Seizoenplaatsen

op Camping Kogerstrand

Seizoenplaatsen op Camping Kogerstrand

De Koog, Texel

  • Unieke duincamping
  • Direct naast het strand
  • Dichtbij badplaats De Koog
  •  Indoor speeltuin
  • Gratis WiFi
  • Goed weer garantie

Vanaf uw seizoenplaats tussen de ruige duinen op Camping Kogerstrand hoeft u maar één duinenrij over te steken en dan staat u aan zee. Zo heeft u ook tijdens een weekendje of een paar dagen Texel meteen het vakantiegevoel te pakken!

Camping Kogerstrand

Camping Kogerstrand is een heerlijke uitvalsbasis. Omringd door duinen met het ruisen van de zee op de achtergrond komt u helemaal tot rust. De seizoenplaatsen op Kogerstrand liggen verspreid over het terrein en variëren van afmeting en ligging. Ieder plekje is uniek!

Ligging

De ligging van Kogerstrand is net zo uniek als de camping zelf. Midden in Nationaal Park Duinen van Texel, slechts een paar minuten lopen vanaf het strand en op een steenworp afstand van het gezellige badplaatsje De Koog. Vanaf de camping heeft u direct aansluiting op fiets- en wandelpaden.

Sanitair

De sanitaire voorzieningen liggen verspreid over het terrein. Naast moderne en nieuwe gebouwen zijn er ook oudere toiletgebouwen welke in 2014 volledig zijn opgeknapt en voorzien zijn van een unieke binnenkant. De gebouwen beschikken over douches met gratis warm water, toiletten, wasruimtes en vaatwasplaatsen.

Een seizoen lang genieten

Camping Kogerstrand is open van maart tot eind oktober. In de tussenliggende periode krijgt de natuur weer de ruimte die de camping z'n charme geeft. Hierdoor is het alleen mogelijk om een toercaravan op uw seizoenplaats te zetten. Winterstalling kunt u desgewenst zelf regelen bij een van de boeren op Texel.

Meer informatie en reserveren

Onderaan deze pagina kunt u direct online de beschikbaarheid van de seizoenplaatsen bekijken en uw favoriete seizoenplaats reserveren. Heeft u een vraag over een seizoenplaats op Camping Kogerstrand? Neem dan contact met ons op. 

Reviews van onze campings

9,1
9,1 van 10

Score uit 13851 reviews

100% echte reviews van gasten

Fotoalbum seizoenplaatsen op Texel

Adres & Route

Camping Kogerstrand
Badweg 33
1796 AA De Koog - Texel

Plan hier uw route

kaart-tx-midden-nieuw
Camping Kogerstrand

Interesse in een seizoenplaats?