Vragen?

Uw Texelvakantie boeken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Direct boeken

Guest Review Award voor Hotel Molenbos

Hotel Molenbos heeft een ‘Guest Review Award’ gewonnen! Op basis van 500 gastbeoordelingen scoorden het hotel een gemiddelde van 8.9!

Gast Review Award

Gasten die via Booking.com een verblijf boeken in Hotel Molenbos worden na het verblijf uitgenodigd het hotel te beoordelen. Op basis van 500 beoordelingen heeft Hotel Molenbos een gemiddelde score van 8.9! Deze award is dan ook het bewijs van een groot aantal tevreden gasten en uitstekende verblijven.


De award wordt door booking.com uitgereikt aan bedrijven met een 8 of hoger en minimaal tien reviews. 

Ander nieuws

Campings van De Krim Texel beloont met ANWB sterren classificatie!

Camping Kogerstrand, Camping Loodsmansduin en Camping De Krim zijn voor 2018 beloond met resp. een drie, vier en vijf sterren classificatie van de ANWB.
Lees verder

Uit eten met de feestdagen

Bent u tijdens de feestdagen op Texel en wilt u lekker uit eten? Kerstontbijt, brunch, 4-gangendiner of Christmas Live Cooking-buffet... Kom culinair genieten in een van onze restaurants!
Lees verder

Zwembad De Krim 'zwembad van het jaar'

Het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim is zojuist verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’ in de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2017’.
Lees verder

Meld u aan voor de kijkdag op 7 oktober!

Kom op 7 oktober a.s. naar de kijkdag voor de seizoenplaatsen op Texelcamping Loodsmansduin of Kogerstrand.
Lees verder

Alle prijzen 2018 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,50 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.