Vragen?

Uw Texelvakantie boeken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Direct boeken

Uw voordeel van direct online boeken bij De Krim:

De beste prijs/kwaliteit Ruime keuze
Eigen gastrecensies Géén voorkeurskosten

Opening zwembad Vakantiepark De Krim

In september 2016 is het oude zwembad op Vakantiepark De Krim gesloopt om ruimte te maken voor een nieuw, groter zwembad. Vandaag, 6 juli 2017, is het nieuwe zwembad geopend.

Opening

Vanmorgen om 10.00 uur is het nieuwe zwembad op Vakantiepark De Krim geopend. De ceremonie begon met drie toespraken, uitgesproken doorde President-commissaris van de Raad van Commissarissen de heer N. Jimmink, de heer A. Tuin namens Aannemingsbedrijf A. Tuin uit Den Helder en Iwan Groothuis, Algemeen Directeur van De Krim Texel. De openingshandeling werd vervolgens verricht door Menno Siebinga. Menno Siebinga is de zoon van dokter R.R. Siebinga. Dokter Siebinga speelde een cruciale rol bij oprichting van Exploitatiemaatschappij De Krim en was tot op hoge leeftijd een trouwe en gewaardeerde aandeelhouder.Menno gleed samen met zijn kinderen van de familieglijbaan door het lintje en daarmee werd het zwembad geopend verklaard.

De bouw van het nieuwe zwembad

De Krim Texel vindt het belangrijk dat verdiensten op juiste manier aangewend worden en zo veel mogelijk ten gunste van Texel komen.  Er is bij de bouw daarom zoveel mogelijk gewerkt met partijen van Texel. “De bouw is goed en volgens planning verlopen. Daar zijn we heel blij mee, zeker met het oog op de zomervakantie die nu voor de deur staat” vertelt Iwan Groothuis, Directeur van De Krim Texel. “Alle betrokken partijen hebben de afgelopen maanden met man en macht gewerkt om de deadline te halen. Het slopen van het oude zwembad en bouwen van het nieuwe zwembad in negen maanden is een unieke prestatie, want dit is flink sneller dan de tijd die hier normaal voor staat. Hierbij hebben we de overlast voor onze gasten tot een minimum kunnen beperken.”

Daggasten

Het zwembad is in eerste instantie bedoeld voor gasten van Vakantiepark De Krim, zij kunnen hier vanaf vandaag 14.00uur gebruik van maken. Buiten het hoogseizoen zal het zwembad tegen betaling ook toegankelijk zijn voor daggasten. Wij vinden het belangrijk dat Texelaars voordeel ondervinden van de voorzieningen op het vakantiepark. Het nieuwe zwembad en het nog te openen fitnesscentrum zorgen voor een verdere verbinding tussen De Krim en de inwoners van Texel.

Live mee kijken

De bouw is de afgelopen maanden live te volgen geweest via onderstaande webcams en ook nu kunt u hier nog de actuele stand van zaken zien:

TIP! Bekijk de 'making-of' van het nieuwe zwembad terug:


Deel 3: juni 2017


Deel 2: maart 2017


Deel 1 - december 2016

Nieuwe zwembad proberen?

Straks als een van de eersten het nieuwe zwembad in gebruik nemen? Boek dan nu uw verblijf bij Vakantiepark De Krim!

 

Alle prijzen 2018 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,50 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.