Vakantiepark De Krim, een landhuis of villa op bungalowpark ’t Hoogelandt of een villa op Villapark De Koog (m.u.v. de zwembadvilla) voor een weekend of midweek met een aankomst tussen 4 januari en 12 februari 2021.

Golfen in de duinen

Op Golfbaan De Texelse

Faciliteit open met aanpassingen

De golfbaan is open (vooraf online reserveren, max. 4 personen per flight). Het restaurant, de kleedruimtes en de douches zijn gesloten. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19). Lees meer

Golfbaan De Texelse

Uitdagende golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Bij de echte golfkenners roept Golfbaan De Texelse vergelijkingen op met authentieke Engels/Schotse golfbanen: de zogenaamde ‘links courses', vanwege de prachtige ligging in de duinen. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Afhankelijk van de windrichting kunt u op de baan de zee horen ruisen.

Gasten van De Krim Texel ontvangen 30% korting op greenfees bij Golfbaan De Texelse!

  • 18 Holes Par 72 baan
  • 9 Holes Par 3 baan
  • Putting Green en Chipping Ground
  • Golfschool
  • Driving Range, deels overkapt
  • Clubhuis met restaurant en golfshop

 Ligging van onze parken op Texel 

kaart van texel
Golfbaan De Texelse
Roggeslootweg 3, De Cocksdorp
Plan uw route
Golfbaan De Texelse, golfschool

Voor iedereen

De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72-baan met uitdagende hindernissen. De holes hebben veel reliëf, wat spelen afwisselend en uitdagend maakt. Het afslagpunt op 6 meter hoogte is spectaculair! Uniek is de Par 3-baan waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. Maar ook als u nog nooit heeft gespeeld en dit eens wilt proberen bent u van harte welkom!  

Golfbaan De Texelse

Awards Golfbaan De Texelse

Golfbaan De Texelse is bekroond met de volgende awards:

  • Recommended-predicaat van Leading Courses - 2017
  • Recommended-predicaat van Leading Courses - 2016
  • Recommended-predicaat van Leading Courses - 2015
  • A-status van de NGF

Fotoalbum Golfbaan De Texelse

Nieuws & Aanbiedingen

'Take away' bij Hotel Molenbos

13 februari 2021
Geniet van goede maaltijden op uw hotelkamer! Dat heeft zo zijn voordelen…

De Texelse droombaan van Europa

11 februari 2021
Volgens De Telegraaf moet elke golfliefhebber deze baan hebben bezocht.

Golflessen

De gekwalificeerde PGAH-professionals van Golfschool Texel verzorgen wekelijks introductielessen. Privélessen en de cursussen GVB of handicapverbetering zijn eveneens mogelijk. 

Golfbaan De Texelse, clubhuis

Clubhuis

Golfclubhuis ’t Hanenhuus is een ontmoetingsplek met een prachtig uitzicht over de baan en duinen. U kunt er bijvoorbeeld heerlijk koffie drinken, lunchen of genieten van een snack in de middag.

Wij zorgen voor Texel

In de waterberging van de golfbaan ligt een groot aantal zonnepanelen. Deze panelen wekken jaarlijks ongeveer de helft van het energieverbruik van Vakantiepark De Krim op. Zorg voor onze omgeving: dat is 'Hart voor Texel' .

Golfarrangementen

Koppel het golfen op De Texelse aan een heerlijk verblijf op het eiland. Na een ronde golfen kunt u Texel verkennen. Er zijn verschillende 2-daagse en 3-daagse arrangementen samengesteld met leuke extra's! U verblijft in Hotel Molenbos, gelegen op een steenworp afstand van De Texelse. Het kleinschalige hotel is een prettige uitvalsbasis, is recent nog compleet gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Bekijk de golfarrangementen      

Vraag of opmerking?

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. 

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.

Redactie De Krim Texel
Update: 8 mei 2020 12:00

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2021 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2021 De Krim Texel