Arrangementen feestdagen

Smakelijke arrangementen voor de feestdagen 

Ontdek onze culinaire mogelijkheden om van de feestdagen wat speciaals te maken, zonder dat u hier zelf veel werk van heeft. Maak uw keuze uit de diverse Kerst- en Oud & Nieuwarrangementen van ons restaurant op Vakantiepark De Krim. Van sfeervol kerstontbijt tot uitgebreid 4-gangen diner en heerlijk live-cooking buffet. Liever gourmetten in uw accommodatie? Bestel dan lekker makkelijk een compleet gourmetpakket! Dat wordt gegarandeerd genieten…

Kerstarrangement

Uit eten met Kerst? Kies uit vele culinaire mogelijkheden en kom helemaal in de kerststemming! Bekijk voor een impressie van de mogelijkheden hieronder het aanbod van 2019. 

Op zoek naar leuke tips en evenementen tijdens de kerstvakantie? 

Bezoek de kerstvakantiepagina.

Oud & Nieuw arrangementen

Kom de jaarwisseling vieren met een smakelijk Nieuwjaarsarrangement! Bekijk voor een impressie van de mogelijkheden hieronder het aanbod van 2019.

Bekijk hier leuke tips voor Oud & Nieuw. 

Restaurants

Beleef samen de mooiste momenten in een sfeervolle accommodatie

Nog niet geboekt? Er zijn nog enkele accommodaties beschikbaar met kortingen tot wel 20%! 

Online reserveringssysteem is up-to-date

Texel is erg populair. Het kan dus zo zijn dat het park, de accommodatie of de kampeerplaats van uw voorkeur in de door u gekozen periode helaas niet meer beschikbaar is. Ons online reserveringssysteem vermeldt altijd de actuele beschikbaarheid. Het online boekingssysteem is direct gekoppeld aan ons reserveringssysteem en wordt voortdurend geüpdatet. De beschikbaarheid online is gelijk aan de beschikbaarheid via ons contactcenter!