Vragen?

Uw Texelvakantie boeken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Direct boeken

Guest Review Award voor Hotel Molenbos

Hotel Molenbos heeft een ‘Guest Review Award’ gewonnen! Op basis van 500 gastbeoordelingen scoorden het hotel een gemiddelde van 8.9!

Gast Review Award

Gasten die via Booking.com een verblijf boeken in Hotel Molenbos worden na het verblijf uitgenodigd het hotel te beoordelen. Op basis van 500 beoordelingen heeft Hotel Molenbos een gemiddelde score van 8.9! Deze award is dan ook het bewijs van een groot aantal tevreden gasten en uitstekende verblijven.


De award wordt door booking.com uitgereikt aan bedrijven met een 8 of hoger en minimaal tien reviews. 

Ander nieuws

Opening zwembad Vakantiepark De Krim

In september 2016 is het oude zwembad op Vakantiepark De Krim gesloopt om ruimte te maken voor een nieuw, groter zwembad. Vandaag, 6 juli 2017, is het nieuwe zwembad geopend.
Lees verder

'The making of' deel 3

De bouw van het nieuwe zwembad op Vakantiepark De Krim heeft de laatste fase bereikt. We hebben weer een videoverslag van ‘the making-of’ voor u gemaakt, waarin u zelf kunt zien wat er de afgelopen periode gedaan is. Raad mee naar de openingsdatum en maak kans op een mooie prijs!
Lees verder

'The making of' deel 2

De bouw van het nieuwe zwembad vordert gestaag! De muren staan overeind en de contouren worden zichtbaar. Er is veel gebeurd, dus tijd voor aflevering 2 van 'the making-of'. Bekijk de video en puzzel mee voor een leuke prijs!
Lees verder

“The Dutch Golf Quest’ op De Texelse

Daniel Björk en Colin Williams van “The Dutch Golf Quest’ hebben hun 39e baan gespeeld op: Golfbaan De Texelse. “Een van de mooiste banen die we ooit in Nederland hebben gespeeld”. Hun ervaring staat in een VLOG.
Lees verder

Alle prijzen 2017 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,25 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.