SuperDagActie voor de snelle beslisser

50% korting op een verblijf tot 12 februari 2021 

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat De Krim Texel 50 jaar. Ter ere hiervan sluiten we ons jubileumjaar af met een ongekende SuperDagActie! Ontvang tot 31 december 23:59 uur maar liefst 50% korting* op een verblijf in de periode van 4 januari t/m 12 februari 2021. Mis deze kans niet en begin het nieuwe jaar met een heerlijk verblijf op Texel! 

* Deze actie is alleen geldig tot 31-12-2020 23:59 uur voor het reserveren van een chalet of familievilla op Vakantiepark De Krim, een landhuis of villa op bungalowpark ’t Hoogelandt of een villa op Villapark De Koog (m.u.v. de zwembadvilla) voor een weekend of midweek met een aankomst tussen 4 januari en 12 februari 2021.

De tijd van je leven

Winactie Beachcamp Texel

Win een Beachcamp voor 2 personen!

Geweldige kans! Samen met je beste vriend of vriendinnetje op vakantie naar Texel! Of je nu met of zonder je ouders op Texel blijft overnachten, het gaat sowieso de tijd van je leven worden. Zwemmen in zee, stoere activiteiten op het strand en natuurlijk heel veel surfen! De Beachcamps op Texel worden aangeboden door Surfschool Foamball tijdens onderstaande weken: 

  • Week 1: maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2019
  • Week 2: maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2019
  • Week 3: maandag 29 juli t/m vrijdag 02 augustus 2019
  • Week 4: maandag 05 t/m vrijdag 09 augustus 2019
  • Week 5: maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019
  • Week 6: maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus 2019 

Instagram Beachcamp Winactie!

Win een onwijs tof BEACHCAMP TEXEL voor twee personen t.w.v. 199 euro pp! Volg onderstaande stappen om te winnen:  

1. Ga naar Instagram
2. Volg beide @surfschoolfoamball & @dekrimtexel
3. Tag je vriend(in) onder het bericht van de winactie
4. Like beide dit bericht

We maken de winnaar op 1 juli bekend! Succes! En wie weet zien wij jullie deze zomer op Texel!   

Tip: Combineer het Beachcamp met een verblijf op Camping Kogerstrand
Geen gedoe met het opzetten van een tent of een lek luchtbed. Want de ingerichte jeugdtenten - met echte bedden - op het jongerenterrein van Texelcamping Kogerstrand staan al voor je klaar. Slaapzak uitrollen en het vakantie vieren kan beginnen!

Voorwaarden:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie ‘Win een Beach Camp passe-partout voor 2 personen’ die wordt georganiseerd door De Krim Texel en beschikbaar is gesteld door Beach Camps Texel. Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. De Krim Texel behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.

1. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag/winactie.

2. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

3. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Als dan is De Krim Texel gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

4. De Krim Texel is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs. De prijzen (producten) zijn al gebruikt voor het testen en reviewen. Enige gebruikssporen zullen te vinden zijn.

5. De Krim Texel is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs. In het geval dat de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een aangetekend verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.). De Krim Texel kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet ingeval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten.

6. Deelname is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Nederland.

7. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag/winactie kunt u contact met ons opnemen via: marketing@krim.nl

8. Er kan gebruik worden gemaakt van de prijs in de volgende periode: 15 juli t/m 2 september 2019. 

9. Na de definitieve boeking bij Beach Camps Texel zijn de Algemene Voorwaarden van Beach Camps Texel van toepassing. De Krim Texel is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

10. De aanbieder, De Krim Texel, is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer.

Ligging van de camping op Texel

kaart van texel
Camping Kogerstrand
Badweg 33, De Koog
Bekijk de camping

Fotoalbum Jongerencamping De Koog

Je vindt onze jeugdtenten op:

Camping Kogerstrand, duinplek zonder stroom

Camping Kogerstrand

Heerlijke duincamping aan zee in De Koog.

Online reserveringssysteem is up-to-date

We ontvangen veel telefoontjes en e-mails van mensen met de vraag of ons reserveringssysteem wel goed werkt, omdat ze niet de gewenste accommodatie of kampeerplaats kunnen boeken. Het reserveringssysteem werkt naar behoren, maar Texel is erg populair. Het kan dus zeker zo zijn dat het park, de accommodatie of de kampeerplaats van uw voorkeur in de door u gekozen periode helaas niet meer beschikbaar is. Ons online reserveringssysteem vermeldt altijd de actuele beschikbaarheid. Het online boekingssysteem is direct gekoppeld aan ons reserveringssysteem en wordt voortdurend geüpdatet. De beschikbaarheid online is gelijk aan de beschikbaarheid via ons contactcenter!
Bekijk ons complete aanbod op Texel  

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2021 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2021 De Krim Texel