Vragen?

Kerstvakantie meisje in de sneeuw met muts 592x319.jpg
Gezin in bos, winter, texel, 592x319.jpg
Romantisch, kerstboom, open haard, 592x319.jpg
Kerstman op strand TExel 592x319.jpg

Vind snel uw Texelvakantie

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Zoek & Boek

Uw voordeel van direct online boeken bij De Krim:

De beste prijs/kwaliteit Ruime keuze
Eigen gastrecensies Géén voorkeurskosten

Uit eten met de feestdagen

Bent u tijdens de feestdagen op Texel en wilt u lekker uit eten? Kerstontbijt, brunch, 4-gangendiner of Christmas Live Cooking-buffet... Kom culinair genieten in een van onze restaurants!

Uit eten met Kerst

Lekker eten is een belangrijk onderdeel van Kerst. Gezellig met de hele familie of vrienden aan een lange tafel en genieten. Toch is dat ook altijd veel werk. Bedenken wat u gaat maken, boodschappen doen, uren in de keuken...  Wilt u dit jaar een ontspannen Kerst? Reserveer nu dan alvast uw tafel in een van onze restaurants!

Van Kerstontbijt tot Live Cooking buffet

De restaurants op Vakantiepark De Krim en Hotel Molenbos zijn open in de Kerstvakantie. De restaurants bieden verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een uitgebreid kerstontbijt, brunch, 4-gangendiner of Christmas Live Cooking-buffet...

 

Blijft u liever in uw accommodatie op Vakantiepark De Krim of Loodsmansduin, bestel dan een feestelijke gourmetschotel, deze hoeft u dan alleen 's avonds af te halen en de tafel te dekken.

Alle prijzen 2018 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,50 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.