Uw seizoenplaats

op Camping De Krim

Een seizoenplaats huren?

Wilt u (ook) in 2023 volop genieten van een seizoenplaats op Camping De Krim? Vul dan hieronder het antwoordformulier in. Wij ontvangen uw reactie graag vóór 1 september 2022.

Aanvullende informatie
Tarieven Seizoenplaatsen Camping De Krim 2023 (pdf)
Recron voorwaarden Seizoenplaatsen (pdf)
Aanvullende voorwaarden Seizoenplaatsen Camping De Krim (pdf)

Registratieformulier Seizoenplaatsen Camping De Krim 2023

Indien u voor 2023 wel een seizoenplaats wilt maar liever op een andere plaats wilt staan, vermeld dan hieronder uw wens(en).

Zwembad

U kunt maximaal 6 jaarkaarten voor Zwembad De Krim aanschaffen. Deze zijn persoonsgebonden. Geef hieronder aan hoeveel jaarkaarten u wenst. 

Vul vervolgens de naam en de geboortedatum van alle kaarthouders in. Voor nieuwe kaarthouders ontvangen we graag separaat een pasfoto. Voor kaarthouders die gelijk zijn aan 2022 zullen wij de pasfoto hergebruiken. Mocht u liever een nieuwe pasfoto aan willen leveren dan kan dat. Foto's kunt u aanleveren bij seizoensplaatsen@krim.nl.

Maak uw keuze

Vermeld hieronder de namen voor de gepersonaliseerde zwembadkaarten

Medegerechtigden tot gebruik 

Medegerechtigd tot het gebruik zijn de partner alsmede de tot het gezin behorende inwonende kinderen (zie artikel 2.A van de Aanvullende voorwaarden Seizoenplaatsen Camping De Krim). Indien u gebruik wilt maken van deze regeling verzoeken wij hieronder de namen (max. 6) in te vullen.

Annuleringsfonds

Wilt u gebruikmaken van het Annuleringsfonds? Dit bedraagt 6,5% van de huurprijs.

Door het verzenden van dit formulier bevestigd u de Recronvoorwaarden voor Seizoenplaatsen en de Aanvullende voorwaarden seizoenplaatsen Camping De Krim te hebben gelezen en gaat u akkoord met de inhoud daarvan.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.