Vragen?

Seizoenplaatsen op Texel

Seizoenplaats op Texel

Slechts één keer met uw caravan op de boot en vervolgens het hele seizoen genieten op Texel! U zou zelfs uw auto in Den Helder kunnen laten. Op Texel is immers alles dichtbij. Of u nu een boodschap doet in een van de gezellige plaatsjes, naar het strand gaat of een uitstap maakt.

Seizoenplaats op Vakantiepark De Krim

Op Vakantiepark De Krim is een gedeelte van het kampeerterrein speciaal gereserveerd voor seizoenplaatsen.

Mooie, ruime seizoenplaatsen!

Alle seizoensplaatsen zijn ca. 80-100 m² groot en voorzien van water, riool, kabeltelevisie en 10 ampère elektra. De seizoenplaatsen zijn grotendeels rondom ingeplant met struikvormers, groenblijvers en bedragende bomen. Iedere seizoenplaats heeft een eigen, genummerde parkeerplaats zodat u uw auto altijd nabij uw plaats kunt parkeren. 

Sanitair

Bij de seizoenplaatsen liggen twee sanitairgebouwen met wascabines met warm en koud water, gratis warme douches, toiletten en voorzieningen voor kleinere kinderen. Voor mindervaliden is een eigen ruimte beschikbaar. De sanitairgebouwen zijn altijd aangenaam verwarmd en ook tijdens de winterperiode (gedeeltelijk) geopend. 

Gunstige ligging

Het kampeerterrein voor seizoenplaatsen grenst aan het Krimbos, een heerlijk weide-, bos- en watergebied om te wandelen of de hond uit te laten. Via wandel- en fietspaden bereikt u door bos en duin het strand. Ook met de auto kunt u de 2,5 kilometer naar het strand overbruggen, uw auto parkeert u op de parkeerplaats aan de voet van de duinen.

Het hele jaar door plezier!

Vakantiepark De Krim is het gehele jaar geopend. Daarom is het ook mogelijk uw caravan tijdens de wintermaanden te laten staan en zelf te gebruiken! Vele faciliteiten staan ook in de winterperiode tot uw beschikking, zoals onze restaurants, het heerlijk verwarmde binnenzwembad, de indoor midgetgolfbaan, lasergamehal, het indoor kinderspeelparadijs (gratis), de bowling en het “panna” voetbalveld in de speeltuin.

Seizoenplaatsen in de duinen

Texelcamping Kogerstrand is een heerlijke uitvalsbasis. Omringd door duinen met het ruisen van de zee op de achtergrond komt u helemaal tot rust. De seizoenplaatsen op Kogerstrand liggen verspreid over het terrein en variëren van afmeting en ligging. Ieder plekje is uniek!  

Ligging

De ligging van Kogerstrand is net zo uniek als de camping zelf. Midden in Nationaal Park Duinen van Texel, slechts een paar minuten lopen vanaf het strand en op een steenworp afstand van het gezellige badplaatsje De Koog. Vanaf de camping heeft u direct aansluiting op fiets- en wandelpaden. 

Sanitair

De sanitaire voorzieningen liggen verspreid over het terrein. Naast moderne en nieuwe gebouwen zijn er ook oudere toiletgebouwen welke in 2014 volledig zijn opgeknapt en voorzien zijn van een unieke binnenkant. De gebouwen beschikken over douches met gratis warm water, toiletten, wasruimtes en vaatwasplaatsen.   

Een seizoen lang genieten

Kogerstrand is open van maart tot eind oktober. In de tussen liggende periode krijgt de natuur weer de ruimte wat de camping z'n charme geeft. Hierdoor is het alleen mogelijk om een toercaravan op uw seizoenplaats te zetten welke buiten het seizoen in een stalling kan worden geplaatst. Stalling kunt u zelf regelen bij een van de boeren op Texel. Onze medewerkers kunnen in overleg uw caravan ophalen en wegbrengen aan het begin of einde van het seizoen.  

Seizoenplaatsen midden in de natuur

Texelcamping Loodsmansduin ligt midden in Nationaal Park Duinen van Texel. Glooiende duinen, prachtige heide veldjes en dennenbomen geven deze camping zijn unieke gezicht. Door de natuur is ieder plekje anders qua afmetingen. Alle plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom en kabelaansluiting. 

Ligging

De camping ligt in de breedste duinenrij van Texel. Vanaf de camping loopt u direct de natuur in. Het strand is via een wandeltocht door de duinen bereikbaar, of fiets in 10 minuten naar Paal 9. Het nabij gelegen gezellige dorpje Den Hoorn, met restaurants en een kleine supermarkt, was vroeger een Walvisvaardersdorp. 

Sanitair

Bij de seizoenplaatsen ligt een modern sanitairgebouw met wascabines met warm en koud water, gratis warme douches, toiletten en vaatwasplaatsen. De sanitairgebouwen zijn altijd aangenaam verwarmd.

Het hele seizoen genieten

Loodsmansduin is open van maart tot eind oktober. In de tussenliggende periode krijgt de natuur weer de ruimte, wat de camping z'n charme geeft. Hierdoor is het alleen mogelijk om een toercaravan op uw seizoenplaats te zetten, welke buiten het seizoen ergens in stalling kan worden geplaatst. Stalling kunt u bijvoorbeeld regelen bij een van de boeren op Texel. Onze medewerkers kunnen in overleg uw caravan ophalen en wegbrengen aan het begin of einde van het seizoen.  

Vragen over seizoensplaatsen op Texel

Heeft u vragen over een seizoenplaats? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag.

U kunt via onderstaande button zelf online de beschikbaarheid van seizoenplaatsen bekijken en uw favoriete seizoenplaats reserveren.


Contactformulier seizoenplaatsen

Ik heb n.a.v. de informatie nog een vraag over *
Over welke camping gaat uw vraag? *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.

Ligging seizoensplaatsen op Texel

Direct reserveren

U kunt nu direct online uw seizoenplaats reserveren!

Alle prijzen 2018 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,75 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,50 p.p.  Prijswijzigingen voorbehouden.


Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.