Vragen?

Vind snel uw Texelvakantie

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Zoek & Boek

Uw voordeel van direct online boeken bij De Krim:

De beste prijs/kwaliteit Ruime keuze
Eigen gastrecensies Géén voorkeurskosten

Hotel Molenbos beste hotel regio wadden en beste hotel op Texel

Hotel Molenbos heeft twee awards in ontvangst mogen nemen. Zowel de award ''Beste hotel in de Wadden regio'' als ''Beste Hotel op Texel'' ging naar het Hotel.
De ontvangen awards zijn een initatief van de website HotelSpecials. Welk hotel een award krijgt toegekend wordt volledig door de gasten bepaald. Zij krijgen na hun verblijf de mogelijkheid hun verblijf te beoordelen. Het hotel met de beste beoordeling krijgt als vanzelfsprekend de award. Hotel Molenbos scoorde gemiddeld een 8.9. De awards worden gekozen a.d.h.v. de beoordelingen van HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be en HotelSpecials.de.

Het is de derde keer op rij dat Hotel Molenbos de award ''Beste hotel van de Wadden'' wint.

Ander nieuws

Campings van De Krim Texel beloont met ANWB sterren classificatie!

Camping Kogerstrand, Camping Loodsmansduin en Camping De Krim zijn voor 2018 beloond met resp. een drie, vier en vijf sterren classificatie van de ANWB.
Lees verder

Uit eten met de feestdagen

Bent u tijdens de feestdagen op Texel en wilt u lekker uit eten? Kerstontbijt, brunch, 4-gangendiner of Christmas Live Cooking-buffet... Kom culinair genieten in een van onze restaurants!
Lees verder

Zwembad De Krim 'zwembad van het jaar'

Het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim is zojuist verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’ in de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2017’.
Lees verder

Alle prijzen 2018 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,50 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.