De tijd van je leven

Winactie Beachcamp Texel

Win een Beachcamp voor 2 personen!

Geweldige kans! Samen met je beste vriend of vriendinnetje op vakantie naar Texel! Of je nu met of zonder je ouders op Texel blijft overnachten, het gaat sowieso de tijd van je leven worden. Zwemmen in zee, stoere activiteiten op het strand en natuurlijk heel veel surfen! De Beachcamps op Texel worden aangeboden door Surfschool Foamball tijdens onderstaande weken: 

  • Week 1: maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2019
  • Week 2: maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2019
  • Week 3: maandag 29 juli t/m vrijdag 02 augustus 2019
  • Week 4: maandag 05 t/m vrijdag 09 augustus 2019
  • Week 5: maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019
  • Week 6: maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus 2019 

Instagram Beachcamp Winactie!

Win een onwijs tof BEACHCAMP TEXEL voor twee personen t.w.v. 199 euro pp! Volg onderstaande stappen om te winnen:  

1. Ga naar Instagram
2. Volg beide @surfschoolfoamball & @dekrimtexel
3. Tag je vriend(in) onder het bericht van de winactie
4. Like beide dit bericht

We maken de winnaar op 1 juli bekend! Succes! En wie weet zien wij jullie deze zomer op Texel!   

Tip: Combineer het Beachcamp met een verblijf op Camping Kogerstrand
Geen gedoe met het opzetten van een tent of een lek luchtbed. Want de ingerichte jeugdtenten - met echte bedden - op het jongerenterrein van Texelcamping Kogerstrand staan al voor je klaar. Slaapzak uitrollen en het vakantie vieren kan beginnen!

Voorwaarden:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie ‘Win een Beach Camp passe-partout voor 2 personen’ die wordt georganiseerd door De Krim Texel en beschikbaar is gesteld door Beach Camps Texel. Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. De Krim Texel behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.

1. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag/winactie.

2. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

3. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Als dan is De Krim Texel gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

4. De Krim Texel is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs. De prijzen (producten) zijn al gebruikt voor het testen en reviewen. Enige gebruikssporen zullen te vinden zijn.

5. De Krim Texel is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs. In het geval dat de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een aangetekend verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.). De Krim Texel kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet ingeval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten.

6. Deelname is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Nederland.

7. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag/winactie kunt u contact met ons opnemen via: marketing@krim.nl

8. Er kan gebruik worden gemaakt van de prijs in de volgende periode: 15 juli t/m 2 september 2019. 

9. Na de definitieve boeking bij Beach Camps Texel zijn de Algemene Voorwaarden van Beach Camps Texel van toepassing. De Krim Texel is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

10. De aanbieder, De Krim Texel, is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer.

Ligging van de camping op Texel

kaart van texel
Camping Kogerstrand
Badweg 33, De Koog
Bekijk de camping

Fotoalbum Jongerencamping De Koog

Je vindt onze jeugdtenten op

Camping Kogerstrand, duinplek zonder stroom

Camping Kogerstrand

Verblijf in een duinpannetje op deze heerlijke duincamping aan zee in De Koog.

Online reserveringssysteem is up-to-date

Texel is erg populair. Het kan dus zo zijn dat het park, de accommodatie of de kampeerplaats van uw voorkeur in de door u gekozen periode helaas niet meer beschikbaar is. Ons online reserveringssysteem vermeldt altijd de actuele beschikbaarheid. Het online boekingssysteem is direct gekoppeld aan ons reserveringssysteem en wordt voortdurend geüpdatet. De beschikbaarheid online is gelijk aan de beschikbaarheid via ons contactcenter!  

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Heeft u nog niet de accommodatie gevonden die u zoekt? Dan kunt u via onderstaand formulier een vrijblijvende reserveringsaanvraag bij ons kenbaar maken. Wij zullen ons best doen om een alternatief voor u te vinden die aansluit bij uw wensen en zullen u dan een vrijblijvende aanbieding doen.

Campingplaatsen en camperplaatsen zijn voor zomervakantie 2022 helemaal volgeboekt, hiervoor kunnen wij u helaas ook geen alternatieven meer bieden.

- maak uw keuze -

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.