Vragen?

Vind snel uw Texelvakantie

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Zoek & Boek

Uw voordeel van direct online boeken bij De Krim:

De beste prijs/kwaliteit Ruime keuze
Eigen gastrecensies Géén voorkeurskosten

Hotel Molenbos beste hotel regio wadden en beste hotel op Texel

Hotel Molenbos heeft twee awards in ontvangst mogen nemen. Zowel de award ''Beste hotel in de Wadden regio'' als ''Beste Hotel op Texel'' ging naar het Hotel.
De ontvangen awards zijn een initatief van de website HotelSpecials. Welk hotel een award krijgt toegekend wordt volledig door de gasten bepaald. Zij krijgen na hun verblijf de mogelijkheid hun verblijf te beoordelen. Het hotel met de beste beoordeling krijgt als vanzelfsprekend de award. Hotel Molenbos scoorde gemiddeld een 8.9. De awards worden gekozen a.d.h.v. de beoordelingen van HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be en HotelSpecials.de.

Het is de derde keer op rij dat Hotel Molenbos de award ''Beste hotel van de Wadden'' wint.

Ander nieuws

Opening zwembad Vakantiepark De Krim

In september 2016 is het oude zwembad op Vakantiepark De Krim gesloopt om ruimte te maken voor een nieuw, groter zwembad. Vandaag, 6 juli 2017, is het nieuwe zwembad geopend.
Lees verder

'The making of' deel 3

De bouw van het nieuwe zwembad op Vakantiepark De Krim heeft de laatste fase bereikt. We hebben weer een videoverslag van ‘the making-of’ voor u gemaakt, waarin u zelf kunt zien wat er de afgelopen periode gedaan is. Raad mee naar de openingsdatum en maak kans op een mooie prijs!
Lees verder

'The making of' deel 2

De bouw van het nieuwe zwembad vordert gestaag! De muren staan overeind en de contouren worden zichtbaar. Er is veel gebeurd, dus tijd voor aflevering 2 van 'the making-of'. Bekijk de video en puzzel mee voor een leuke prijs!
Lees verder

Alle prijzen 2017 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,25 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.