Vragen?

Uw Texelvakantie boeken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Direct boeken

Guest Review Award voor Hotel Molenbos

Hotel Molenbos heeft een ‘Guest Review Award’ gewonnen! Op basis van 500 gastbeoordelingen scoorden het hotel een gemiddelde van 8.9!

Gast Review Award

Gasten die via Booking.com een verblijf boeken in Hotel Molenbos worden na het verblijf uitgenodigd het hotel te beoordelen. Op basis van 500 beoordelingen heeft Hotel Molenbos een gemiddelde score van 8.9! Deze award is dan ook het bewijs van een groot aantal tevreden gasten en uitstekende verblijven.


De award wordt door booking.com uitgereikt aan bedrijven met een 8 of hoger en minimaal tien reviews. 

Ander nieuws

Zwembad De Krim 'zwembad van het jaar'

Het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim is zojuist verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’ in de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2017’.
Lees verder

Meld u aan voor de kijkdag op 7 oktober!

Kom op 7 oktober a.s. naar de kijkdag voor de seizoenplaatsen op Texelcamping Loodsmansduin of Kogerstrand.
Lees verder

Opening zonnepanelenveld

Op 8 september 2017 is het zonnepanelenveld op de waterberging van Golfbaan De Texelse geopend.
Lees verder

Opening zwembad Vakantiepark De Krim

In september 2016 is het oude zwembad op Vakantiepark De Krim gesloopt om ruimte te maken voor een nieuw, groter zwembad. Vandaag, 6 juli 2017, is het nieuwe zwembad geopend.
Lees verder

Alle prijzen 2017 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,25 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.