In actie voor KNRM

Veel geld ingezameld voor dit goede doel

De Krim Texel in actie voor de KNRM

Op vrijdag 23 november 2018 nam De Krim Texel een hele dag belangeloos deel aan het belevingsevenement Captain of Sales. We gingen daar de ‘strijd’ aan met tientallen andere teams om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). In totaal heeft deze dag € 117.500 opgeleverd voor de KNRM!

Boot-KNRM-Activiteit-De-Krim-Texel-2

Texel en het werk van de KNRM

Texel is onlosmakelijk verbonden met de zee. Wanneer u op Texel bent geniet u waarschijnlijk ook van de zee, bijvoorbeeld door te zwemmen, zeilen of surfen. Hoe fijn is het dan om te weten dat er mensen vrijwillig klaar staan om u te helpen, mocht u onverhoopt in de problemen komen. De zee is immers onvoorspelbaar. 

De helden van de KNRM zetten zich dagelijks vrijwillig in om mensen in nood te redden. De KNRM is volledig afhankelijk van donaties, daarom vinden wij het belangrijk de KNRM te steunen. 

Lees meer over de KNRM

Resultaat-Captain-of-Sales-KNRM-2018

Het resultaat

Omdat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties, is geld heel erg welkom. We hebben samen met de andere deelnemers aan het evenement Captain of Sales in totaal € 117.500 ingezameld voor de KNRM. 

Wij bedanken onze gasten, eigenaren van de woningen op ons vakantiepark en vele andere relaties die een vrijwillige bijdrage hebben gedoneerd voor de KNRM. Geweldig dat we zoveel ondersteuning hebben mogen ontvangen voor dit goede doel!

Wat heeft de KNRM nodig?  

U zult begrijpen dat de vrijwilligers van de KNRM hun werk pas goed en veilig kunnen uitvoeren als zij beschikken over de juiste middelen. Daar is veel geld voor nodig! Een overlevingspak kost bijvoorbeeld €1300,- en een opleidingstraject loopt al gauw op tot zo’n €4300,- per vrijwilliger.  

De actie van De Krim Texel is afgelopen, maar wilt u de KNRM alsnog ondersteunen? Dat kan rechtstreeks via de KNRM.
Direct doneren 

Captain of Sales

Captain of Sales is een jaarlijks terugkerend belevingsevenement van de KNRM. De deelnemende (sales)teams werven middels uitdagende opdrachten donaties voor de KNRM. Het team met de hoogste som aan donaties wint de titel Captain of Sales. Omdat Texel niet zonder het werk van de KNRM kan, heeft De Krim Texel zich hier in 2018 belangeloos voor ingezet. Wilt u ook deelnemen aan Captain of Sales? Lees meer 

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.