Vragen?

Uw Texelvakantie boeken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Aantal personen
Verblijf op
Accommodatie
Direct boeken

Uw voordeel van direct online boeken bij De Krim:

De beste prijs/kwaliteit Ruime keuze
Eigen gastrecensies Géén voorkeurskosten

Campings van De Krim Texel beloont met ANWB sterren classificatie!

Camping Kogerstrand, Camping Loodsmansduin en Camping De Krim zijn voor 2018 beloond met resp. een drie, vier en vijf sterren classificatie van de ANWB.

Camping De Krim***** ANBW Top 2018 Camping

Camping De Krim mag zich opnieuw tooien tot ANWB Top 2018 Camping en ontvangt de hoogste waardering van vijf sterren! Daarmee is Camping De Krim één van de 177 Top Campings in Europa! De hoogste plaats heeft Camping De Krim vooral te danken aan het uitstekende sanitair, de mooie terreinen en de vele voorzieningen. Waaronder het spectaculaire nieuwe zwembad”, aldus de ANWB. Een prestatie waar we trots op zijn!

Camping Loodsmansduin**** ANWB Erkende Camping

De prachtige ligging en uitstekende campingfaciliteiten levert Camping Loodsmansduin voor 2018 maar liefst vier sterren op. Het centrum van de camping is in 2016/2017 uitgebreid gerenoveerd waarbij een ligweide om het zwembad is gecreëerd, de speeltuin is vernieuwd en het restaurant, de recreatieruimte en de fietsverhuur een echt Texelse uitstraling hebben gekregen. Het centrum past nu in de natuurlijke uitstraling van Camping Loodsmansduin. De vier sterren classificatie is een kroon op het werk wat hiervoor is verzet.

Camping Kogerstrand*** ANWB Erkende Camping

Camping Kogerstrand kenmerkt zich door de unieke ligging, waarbij de kampeerplaatsen zich verschuilen in duinpannen. Nergens op Texel kamperen gasten dichter bij de kust dan op Kogerstrand.

ANWB Classificatie

De ANWB Classificatie geldt voor één jaar en is gebaseerd op de onafhankelijke campinginspecties door de ANWB. Deze campings worden jaarlijks geïnspecteerd. Het maximaal haalbare is 5 sterren, deze campings mogen het ANWB Top Camping logo voeren. Campings met 3 sterren of meer krijgen het predicaat ANWB Erkende Camping.

Kies uw favoriete kampeerplaats!

Reserveer nu online uw favoriete plekje op één van de ANWB Erkende Campings, nu zonder extra voorkeurskosten! Hoe eerder u boekt des te groter is de kans dat uw favoriete plekje nog vrij is voor uw kampeervakantie op Texel.

Alle prijzen 2018 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,50 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.